ערב מדהים!!!=]
אחח איזה יום כייפי היהה..חשבתי שסתם יום משעממם בהתחלה.. הלכתי לחברה שלי כאילו היא בדודה של חברות שלי והיא עולה לז' והיא גרה בניין מולי והיא חברה טובה שלי אז נפגשנו והיה צחוקים אצלה היא הייתה לבד אני היא ואח שלה הקטן הוא בן 7 הקיצר כזה יש להם מרפסת והם קומה שלישית אז היה אנטי זאחן והוא צועק כזה אתם מכירים:"כסאות,שולחנות קונים הכול אנטי זאחן" עכשיו לא היה לו כלום חוץ מאופניים מעפנות אז התחלתי לצעוק לו כיסאא כיסאא והוא חזר אחורה כזה וברחנו אחרי דקה חברה שלי עושה לו יש לי שולחןןןן שולחןןןן תעצוררר והוא חזר אחורה..וכל דקה היא צועקת לו תעצוררר נוו תעצורררר ובסוף הוא הלך כי ברחנו בפנים ולא יצאנו הוא כבר נסע..אח"כ ירדנו סתם דיברנו למטה והיה כבר 1:30 ולא שמנו לב אז חזרתי הביתה והייתי לבד אז סתם הייתי במחשב ואחותי באה אז שמנו לאכול יותר נכון אני שמתי ואז כזה שכחתי לכוון עשיתי רק על 20 דק'..ושכחתי לכוון למה לא רציתי לשים במיקרו..אז בסוף חיממנו אכלתי ואז אמא שלי באה וסתם הבאתי ת'דואר והייתה הזמנה לחתונה פתאום אני רואה שושלת משפחת ****** ואני כזה מה זה קשור?ואז ראיתי אותי כתובה שם ואמא שלי ואבא שלי וכל הדודים וכל השושלת שהיו באנגליה בכלל באו ואז הביאו את סבא וסבתא וארוך שם..חחחחח..ויש חתונה ולא הצלחנו להבין של מי נחכה שאבא שלי יחזור וכבר היה רבע ל-4 ואמא שלי ביקשה לצרוב לה משו אז מהר צרבתי לה ובחמישה ל-4 ירדתי והשארתי את הצריבה לבד ואז סתם דיברנו והיה צחוקים והיה 6 ומשהו ורציתי לעלות וזה אבל חברה שלי אמרה לי חכי איתי שאמא שלי תרד ואז אמא שלה שאלה אם אני רוצה ללכת איתם לעיר אז אמרתי וואלה סבבה אני ישאל את אמא שלי רצית בטיל עליתי במדרגות וכמעט נפלתי..חחחח..ושאלתי היא אמרה טוב או.קיי לקחתי 50 שקל והלכתי נסענו ואז אמא שלה ואח שלה היו ביחד ואני והיא טוב התחלנו להסתובב היינו ב-2 שקל וסתם כזה היה צחוקים ואז אמרנו נלך לסופר פעם נעשה טסטרים נכנסנו וסתם היה צחוקים רק צחקתיי אחרי זה לא מצאנו משו אז הלכנו לחנות אחת לקנות ליפסטיק וקניתי ליפסטיק יפה כזה נצנצים כזה יפה אבל עדין כזה טוב הלכנו סתם לאמא שלה לרגע הסתובבנו בחנות ואז אמרתי לה יאללה דבי בואי נעשה צחוקים טוב יצאנו מהחנות שוב התפצלנו והלכנו לקנות גלידה טוב אכלנו וזה וכל דקה היא מצחיקה אותי היא עושה לי "אז מה את באה לפה הרבה" כזה בצחוק ואני רק מתפקעת אח"כ כל אחד שעובר היא עושה אוי מי גד איך באלי חולצה כזאת או משהו שיש לו ואח"כ הלכנו עם אמא שלה לסופר כאילו סתם הסתובבנו וכל דקה היא אומרת למישהו משהו עכשיו אישה אחת הייתה בחנות נעליים ומדדה כזה היא עושה לה אוי מי גאד גמני רוצה כזאת נעל ואנחנו ממשיכות ללכת ונפלה לה הנעל ואנחנו צוחקותת..והיא עושה כזה ויאאאייי כזה..חחחחחח..היה צחוקיםםם חבל על הזמן אח"כ קנינו קולה והלכנו לסופר והוא חשב שיצאנו שגנבנו מהסופר..חחחח..ופגשנו מלא מהמשפחה שלה ואני מכירה אותם למה הם דודות של חברות שלי...היה מצחיק וכל דקה אני והיא רק צוחקות..אח"כ בסופר שבאנו ביציאה כזה הלכנו ליציאה באתי נתתי לה מכה בטוסיק החזרתי לה אז פתאום היא הסתובבה כזה בפרצוף והיה מאחוריה איש מבוגר איך היא נבהלה..חחחחחחח..והיה רק צחוקים כל דקה היא כזה אוי מי גאד איך באלי תיק כזה..אוי מי גאד איזה חולצה..אוי מי גאד איזה חצאית..ואנחנו רק צוחקות היא עושה לאישה אחת שמוציאה כסף אוי מי גאד איך באלי 100 שקל..חחחחחח..ואני והיא הולכות עם הקולה כזה ורק צוחקות..:]] נהנתייי מאודדדדד..ואני מנסה ת'ליפגלוס הזה נראה אם יפה.. לא הצלחתי לדבר עם זיווש..:[[מצלצל ולא עונה... ערב טוב לכולם!ותודה לקוראים..