בוקר אור לעוד יום נקוה שהפסקת האש

עמיקם10

New member
לגבי כיפת ברזל-יש אחד שטוען שהיא בלוף.

אלא ש'משום מה' מעט מאוד טילים פוגעים באופן אפקטיבי.מלבד זה אפשר לבדוק את זה ואת אחוז הפגיעה. אם אתה רוצה למנוע הכנסת טילים לעזה אתה חייב לשלוט בשטח.יש שם מליון ושמונה מאות אלף ויהיו 2 מליון שלישראל אין ענין בהם.החמאס מנצל את המצב בדיוק כמו שהיטלר ניצל את המצב של גרמני|ה אחרי מלחמת העולם הראשונה ואת המשבר הכלכלי. זה מה שיש בעזה משבר סוציאלי.
אם כל הזמן ישראל תפעל בכוח המצב הנוכחי ימשיך במשך שנים. למעשה הוא נמשך בהפסקות-וזמן הפסקות הולך ומתקצר. לי נראה שזה מה שיקרה. הצעה מצרית נאיבית קיבלה הד שלא מגיע לה. כי הפסקת האש היתה בלי התייחסות לדרישות שלהם. גם אם הם יפסיקו לירות מיד הם ימשיכו בהתחמשות כי להם אין מה לעשות נגד ישראל. 'ההתנגדות' כפי שהם קוראים לה- היא תמצית החיים שלהם. וההפגנות והמחאות בישראל מצד השמאל- הם כאילו שהם לא מבינים מה קורה כאן. זה לא ישראל שיושבת בסיני..וגם לא ישראל שיושבת ביו"ש-שזה מטרת המחאות- אם ניסוג מיו"ש היא תיהפך לעזה שניה והחמאס ישתלט עליה..כי החמאס זה העם הפלסתיני.
כשישראל יורה- ישראל לא בסדר. הם מסכנים ואנחנו גיבורים על חלשים-לפי גדען לוי.
ותושבי הדרום הם קיר המגן שלנו.
זה בערך מה שאני חושב נכון להבוקר.

יוליקה

Member
מנהל
האיש שטוען שזה בלוף מתוסכל

כי לא קיבלו את ההמצאה שלו אז הוא מקנא בהצלחה
ומספר לכל עץ ושיח שכיפת ברזל זה בלוף...
אם זה בלוף אז למה ארה"ב מעבירה 391 מיליון דולר להמשך הפיתוח???

עמיקם10

New member
יורים טיל ופוגעים בו-כן או לא ? זה הכל.

כל פעם הוא מספר על וועדות שדחו אותו.ולא על עצם היירוט.ואיך קובעים 'שטחים פתוחים' אחרי שזה לא נופל על בית.
אני לא בטוח שהוא לגמרי טועה-אבל לעומת כמות השיגורים והפגיעות-טפו-טפו-טפו בשלב הבא-כיפת ברזל 2..כנראה תהיה מחסום עוד יותר טוב. ומאידך הויכוח על תקציב הבטחון הסתיים.

אותו שיפר זקוק לטיפול דחוף בבי"ח בת-ים

קראתי את מה שכתב, שהכיפת ברזל היא שקר כי יורים סתם באויר ומה שאנחנו רואים אלו לא יירוטים אלא התפוצצות הטיל של כיפת ברזל. אז למה לא נופלים טילים בכל הארץ? כי הטילים הערבים הם רק לרושם והם מתפוצצים עוד באויר.

האיש חולה נפש אמיתי. לא הבנתי איך קיבל את פרס בטחון ישראל, כי הייתי שם אותו להשגחה בבית חולים לחולי נפש בבת ים יחד עם גדעון לוי שונא ישראל באותו חדר.
לגבי הקביעה אם לשלוח טיל או לא מחליטים המשגרים. כל הארץ מרושתת באמצעות התצ"אות, והשטחים הפתוחים מסומנים ואם יעד הטיל לשטח כזה, אין שיגור.
כמובן שיש פה ושם פיספוס, נקווה שבדגם הבא זה יתוקן.

עמיקם10

New member
הטענות שלו שכיפת ברזל לא פוגעת וזה בלוף

ניתנות לבדיקה. זה כמו להגיד ש-F16 לא מפיל. ולכן בחיל האויר עושים תחקיר על כל פיפס. כך גם הצבא עושה תחקירים. זה כמו שמאיר שטרית אומר שהוא לא יודע מה ההיא רוצה אבל הוא שילם לה רבע מליון שקלים. ואולמרט שקיבל מעטפות-ומשקר. אז גם האיש זה שכופר בכפית ברזל שקרן..וכנראה 'רק'רוצה שיקחו את ההצעה שלו. או ההמצאה שלו.
ובסוף ארה"ב נותנת חמש מאות מליון דולר..על בלוף? אז מה גם הם מטומטמים.! או שמשקרים לנו.
כשיכתבו את הספרים על האימונים של חיל האויר באש חיה- וירי הטילים הבלתי פוסק על כל ישראל- הפצועים וההרוגים- לא יזכירו אותו. ואני מקווה שגם לא את גדעון לוי. היתה לנו הפסקת חשמל של שעתיים- חששתי שפגעו במשהו..אז מי יודע.?
מה שברור שאם יפגעו במטרה איסטרטגית-מליון ושמושנה מאות אלף- יעברו לסיני..ויקימו מאהל..וליברמן יחגוג.
----------------------------
ודבר נוסף-אורי אבנרי מזכיר כאילו באירוניה שצ'רצ'יל- הרס את אנגליה במקום לחתום הסכם עם היטלר- הוא רק שכח לכתוב שהיטלר היה משוגע אמיתי ששרף 6 מליון יהודים ו-20 מליון רוסים והרס את אירופה עד שהבינו בעולם מיהו היטלר.
וחמאס = אלקאידה.

למעלה