איך הוא שר...
K Karina85 New member 6/2/07 #30 לא נגעתי - ככה הופיע בעיתון "ג'קו, תעשה לי פוקה!" חחחחח ויש תמונה שלו חותםםם
ר רנה6 New member 6/2/07 #36 הקטנצ'יק ... לא ממש הבין את כל הרעש הגדול שהיה סביבו...על כל פנים, הדלקנו נר, אכלנו עוגות, שרנו שירים, ניפחנו המון המון בלונים ובהחלט הייתה אוירה ש יום הולדת...
הקטנצ'יק ... לא ממש הבין את כל הרעש הגדול שהיה סביבו...על כל פנים, הדלקנו נר, אכלנו עוגות, שרנו שירים, ניפחנו המון המון בלונים ובהחלט הייתה אוירה ש יום הולדת...
E eilati27 New member 6/2/07 #37 איזה כיף...../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif שתזכו להרבה כיף ונחת ממנו...
S shongold New member 6/2/07 #41 שירי שיר בטח החמצתי אותךך אוףףףףףףף שאלה מתבקשת בהחלט למהההההההההההההה? והחולשה גורמת למוח להתאדות.......
שירי שיר בטח החמצתי אותךך אוףףףףףףף שאלה מתבקשת בהחלט למהההההההההההההה? והחולשה גורמת למוח להתאדות.......
S shongold New member 6/2/07 #26 כאשר אני מעלה תמונות מסוג זה.. אני בדרך מצטיידת בבלון חמצן...לכל מקרה..
E eilati27 New member 6/2/07 #27 חחח.. הבנתי אותך... את לא לבד אחותי... ג'וני דפ הוא... הוא... יש לך את המילה הזו שאני מחפשת?