בוקר אור -מישהי יכולה לתתלי מתכון

בקשר לאבקת מרק בצל שהתנגדת לה

אני מאד ממליצה לקנות אבקה כזו של יצרן טוב. למשל אוסם או קנור.
אצלי היא יותר שימושית מאבקת מרק עוף אם כי בשתיהן אני משתמשת לעתים נדירות.
לפעמים תיבול כזה מקפיץ בכמה מדרגות את טעם המאכל.
משתמשת באבקת מרק בצל לתיבול צלי בקר או צלי עוף, למניפות תפוחי אדמה בתנור (מעדן)
ולעוף עם תפו"א בתנור.
את האבקה אני שומרת במקפיא וכך היא לא מתקלקלת.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אותו כנ"ל


משתמש בבישול רק באבקת מרק בצל ולא בעוף.
 
לא לכל דבר מתאימה אבקת מרק עוף. בשביל זה יש במקפיא שלי

את שתי האבקות. כאמור - משתמשת בזה לעתים נדירות אבל זה משהו שכדאי להחזיק בבית.
 
למעלה