בוקר אור לעוד יום נקוה שהפסקת האש

הדסהש1

New member
בוקר אור לעוד יום נקוה שהפסקת האש

תביא את הרגיעה לאזור.למרות שיש מתנגדים ..גם בממשלה
וגם תושבי הדרום? אתמול עדיין היו הפגזות לכיוון הצפון וגם לאילת
וזה עונת הקייץ הבוערת...אולי עדיין יהיה סיכוי שיהיה טוב?

יוליקה

Member
מנהל
הפסקת אש?? באיזה מחיר??

הפסקת אש במחיר פתיחת המעברים???
פתיחת המעברים תביא להספקה מחודשת לנשק מאיראן!!
טילים כאלה מאיראן שיגיעו לכל ס"מ במדינת ישראל!!!
מאידך אני נגד כניסה רגלית לעזה - שיתנו לחיל האויר והים לכתוש אותם עד דק.

ההפגזות לאילת התאפשרו כיון שהעבירו את כיפת ברזל מאילת צפונה...
כשהייתי באילת לפני מספר חודשים היתה התקפת טילים על אילת אבל את כולם
יירטה כיפת ברזל.

יוליקה

Member
מנהל
צפיתי אמש במעגל של דן שילון

האזנתי כן האזנתי כי זה לא ניקרא לצפות... דן שילון נשאר דן שילון.... קשה לו מאד לתת פתחון פה למראויינים שלו...הוא ללא הרף הפסיק אותם באמצע הדיבור כדי להשמיע לכולם מה הוא חושב...מה הוא אומר... כי מה זה חשוב מה אומרים המרואיינים חשוב מה דן שילון אומר או חושב...

עמיקם10

New member
כסוי להצגת הנשיא החדש.

חיים יבין אמר שהוא מנהל טוב אבל כמנחה הוא היה ונשאר בלתי נסבל. להנחות זה ממש כשרון-ואין לו את זה. גם לי לא.

ביבי הוא מלך המתקפלים, הוא אוהב משגל נסוג

כל פעם שמגיעים לרגע הכרעה אמיתי, בכל נושא, הוא נסוג לפופוליזם.

בחייל קרבי לשעבר אני האחרון שירצה מלחמה, אבל ערבי זה ערבי ואם לא מכים בו עד הסוף בגין העוולות שלו, הוא יקום ויכה כפל כפליים, אז רוצים שקט היום ובעוד שנה וחצי עוד מלחמה שמליוני ישראלים מתחבאים במקלטים ???

הנה בדיוק מה שאמרתי- ישראל אמרה כן להפסקת אש, הערבים מבינים שישראל חלשה ומנתגדים להפסקה (בטח, ירו 1070 טילים, ויש להם עוד 5000) וכבר הם יורים לעוטף עזה.....
עד שהחמס לא יאמרו כן הראשונים להפסקת אש ולתנאים של פירוז הרצועה, אסור להפסיק בשום אופן.
אפילו הג'יהאד תפסו אומץ וירו שני טילים על אילת.
אז להפסיק באמצע ???

הדסהש1

New member
התפלאתי שהעלו שוב את התכנית.העונה

שעברה נחלה אכזבה..הוא לא מחדש דבר

יוליקה

Member
מנהל
משגעים אותנו טוטאלית

בעלי צריך לטוס מחר לחו"ל.

אתמול ביטלנו את הטיסה!!

הבוקר הוסכם על הפסקת אש...

בעלי ביטל את הביטול!!!
הזמין רכב, מלון וביטוח....

מרגע שביטל את הביטול לא הפסיקו מטחי הרקטות מעזה!!!

י מ י ת 2

New member
מה זה שהקבינט מאשר משהו ושרים

יוצאים ועורכים מסיבות עיתונאים ומדברים נגד. וסגן שר הבטחון מעז לקרא לראש הממשלה פחדן. ראש הממשלה היה צריך להעיף אותו באותו רגע. אבל אולי מזה הוא פוחד. הממשלה צועדת בצעדי איתן ימינה ועוד יותר ימינה. עד עכשיו ביבי התנהל נכון. אני חוששת שהקיצונים האלה יסיטו אותו מהדרך.

עמיקם10

New member
14 שנה מאפשרים להם להפגיז.

הם אוגרים טילים ולא מסוגלים שלא לירות. א זלמה שתהיה הפסקה.
כנ"ל חיזבאללה ואנחנו קוראים לזה מלחמה. אבל זו לא מלחמה זה שחיל האויר מתאמן באש חיה זו[כי אין אנטי אויר.]
אם נכנסים לעזה חוטפים אנטי טנקים-אז צריכים להכניס טנקים דמה. בקיצור הם לא מסוגלים לא לנצל את ההזדמנות. וכל הפרשנויות זה קאלם פאדי. לגבי דני דנון-אם הוא לא יגיד משהו אחר מי ידע שהוא קיים-אז ביבי העיף אותו.

יוליקה

Member
מנהל
ימית, הוא אכן פיטר אותו!! איזה הישג!!!

בכל דבר רע יש משהו טוב - מבצע צוק איתן הביא לפיטורי דני דנון - איזה הישג!!! דני דנון אמר בראיון: ביבי הפך את הליכוד לקבלן משנה של מפלגת העבודה.... נו?? והוא חשב שביבי ישתוק לו על זה??? המדינה בעיצומה של מלחמה והפגזות ומה שמעניין את דנון זה מרכז הליכוד????

אבל אי פיטורי ליברמן הם שיקול פוליטי

והרי ליברמן כבר הודיע לפני המבצע שדרכיהם נפרדו והחיבור הוא רק למראית עין, ועוד טוען ליברמן שהחיבור מלכתחילה לא היה אמיתי.
על זה כבר אמרתי שהפוליטיקאים שקרנים רמאים נוכלים וגנבים.....

אז שר החוץ שצריך לייצג את המדינה מדבר נגד הממשלה, אין לו מה לעשות בממשלה.
אם יש לו אי הסכמה עם ראה"מ שיעשה זאת מאחורי דלתיים סגורות בארבע עיניים או בישיבה סגורה.

אבל טענות אנשי הדרום נכונות שהם צופים איך ביבי ייסוג כהרגלו מצעד מכריע (לדרוש את פירוז הרצועה) ואם פעם היתה מלחמה כל 10 שנים וזה הצטמצם לכל חמש שנים מבצע ואחר כך שנתיים וחצי, כי הרי הזמן מנוצל על ידי החמס רק להתחמשות ומשום סיבה אחרת, והמלחמה הבאה תהיה בעוד חצי שנה......
מה שאני לא מבין, זה איך יודעים שיש להם עוד 5000 טילים ? זאת אומרת שראו אותם מביאים אותם והיכן מסתירים או מתקינים אותם בבורות שיגור.
למה אז לא ירו בהם, הרי בלאו הכי אנחנו אשמים בכל מה שקורה, אז לפחות שתהיה סיבה טובה.

אבל לא, אנחנו הומנים מידי.
ולכן אנחנו לא מתאימים למזרח התיכון.

י מ י ת 2

New member
אמנם אני לא כל כך סומכת על הממשלה הזאת

בעיקר אני לא סומכת על השיקולים המדיניים שלה ועל מטרות העל, אבל את המבצע הזה עד כה מנהלים בשיקול דעת ולגבי ההגיון שלך בענין המנהרות והטילים כנראה שזה לא כל כך פשוט כמו שאתה מתאר. לא תמיד 1 ועוד 1 הם שניים. ממה שאני הבינותי אי אפשר להגיע למנהרות האלה רק בדרך האויר וכניסה קרקעית היא מאד בעיתית בעיקר בגלל המחיר הגבוה שכנראה יידרש בכח אדם - ואנחנו עוד זוכרים את המסגרות השחורות בעיתונים כל יום במלחמת לבנון - אני שומעת עכשיו דברים על אפשרות חיסול המנהרות, אלא מאי? צריך להשקיע כסף בפיתוח הרעיון. מערכת הבטחון בזמנו לפני 7 שנים לא הסכימה . מזכיר לי את כיפת ברזל שהיו שזלזלו ועכשיו אנחנו רואים את התוצאה.

שום דבר לא פשוט

וכמי שהיה חייל קרבי כל שירותו בסדיר, במילואים בקבע ובמלחמות, שום דבר לא פשוט ולא אמרתי שזה פשוט.

אבל יש דברים שצריך לעשות, והרבה לא נעשה ובעיקר בגלל התנהגות של ביבי.
המנהרות הן בעיה שביבי סרב לפתור בהקמת הגדר מול סיני עד שקמה צעקה ציבורית.
בזמן התקנת הגדר היה אפשר לגלות את כל המנהרות (באמצעות כלי הרכב של חברת הנפט המאומנים לכך) ובד בבד עם בניית הגדר, היה אפשר לחסל את המנהרות בלי שום בעיה מיוחדת (אני מבטיח לך שכחבלן צבאי וחבלן משטרתי לשעבר, יש פתרונות).

מאיפה את חושבת שיש לחיל האויר בנק מטרות שמפציצים היום מאות מהן ? מזה שראו בדיוק מה נכנס להיכן ומתי, ולא מנעו זאת בזמן.
הרי הערבים לא קונים טילים לצרכי מצעד יום העצמאות.....

אותו הדבר היה עם אריק שרון שסרב לגדר את הגבול המזרחי, ובאחד הימים כתבתי לו שלא יתכן שראש הממשלה יסרב לבנות גדר שתחצוץ בין ישראל לערבים שעושים הכל על מנת לכלותה, ויאפשר לכנופיות של מחבלים להיכנס ארצה באופן חופשי, והודעתי שאם מי מבני משפחתי ייפגע כתוצאה מכך, יהיה לי "קייס" ואני אתבע אותו אישית בגין רשלנות שגרמה למוות.
אני לא יודע מה היה משקל התלונה שלי, אבל עובדה שבתוך כמה שבועות הוא נתן הוראה לבנות את הגדר, אמנם לא הרמטית כפי שהיה צריך להיות, אבל בכל זאת חסמה את רוב המחבלים האפשריים.

מי שזילזל בכיפת ברזל אז, דומים לאלו של היום שהכי רחוק שהם רואים זה הכסא שלהם בכנסת או בממשלה.....

למעלה