בוקר אור לסופ"ש אני לא יודעת אם אוכל להגיע למפגש.

הדסהש1

New member
סליחה שלא כתבתי בפעם אחת...אתמול אחותי הביאה לי

ספרים שהיא כבר לא רוצה..כמו דיי גדולה.היא עשתה סג\דר בספריה.
בחרתי כמה ספרים שיהיה לי לשנים.וגם את הספר של גולדה מאיר -חיי..
מקוה שאצליח לקרא אותם..מקסימום ילכו לבנות..או לספריה

מינהר

New member
ציפי, תודה על הפרגון. בעניין המוניות אני מכירה את העניין,

קרה לי ברמת גן בדיוק שם, בצומת זבוטינסקי בן גוריון. הם חצופים המוניות. לא מרשים שיתנו עוד רשיונות מונית, ובעצמם מתפרפרים מלתת שרות. אני מאחלת להם כזו הצפה של השוק ברשיונות, שהם יתחרטו על החוצפה. אולי אכתוב על כך לשר התחבורה. את מקשה לי לצטט אותך גם כן?
בריאות לך ולאורי. וכל הכבוד לרזי.
אצלי הבן הגדול מגיע במיוחד מחיפה כשאני צריכה לנסוע לרופא קצת מרוחק. אני פוחדת לנהוג בערב.

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום

שבת שלום כולנו,

מצטרפת למאחלי הבריאות לכולנו ונקווה שהבריאות תימשך עד סוף ימינו.

בזמן האחרון יש לי מזל להקשיב לשיחות אנשים ששוכחים לסגור את הטלפון לאחר שדיברו איתי. דיברתי עם המורה שלי בבית ספר "בית יעקב" בית ספר חרדי לבנות. אישה חרדית. הזמנתי אותה למיפגש של הבנות מהכיתה שהיא חינכה. היא לא התלהבה ואמרה שהיא תחשוב ותיתן לי תשובה.
סיימנו את השיחה ופתאום אני שומעת קול של גבר.זהו, הבנתי שהיא לא סגרה את הטלפון. הם דיברו והחרדית הזאת סיפרה (לבעלה או לבנה) רכילות על כול תלמידה. מה שהקפיץ אותי היה שהיא אמרה לו "עכשיו אני צריכה למצוא מה לעשות בזמן הפגישה שלהן...."
אם אני הבנתי נכון היא מחפשת לעשות לעצמה אליבי, כדי שאם אדבר איתה תוכל לאמר שהיא עסוקה וזה לא יהיה שקר. כלומר מחפשת אליבי כדי לכסות על שקר בסיסי.
בא לי לצלצל אליה ולספר לה, לשחזר לה את כול הרכילויות נגד החברות ונגדי.
מה את היית עושה במקומי?
סימה, בדקתי את ר"ת שכתבת. בלי עין הרע - בלע"ה
ציפי, החברה לשעבר בפורום שם המשתמש שלה היה רחל+מספר. לא זכרנו את המספר. כמה שניסיתי לשחזר לא הצלחתי.

שבת נעימה לכולם
יעלי

לילה טוב

נחתי, התאוששתי, עכשיו כבר שוב אני מרגישה עייפות ועוד מעט אחזור למיטה,
מינה, אני מרשה לך לצתת מה שאת רוצה, השאלה אם זה יעזור, כל תחנות
המוניות זה מאפיה אחת גדולה ולמשרד התחבורה אין דרך להשפיע עליהם,
מישהו הקים חברה בשם אובר, שאני לא יודעת בדיוק מה זה ואיך מגיעים
אליהם, זה לא נהגי מוניות זה נהגי רכב פרטי ונהגי המוניות עושים מלחמה
נגדם,
יעל'י, חברות כאלה אוי ואבוי, אני במקומך הייתי מתרחקת ממנה, את לא צריכה
לספר לה ששמעת מה שהיא אמרה, פשוט אל תזמיני אותה וזהו.
לילה טוב.

מינהר

New member
ציפי, אובר לא יעזור לנו. לנהגים הפרטיים אין מחויבות.

בא להם יסיעו , לא בא להם לא יסיעו. בדיוק כמו נהגי המוניות, שלא בא להם לתת שרות בשעות מסוימות.
יעלי, אל תתיחסי לגברת. היא טיפשה שהיא צריכה להמציא תרוץ. יכולה לומר שיש לה התחייבות קודמת, למה לחנטרש? כמו שציפי אמרה, חסכת לך טלפון אליה.

יעלי , בימים שבין ראש השנה לסוכות, היה לי מקרה דומה .

אני חושבת שסיפרתי לכן . גם חברתי השאירה טלפון פתוח , אחרי ששאלתי אם אפשר לבוא לבקר , וענתה לי בחיוב . שמעתי אותה מדברת עם המטפלת/מנקה/מלווה[שעתים ביום ] ., אומרת שרצתה להתחמק מהביקור שלי . אני צלצלתי אליה ואמרתי שלא אבוא , וגם הסברתי למה . היא נורא התנצלה , אבל ..........................שוב שכחה לסגור הטלפון . וסיפרה למטפלת , וזו , [המטפלת] שהאשימה אותי , על שאני מאזינה לשיחות לא לי . [אבל שאני הנושא בהן]. שבת שלום והרבה בריאות .

למעלה