אורני אורני
New member
בקשר לאבקת מרק בצל שהתנגדת לה
אני מאד ממליצה לקנות אבקה כזו של יצרן טוב. למשל אוסם או קנור.
אצלי היא יותר שימושית מאבקת מרק עוף אם כי בשתיהן אני משתמשת לעתים נדירות.
לפעמים תיבול כזה מקפיץ בכמה מדרגות את טעם המאכל.
משתמשת באבקת מרק בצל לתיבול צלי בקר או צלי עוף, למניפות תפוחי אדמה בתנור (מעדן)
ולעוף עם תפו"א בתנור.
את האבקה אני שומרת במקפיא וכך היא לא מתקלקלת.
אני מאד ממליצה לקנות אבקה כזו של יצרן טוב. למשל אוסם או קנור.
אצלי היא יותר שימושית מאבקת מרק עוף אם כי בשתיהן אני משתמשת לעתים נדירות.
לפעמים תיבול כזה מקפיץ בכמה מדרגות את טעם המאכל.
משתמשת באבקת מרק בצל לתיבול צלי בקר או צלי עוף, למניפות תפוחי אדמה בתנור (מעדן)
ולעוף עם תפו"א בתנור.
את האבקה אני שומרת במקפיא וכך היא לא מתקלקלת.