בוקר אור
יש לי שאלה

[eLad]

New member
תוכנת צ'אט all-in-one

מכילה icq, irc, msn, yim, aim בתוכנה אחת. היא מכילה את רוב הפונקציות הרגילות של התוכנות השונות ואפילו מאפשרת שליחת SMSים (לא בעברית
]. יש לה שלושה חסרונות: * אין יישור לימין * אין תמיכה בכמה שפות (unicode) אלא רק אנגלית והשפה שבה המערכת מוגדרת (עברית) * החסרון הגדול ביותר- אין תמיכה בקבלת הודעות עבריות ממשתמשי אייסיקיו לייט (ואולי גם 2go, לא בדקתי), אבל יש פתרון: להיות אינוויזיבל (בלי לשים את המשתמש ברשימת ויזיבל). אני התגברתי על שני החסרונות הראשונים ועברתי לאייסיקיו לייט כשהייתה לי הבעיה עם החסרון השלישי, אבל הודות לSalem שאמר לי את הפתרון אליו, אני שוב בטריליאן
הגרסה המומלצת היא טריליאין פרו, שם יש גם פלאגאינים די נחמדים (היום מצאתי אחד שבו אתה יכול לשחק עם חברים שח-מט/דמקה/צוללות ועוד משחקים נחמדים). האתר: www.trillian.cc

elad4u

New member
לא הבנתי איך אני פותר את הבעיה

השלישית... זה באמת קרה לי כמה פעמים שלא הצלחתי לקרוא הודעות של משתמשים מסויימים...

La Gamba

New member
לא! לא! ולא!

בפוקס נכנסתי לכאן, אבל צמד המילים "טריליאן" ו"רולז" פשוט לא הולך טוב ביחד. הרעיון מאחורי טריליאן חמוד, אבל הוא דופק לי את העברית לגמרי, ואפילו את האנגלית לעיתים. בלע! מעצבן! (אבל ניחייב להתשמש בו בשביל האיציק, אין לי ברירה)

[eLad]

New member
טריליאן בהחלט רולז

אני משתמש ב3 (ולפעמים 4) מתוך הפונקציות שלה, והיא חסכונית בזכרון, וגם יש לה סקינים מעולים ופלאגאינים מצויינים. אני מוכן להתגבר על החסרונות שלה.

למעלה