בוקר אור לשבת גשומה..יוליקה אתמול שמעתי

יוליקה

Member
מנהל
ברור שהתוכנית לא תצא לפועל

רק צריך לדאוג שליברמן לא יגיע לעמדה בכירה בממשלה!!

מינהר

New member
יוליקה, אני שומעת את זועבי משווה את ליל הבדולח

בגרמניה למה שקורה בישראל לערבים, ואז אני משתוקקת שגם את נצרת יתנו לאבו מאזן, שתהנה זועבי משלטון טוב. או לפחות- יוציאו מחוץ לחוק את המפלגה הערבית האנטי ציונית.

יוליקה

Member
מנהל
משפחת זועבי הן משפחה ענפה

חנין היא עוף מוזר בתוכם... הם מנדים אותה ומתנערים מדעותיה.
למעט אולי הוריה, כל המשפחה אינם שותפים לדרכה ולדעותיה.
לגבי חנין זועבי - חבל שאף אחד בקהל לא צעק לה שקרנית!!!
משפחתה הגיעה לנצרת מסוריה...
היא עוד לא נולדה כשמדינת ישראל זכתה לעצמאותה....
גירוש אתני של בני עמה?? איזה עם? הסורים??
כי כשהוקמה מדינת ישראל עוד לא היה עם כזה פלשתיני... הרי
הם עצמם לא קראו לערביי ישראל פלשתינים... רק ב-1964
כשהוקם אש"פ הם התחילו לקרוא לעצמם כך...

הדסהש1

New member
זועבי היא נטע זר..כולה רעל וגועל ...

כל הנאום היה רק על העם היהודי שרוצח ושורף...
אבל שכחה שיש לעם שלה פיגועים שעשו באזרחים
ישראלים...חבל שלא יכולים בנתיים להעיף אותה מהכנסת...

השיקול הוא פוליטי בלבד

לא מעיפים אותה מהכנסת כדי שלא להתסיס את ערביי ישראל נגד המדינה. כאילו שהם צריכים תירוץ לפעולה או התבטאות נגד המדינה.....
החילונים הטיפשים בכנסת שאין להם דבר קדוש מהכסא לתפוס בקרנותיו, מוכנים לוותר לעוכרי ישראל הערבים, כמו עוכרי ישראל החרדים, ומוכרים את המדינה לחרדים שמסרבים להשתתף בהגנת המדינה ורוצים רק להתבטל ושהחילוניים יפרנסו אותם.
אין לכך אח ורע בשום מקום בעולם.

אלא שכל זמן שהדת מסרבת להיתנתק מהמדינה, זה מה שיהיה, וברור שזה לעולמים. אפילו מי שנראה שהוא מביא בשורה למחוק את ההתנהלות הזו, נראה יותר ויותר כשהוא מחבר לחרדים ומועל באמונם של החילוניים שבחרו בו.....

מינהר

New member
מאיר, כל פוליטיקאי בינוני רוצה להיות רומ. הם לא מוכנים

להתאחד כדי להפסיק את הסחטנות החרדית ואת ההסתה הערבית. ומוכנים למכור את בוחריהם בזול.

היא נבחרה בבחיות דמורטיות, לא עברה על חוקי המדינה למרות שהיא

מרגיזה, מרתיחה רבים, רבים מאוד , וכנפיים אין לה - אז לא ניתן להעיף אותה מהכנסת.

מינהר

New member
אור, אני בטוחה שזועבי עברה על הרבה חוקים, צריך

רק לעיין בספר החוקים.
וחוקים גם אפשר לשנות, אבל אני בטוחה שאין צורך.
תפסו חולית חמאס בקלקיליה. אני בטוחה שהם לא התכוונו לבצע פיגועים בשרון, חלילה.
אגב, בזמן ב-ג לא היו מפלגות ערביות אנטי ציוניות בכנסת. רק קומוניסטים.

יש לזוערי כל כך הרבה שונאים שאם היא

היתה עוברת על החוק אחד מ"אוהביה" כבר היה דואג לתבוע אותה כדי להשהותה...

מה האימרה המיוחסת לוולטייר? "אינני מסכים למילה מדברייך אך אהיה מוכן להיהרג על זכותך לומר אותם."

אני מאמצת את אימרתו - איני אוהבת את זועבי, למרות שלפעמים אני מסכימה עם דעותיה, אבל זכותה לומר אותם.

מינהר

New member
זועבי וחבריה מפיצים כל כך הרבה רעל והסתה ושקרים

שאני לא מבינה למה בתור פלסטינים נאמנים הם לא עוברים לרשות ונבחרים שם לפרלמנט שלה. דירות ברוואבי הם כבר קנו.
אלא אם כן הכוונה שלהם להשמיד את מדינת ישראל מבפנים. ועל זה אני חושבת העונש חמור מאוד. וגם המצביעים שלהם באותן דעות. בל נשלה את עצמנו.

גם היטלר נבחר בבחירות דמוקרטיות !!!

א. נכון שהצדיקה נבחרה כחוק בידי בוחריה.
ב. בשום מדינה מי שמסית נגד המדינה ושופע נגדה ארס ושינאה לא יכול לתפוס עמדה ציבורית או ממשלתית.
ג. אין לה שום הגנה בטענה שאת דבריה היא נושאת בפרלמנט, כיוון שהיא עושה זאת תחת כל עץ רענן, בארץ ובחו"ל - מסיתה מעוותת משקרת ומוציאה את דיבת הארץ רעה - ובהחלט בהיבט הפלילי.
ד. בכל מדינה דמוקרטית אמיתית, כבר מזמן היתה מוצאת את עצמה מסולקת מהכנסת בקלון.
ה. תתפלאי, אבל אפשר להעיף גם חסרי כנפיים.....

אבל מה לעשות שאנחנו לא ארץ נורמלית, כאן גוברים שיקולי טובת ההנאה האישית על צרכי המדינה, כאן עבריין ואסיר לשעבר הוא שר כלכלה, עבריין בנושא בינוי הוא שר הבינוי, ראש ממשלה מחזיק אצלו 4 משרדי ממשלה, פעם אחר פעם הכנסת מעלה לעצמה את המשכורת אבל לחיילים מסרבים לתת שכר ראוי כדי שלא יהיה סמוך לשולחנם של הוריו אחרי שעבר את גיל 18 וכו וכו

אז זועבי ממשיכה לקלל את המדינה, לתקוף שוטרים, להמציא שקרים נגד המדינה, להסית נגד המדינה בארץ ובחו"ל, להשתתף פיזית בפעולות נגד המדינה, וממשיכה להיות חברה בפרלמנט הישראלי - זה לא פרלמנט, זה אוסף של אינטרסנטים שצוברים עושר על חשבון הציבור ומסרבים למלא את תפקידם כפי שצריך בכל מדינה מתוקנת, אז לא פלא שיש בה יותר עשבים שוטים מעשבים מצויים.

מינהר

New member
המדינות הדמוקרטיות הנבונות מגינות על עצמן, אור.

אין לי מושג מה עושות המדינות הנאורות והטפשות. הן כבר נחרבו מזמן כנראה.

י מ י ת 21

New member
בכל המדינות הדמוקרטיות יש מפלגות שאינן

מתישרות עם מפלגת השלטון ובכל זאת יש להן מקום.
טוב מאד גם לאתגר את השלטון ולהראות את חסרונותיו. בשביל זה יש אופזיציה.
אני מעריכה שאם ינסו להצר את צעדיה של חנין זועבי זה יהיה הרבה יותר גרוע. כי אז היא תיהפך לקדושה מעונה.
לפעמים השלטון נוהג בחכמה.
ואם אנחנו מדברים על דמוקרטיה עכשיו אני שומעת כי מפגינים שהפגינו נגד מתווה הגז יוםאו יומיים לאחר ההפגנה עצרו את המארגנים שהיו חתומים על בקשת האישור להפגנה.
האם זו הדמוקרטיה? בושה וחרפה.ואיפה הזכות להפגין? למחות נגד השלטון. האם זה תפקידה של המשטרה?

מינהר

New member
ימית, אני לא יודעת למה עצרו את המפגינים. אולי

התגרו בשוטרים או משהו.
בכל אופן זו הפגנה ילדותית, והמפגינים מוזמנים להתנדב לפתח את שדה הגז לויתן במקום הבעלים החוקי והמקצועי, נובל אנרג'י.
עד שמישהו הסכים לחפש פה גז ולגלות, רוצים לגרש אותו. הרבה ניסו ולא מצאו, הרבה חברות בינ"ל בכלל לא רצו לחפש פה בגלל אינטרסים בארצות ערב. צריך לנשק את הידים לנובל אנרגי ולא להציק להם.

לא מדובר על התיישרות, אלא על פעילות נגד המדינה

לגבי ההפגנה, מעולם לא עצרה המשטרה מפגינים שקיבלו רשיון להפגנה, אלא אם הם הפרו את תנאי הרשיון.
לא טוב להסיק מסקנות קטלניות כשלא יודעים מה קרה שם.

בת אל57751

New member
מינה הוא לא מתאים רך מידי,,,,רק חוזק מנהיג

רך לא טוב,,והוא מאד מאד רך ואנושי,אדם מקסים

למעלה