בוקר אור........

TJ

New member
../images/Emo45.gifכמה שאת צודקת...

מזל שקבלתי הזמנה מהכבשה דולי לבוא אליה לחג לניו זילנד.

פפו

New member
גם אני מחפש הזמנה ../images/Emo7.gif

כשעברתי לביתי הנוכחי שמחתי על הגינה והזמנתי חברים לחוג אצלי את יום העצמאות. מאז הם ממאנים ליזנוח אותי ומידי שנה עוצמתם המיספרית עולה,ובשנה החולפת הגיע ל25 פיות רעבים. דבר אחד בטוח ,אני לא נהנתי כלל לאחר ניפנוף רציף של כ 4 שעות וכשכולם הלכו שבעים ורגועים נישארנו אני ואישתי רצוצים וקצת רעבים לסדר ולנקות את הבלאגן. ואז החלטתי שדי!!!!!!!!!!! לא עוד!!!!!!! השנה מישהו יזמין אותי או שאני בורח...... אלא שכבר הודיעו לי ללא בושה שגורלי נחרץ ואני נקרע בין הלא נעים לנישבר. מישהו מוכן להציל אותי?H E L P

maxima

New member
פפו....לא שמעת??...../images/Emo13.gif

לא נעים מת מניזמן..... מניזמן...

vikiberko

New member
פפו צריך עזרא אני באה עם עוד

כמה פיות ככה וככה נחרץ גורלך. מקסימה כמה את צודקת לא נעים נשבר ומת מיניזמן.

פפו,תגיד לחברים שלך שפטרו אותך..

ממקום העבודה ועכשיו אתה חותם בלשכה ומקבל הבטחת הכנסה. לאחר זמן קצר תדע מי באמת אוהב אותך,ומי באמת חבר שלך... תמי'ן לי,זה בדוק.

tsiporganeden

New member
פפו למי הודיעו לך או לאשתך? אם לך

שאשתך תקנה לך כרטיס ב "הפתעה" לא ידעת פשוט כך, ואם להיפך אז אותו הדבר, לא מבינה למה אבל כשאתה מזמין זה בסדר, אבל כשלא מזמינים אותך, וכולם רק רוצים לבוא אליך זה קצת מתסכל, נכון?

פפו

New member
לא נעים לספר אבל

אישתי היא מארחת אובססיבית ולעולם לא מסרבת והיום הויכוח ביננו בשיאו כשהיא מנסה לשכנע אותי שזו הפעם האחרונה. אבל הסיוט של שנה שעברה עדיין מנקר לי במוח. מה שלא הזכרתי שמדובר בהוצאה כספית שבין 1000 ל1500 ש"ח עניין שבמקרה דנן מתגמד לעומת ההתשה הפיזית.

פפו גם אנחנו חוגגים וממנגלים עצמאות

כל פעם אצל אותו זוג בניר צבי, אבל כל אחד ואחד מהזוגות מביא איתו את הבשרים שלו וגם מחלקים בינינו את התוספות, סלטים, קינוחים ושתיה חריפה וקלה. אנחנו חבורה של 13 זוגות ויש תמיד גם נספחים, בעלי הבית מכינים את החצר, שולחנות וכסאות, וכוסות חד פעמיים. חוץ מהמנגל הענקי שלהם, אנחנו מביאים עוד 3 מנגלים, וכל אחד ממנגל את הבשר שלו! אנחנו גם מזמינים מוסיקה ומעבירים את היום עד שעות אחה"צ המאוחרות, ובין לבין עוזרים לבעלי הבית באיסוף הכלים החד פעמיים ובכלל בכל מה שצריך, מבחינתם זה לא בלגן גדול אדרבא בעוד אצלנו הבלגן של אירוח 12 זוגות + אנחנו נעשה בין כותלי הבית אצלהם הבלגן והליכלוך נשאר בחוץ...... עצה שלי- תפסיק להתבייש ושתתף אותם בכל!

שילה1

New member
כבעלת מנגל מקצועי וייחודי,וכחובבת

ויודעת רזי הבשר,מצהירה בזאת כי עם כל העזרה-אכן נשארת עבודה,ודי רבה! אלא מאי?למדתי כבר ממזמן לסרב,ולהזמין רק כאשר רוצה,ואת מי שרוצה! עלי לא נופלים,ולי לא עושים מארבים. אז פפו..למד לומר לא,כאתה חש שאין הדברים מתאימים לך. ואז..שב עם זוגתך..ושיהיה בכף!

prettywoman2

New member
פפו ידיד, לא נעים להגיד אבל -

פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים. וחבריך, מנצלים את טוב לבך. ועל כן אמור להם כי השנה לא כבשנים קודמות אתם יוצאים לחגוג בחיק הטבע.

פפו

New member
כל מילה שנאמרה - אמת../images/Emo45.gif

מקווה שנתמודד עם זה בהצלחה והכוונה מבלי לשרוף קשרים/גשרים

שילה1

New member
רק פולנים חושבים ככה..אם אלה חברים

אמיתיים-יבינו אותך. כך שתוכל לבדוק גם זאת.

סחלבית,התופעות הללו מוכרות לי...

ואת לא לבד בעניין הזה. כידוע לך אני מטפל בתופעות אלה במחסן שלי... אנא קבעי פגישה עוד לפני החג עם שומר הסף של המחסן,ירום הודו מר טי ג'יי, אל דאגה,הטיפול מתבצע ללא מגע ידיים.

TJ

New member
קונן, זה עתה גיליתי את המינוי

שקבלתי ממך, וידי רועדות מהתרגשות. מזה רועדות? חולה פרקינסון הוא בארנבוים לעומתי. ברם עם כל הצער והיגון, אני נאלץ לדחות את הצעתך. כפי שציינתי לעיל, אני יוצא לאיים רחוקים, בהם אעביר את זמני בשתיקת הכבשים. אז אולי אפשר לקבל ממך "צ'ק גשם" לראש השנה?

vikiberko

New member
בוקר טוב ונעים לכל החמשושים

יאלה מה זה אני בעונש אין לי פורום לילה . יא שיח בכלל לא התעלבתי מימך וקונן הוא גם לא תותח השיח הזה הוא סתם דג בתחת של המים. שיח ליש מה כלמתיני אנא מוש מבסוטה מינק פדחתיני בלילי.(מקוה שיצא בערפית). נסיעה טובה לסחלב תעשי חיים תהני שחקי אותה ברולטה. כמה תמונות שקיבלתי מהבן שחזר מתיילנד

למעלה