בוקר אור!
קודם כל אפתח בהתנצלות.. באתי, ביקשתי שתקבלוני וכבר נעלמתי.. בסופ"ש אני בדרך כלל לא על יד מחשב ואתמול היה יום עמוס במשרד. בשבת גיליתי שרזיתי עוד חצי קילו שזה נפלא (אם כי כמובן הייתי מעדיפה שזה יהיה יותר..) אני חושבת שהגוף שלי כבר התרגל לדיאטה ולכן מאוד קשה לי לרזות עכשיו בכל זאת לאבד עשרות ק"ג במשקל זו איזושהי טראומה לגוף.. חשבתי אולי ללכת לדיאטיקנית..אולי אוכל להחליף , להוריד או להוסיף ולחזור לרדת קצת יותר.. אין לי זמן לחדר כושר כבר אמרתי, אבל אמא שלי המתוקה הקליטה לי את התוכניות של גלעד. אמרו לי שהן טובות? מישהו מכיר? הבנתי שכל תוכנית חצי שעה.. ככה שאני יכולה לעשות בערב בין הבישול , לנקיון ,לכביסות
זה קצת בעייתי כי אני עובדת המון שעות ..ומגיעה הביתה בערב שפוכה כשכל מטלות הבית עוד מחכות לי. אני חושבת גם לנסות לחזור להליכות, אפילו בקטן (פעם-פעמיים בשבוע) אני הולכת עם גיסתי בד"כ , היא מורה להתעמלות וגם כשהיא שואלת אם היא הולכת לאט מדי בשבילי (אני גבוהה ממנה) אני עונה לה בהתנשפות "לא לא זה בסדר" נבהלת מכך שתלך יותר מהר.. בקיצר- היא קורעת אותי.
הפחד הכי גדול שלי מספורט.. הוא שאני אעלה בהתחלה אני יודעת שזה כי מסת השריר עולה... אבל אני מפחדת שאראה על המשקל עליה ואתייאש. בכל מקרה.. אני מקווה שלכולם הולך כמו שצריך.. ראיתי שהתחלתם לפרסם פה מתכונים , אז אינ אחפש כמה אצלי ואביא לכאן. שבוע טוב! (עדיף מאוחר מלעולם לא..) שרון
קודם כל אפתח בהתנצלות.. באתי, ביקשתי שתקבלוני וכבר נעלמתי.. בסופ"ש אני בדרך כלל לא על יד מחשב ואתמול היה יום עמוס במשרד. בשבת גיליתי שרזיתי עוד חצי קילו שזה נפלא (אם כי כמובן הייתי מעדיפה שזה יהיה יותר..) אני חושבת שהגוף שלי כבר התרגל לדיאטה ולכן מאוד קשה לי לרזות עכשיו בכל זאת לאבד עשרות ק"ג במשקל זו איזושהי טראומה לגוף.. חשבתי אולי ללכת לדיאטיקנית..אולי אוכל להחליף , להוריד או להוסיף ולחזור לרדת קצת יותר.. אין לי זמן לחדר כושר כבר אמרתי, אבל אמא שלי המתוקה הקליטה לי את התוכניות של גלעד. אמרו לי שהן טובות? מישהו מכיר? הבנתי שכל תוכנית חצי שעה.. ככה שאני יכולה לעשות בערב בין הבישול , לנקיון ,לכביסות