בוקר ומזמן לא כתבתי כאן

ROTEM30035

New member
בוקר ומזמן לא כתבתי כאן ../images/Emo42.gif

אני נורא רוצה לכתוב משהו מעניין, אבל בוקר מידי. אני מנסה לחשוב על איזה דיון בנושא רונה, אבל מה? שנים לא הייתי בהופעה, שנים לא הקשבתי לרדיו ובוקר, ציינתי שבוקר? אני לא מצליחה להיות יצירתית בשעות כאלה. אז אולי. אולי אולי אולי. ספרו לי אתם משהו חדש ומרגש. נגיד, מה חדש בחייכם? מה ישן בחייכם? שמישהו יגיד משהו, שקט פה מידי.

הגה

אז לגבי דיון, אין לי ממש מה להגיד. אבל יהיה דיסק חדש אז אפשר לדבר על זה. אני מתחילה ללמוד בקרוב ואני חושבת שכמות הזמן שיש לי ללכת להופעות ולכתוב כאן תתחיל לרדת. זה קצת עצוב.

הנה

שלושה אלבומי מופת מוערכים ועטורי שבחים הוציאה רונה קינן עד כה "לנשום ספירה לאחור" (2004), "עיניים זרות" (2007), "שירים ליואל" (2009). במת פסטיבל הפסנתר תשמש לה הפעם מעבדה לבדיקת חומרים חדשים לאלבום הבא. מתוך ההודעה של הדר 0 "פסטיבל הפסנתר 20 לנובמבר"

תמרוש5

New member
החיים לא זזים../images/Emo16.gif

גם אני שנים לא הייתי בהופעה. אולי אלך לפסטיבל ת"א.. הפורום גוסס לו

הדר 0

New member
מנסה לעשות סדר במידע שיש בידי

רונה מופיעה 3 פעמים בפסטיבל ת"א: פעם אחת ב"רישומי פחם בצבע" שיוצא ב- 20.10, משמע רביעי הקרוב, לדעתי המופע סולד אאוט אבל אל תתפסו אותי במילה (לא תתפוס אותי.... לא תתפוס אותי.....), פעם שניה בהופעה שהיא מפיקה במו ידיה, "כל השבוע לך" שמתקיימת ב-23.10, ופעם שלישית בלבונטין עם אסף תלמודי ב-27.10 (רותם שימי לב, שימי לב) מעבר לזה יש לה הופעה רגילה לשם שינוי במרתף ב- 5.11 והופעה במסגרת פסטיבל הפסנתר ב-20.11 שבו היא אמורה להופיע עם חומרים חדשים לאלבום הבא. אבל לכו תדעו מה הכוונה חומרים חדשים לאלבום הבא. כל מי שיודע אחרת, מוזמן לתקן אותי. או מוזמנת... אה וכמעט שכחתי, הופעות של גידי, יש בזאפה (ת"א) 8.11, 26.11 (כן, זה עוד רחוק....) ויש בזאפה הרצליה ב-9.11 ממממ... אני חושבת שסיכמתי בזאת את כל ההופעות שרונה לוקחת בהן חלק, לפחות ממה שאני יודעת. בטח יש לה עוד כל מיני הופעות מחתרתיות וכאלה שאף אחד לא יודע עליהן. זה הזמן לחשוף את המידע שברשותכם. בברכת שבת שלום, הדר

גוזלה

New member
סעעאאממקקק!!

אני שונאת אותך, ואת אסף תלמודי ואת האקורדיון שלו, ואת ה-27 באוקטובר :/ ויש יותר מדיי הופעות שאני רוצה ללכת אליהן. ומעט מדיי זמן. וכסף. :/ ואיך לעזאזל, מגיעים למרתף, בלי אוטו???

הדר 0

New member
"אמרי ערוות אמך"

ומה את בוכה חצופה?? זה לא שאני הולכת לכל ההופעות האלה!
את יודעת כמה אני הולכת לבכות בנובמבר?
-ככה הרבה

גוזלה

New member
לא. הכעס לא על זה...

פשוט היו לי תוכניות אחרות לתאריך הזה, ל27 לחודש. ואת פשוט ניפצת לי אותן :/ :/ וזה כאב הדר, זה כאב מאוד.

אז עוד שנת לימודים התחילה לה

סמסטר מי יודע כמה לפרק האקדמי הארוך והמתמשך בחיי. יש לי הסמסטר 7 שיעורים בשבוע, ובשבוע הראשון ללימודים הברזתי מ-3... הבטחתי לעצמי לשפר את ממוצע הנוכחות בשבוע הבא. ביומיים הנותרים אני עובדת, מה שמשמח אותי עד מאוד. מידע מרתק משיעור ברפואת בקר בו לשם שינוי נכחתי: פרות לא מסוגלות לעשות גרעפס אם הן שוכבות על הצד.

יש לי קוץ חדש ברגל

כי הלכתי יחפה מהירקון ועד קינג ג'ורג'. זהו שחור שלא תראו כמותו מימכם (חוץ מרותם שראתה)(מה את עושה ערה בשעה כזאת??) שלשום הסתיימה לה חצי שנת שירות בחווה הנפלאה, עוד חצי שנה נשארה ואחר-כך אהיה אדם חופשי לגמרי, מה זה אומר אין לי מושג. כנראה שיהיה לי הרבה יותר זמן ללכת להופעות ואינדינגב וכאלה, אבל לא ברור לי עוד מה אני רוצה לעשות עם עצמי, שזה קצת מפחיד. התחלתי ללמוד תסריטאות ואני צריכה להגיש תרגיל ביום שני ועוד לא עשיתי כלום. תמיד הייתי גרועה בלהגיש שיעורי בית בזמן. והפעם באמת אין לי זמן! ויש לי יומולדת עוד חודש וקצת, אני אהיה בת 20. גם זה מפחיד
וחוץ מזה, אח שלי השתתף באתגר של Mystery guitar man ביוטיוב, התפרסם וזכה להתהילה! http://www.youtube.com/watch?v=RT3u58vX2DU

כי הייתי בים ואיבדתי את הנעליים ../images/Emo7.gif

ואז היה חושך ולא מצאתי אותן
והייתי צריכה לפגוש את רותם בסנטר, אז הלכתי יחפה בסוף.

הדר 0

New member
יש המצאה חדשה יחסית

אולי קצת מתקדמת עבור בחורה כמוך שהולכת יחפה ולא מחזיקה טלפון נייד, אבל מאז שהמציאו את הרכב יש טריק כזה שנקרא טרמפים. אפשר לעשות את זה עם אנשים שאת מכירה ואפשר אפילו עם כאלה שאת לא. אני מאחלת לך הרבה הצלחה כשתצאי לחופשי, אני עדיין בחרדות קלות של מה אני אעשה אחרי הצבא ואני כבר כמעט שלושה חודשים אחרי זה. אני חושבת שהשיטה הכי טובה היא לזרום עם מה שמעניין אותך באותו רגע כמו לימודי התסריטאות. ואז בגיל 30 כשישאלו למה עדיין לא התחתנת, רק אז תתחילי לפחד מהחופש של אחרי השירות שמתחלף במועקה.

למעלה