בוקר אור לכולם

the freaky girl

New member
אבל יש את החטיף הזה..

"כיפלי"...כמו "כיף לי" שמאז שהוא נקרא ככה בשנות התותח.. חח.. אני מתחילה להישמע כמו קיריל.. עוד מעט כל ההודעות שלי יהיו מגילות.. D:

eMiFrEaK

New member
אני מנצל"שת..........

אני עוזבת אתכם!! ל-3 ימים בדיוקקקקקק.... יש לי טיול שנתי לצפוןןןןןןן (אני אהיה קרובה יותר לשוריק שלי
)..... אז אנשים תהנו לכם פה!! בזמן שאני אהנה לי בטיול השנתי האחרון שלי אי פעם =( אני אתגעגע!!!! מאוווווד!!!

s h u r i k

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

4 ימים של.........
אני מיתגעגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אבל אנוט, העיקר שתהני ובבקשה תישמרי על עצמייך!!!
אוהב אותך לנצח אחותי!!!

eMiFrEaK

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אל תדאג!!!!! אני אשמור על עצמיייייייייי!!!!!!!!!! =))

eMiFrEaK

New member
נסטיצ'קה שלי!!!!! ../images/Emo24.gif

גם אני אתגעגע המווווווון!!! אני אשמור! מבטיחה!!

wildgirl1

New member
אמממ דווקא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היום שלי למרות שהיה אמור להיות טוב נהיה רע מאוד!!! ולמרות שאני אמורה להיות שמחה אני בחוסר ודאות מוחלטת!!!

wildgirl1

New member
נסטי

סתם המורה לקולנוע בחר את התסריט שלי!!! התפללתי שזה יקרה, אבל הוא רוצה שאני ישנה כמה דברים
ואני לא ממש רוצה, והוא גם אומר שבגלל שאין לי ניסיון אם במאות אין לי סיכוי להצליח לביים את זה לבד ואני צריכה עזרה, אבל בגלל שזה יחסים בין ערבים ליהודים לא הרבה רוצים ללכת על זה .... אז אני עצובה כי עד שהתסריט שלי נבחר השנה לא בטוח שאני יוכל לצלם אותו בגלל סיבות אחרות

s h u r i k

New member
אם את רוצה

אני יכול לארגן לך כמה יחסים בין ערבים ליהודים (רוסים זה גם בסדר, נכון?!?!)

m a n k o

New member
../images/Emo10.gifיו יש לי אותה בעיה עם המורה שלי

המניאק אמר שיש לתסריט שלי פוטנציאל אבל בגלל שהוא עוסק בנושא שכביכול אסור להתעסק בו ולצלם סרטים אז הוא רוצה לשנות כל מיני דברים וזה.. ןזה הבייבי שלי... :( אוווף וכל מי שהראיתי לו את זה ממש אהב.. \=

wildgirl1

New member
אהה אופס |מתנצלת|

אמממ אני בעיקרון עוד לא יודעת, אבל המורה לא מוכן שאני יביים כי אין לי מספיק ניסיון בשביל זה ויהיה לי קשה מדי אז כעיקרון אני רוצה להיות צלמת. ואת?

למעלה