בוקר ומזמן לא כתבתי כאן

אני משתדלת לא לקחת טרמפים לבד

מאז שלקחתי טרמפ על איזה ואן ומצאתי את עצמי ממוששת באגרסיביות ע"י 5 בחורים נלהבים. אני לא פוחדת מלא להתחתן, אני רק פוחדת שתהיה לי תקופה של אי-עשייה שתוביל אותי למין שקיעה בדיכאון ושיעמום. אבל אני אנסה לתכנן את זה ככה שזה לא יקרה...

הדר 0

New member
את רואה!

אם היה לך טלפון יכולת להתקשר לאנשים שאת מכירה שהיו בת"א, תמיד יש אנשים מוכרים בת"א, והם היו מקפיצים אותך. וואו זה נשמע טרמפ טראומתי... אני לא באמת ממליצה על טרמפים, ד"א. זה לא הפחד מלא להתחתן, זה הפחד של סבתא מלא להתחתן. בגלל השיעמום והדיכאון אני חושבת שצריך הרבה להעסיק את עצמך בדברים קטנים עד שאת באמת מוצאת משהו שאת מרגישה שהוא שלך.

אני מעדיפה ללכת ברגל ../images/Emo13.gif

זה גם לא היה כזה הרבה ללכת, פשוט אנשים הסתכלו עלי מוזר. אני חושבת שהפחד של סבתא מלא להתחתן עבר כשההורים שלי לא התחתנו
וכן, גם אני חושבת ככה. אבל נחצה את הגשר כשנגיע אליו וכו'.

הדר 0

New member
רק שתדעי שפתרת לי הרגע שאלה ששנים רודפת אותי

בקשר לקייטנה המטיילת של רוני *קריין* א-מן, ושיהיו לכל בנות ה-20 והמשוחררות למיניהן של הפורום חיים יפים ומשגשגים.

daniel ben ari

New member
וואוו עברה כבר חצי שנה? אני זוכרת שרק התחלת..

זה נחשב לשנת שירות או שירות לאומי? כי צבא אני יודעת שאת לא עושה, רק לא זוכרת בתור מה את בחווה (לא בקטע תוקף או משהו שלא תביני לא נכון
סתם סקרנית..) זה לגמרי מפחיד כל הגיל 20 הזה, אני עדיין לא מעכלת (למרות שיש פה כמה זקנות יותר) זה מזכיר לי שאיזה חברה אמרה לי שאני מתחילה את העשור השלישי של חיי וכמעט התחלתי לבכות! ובאיזה מסגרת את לומדת?

DeepThoughts

New member
מזמן לא הייתי פה

מזמן לא ראיתי הופעה של רונה. רונה בואי לב"ש שוב! איך היה במפגש או שזה טרם היה?

../images/Emo260.gif

אני כל הזמן רק מפספסת הופעות למרות ובגלל שאני "גרה" בתל-אביב. :( השבוע הייתי כמה מטרים מהופעה חינמית של ליידיD ולא נכנסתי כי הצוות שלי היו נאחסים קצת, אתמול בלילה הייתה הופעה גאונית של אטליז שלא היה איך ועם מי להגיע אליה, בשבוע הקרוב יש הופעה של אטליז בירושלים (כשאני בת"א כמובן), וההופעה של רונה שבטח לא יצא להגיע גם אליה... אחח, האשליות שתל אביב מאכילה את האנשים.
(יפו לעומת זאת, יפו דווקא סבבה. טיול סופ"ש בטיילת של עג'מי, דרך נמל יפו ליפו העתיקה גרם לי לחבב אותה קצת יותר.
) ועכשיו, מי תורם לי קצת יצירתיות כדי להכין ברכת יום הולדת שתשלח בדואר לחברה טובה אי שם בארה"ב?

רעוּת

New member
../images/Emo79.gif

סוף העונה, כל חלון מראה כבר את סוף העונה, בלילות כאלה היא לא ישנה, משהו עומד באוויר. פרק נגמר, כל הסימנים שהקיץ עבר, יש לה הרגשה שהעצב מוכר, שוב הגיע סתיו אל העיר. ילדות גדולות בוכות עכשיו כל שנה בסתיו, כל שנה בסתיו. מחכות שכבר ייפול כוכב, כל שנה בסתיו, מה יהיה עכשיו.

hadarinke

New member
אספר משהו.

הייתי חולה שבועיים שלמים במחלה לא ידועה, אבל העיקר שהיא נגמרה. עוד משהו- כבר שבועיים שלא ניקיתי אבק בחדר, וזה לא רגיל אצלי בכלל.

ROTEM30035

New member
אנלא מבינה, אתם צריכים שאני אכתוב

כדי שפתאום יהיה לכם מה להגיד? הפורום לא גוסס, פשוט כולם מחכים שמישהו אחר ידבררררררר *נזיפה* להלן תגובה מרוכזת: רעות - כתבי איזה שאלון הדר0 - תודה על המידע, את טובה בתפקיד ה-לוח-הופעות גוזלה - לא בוכים על הופעות! (שנשפכו?) הדר - יא פולניה לאורנה - מסע מפרך, אבל בסופו פיצה חינם אטומיק בייגל - יפו זה סוג של חו"ל כשמגיעים מת"א, נכון? טלית - גם כן שנת לימודים, חכי חכי, נדבר. אני חייבת לך כמה אלפי שיחות. חסמו לא את הסיסמא - חוסר בזמן זה ממש עצוב. דיסק חדש זה ממש שמח. זה מתאזן. אפשר בכלל להגיד על דיסק של רונה שזה ממש שמח? *והרי נושא לדיון* ו-ע-כ-ש-י-ו, חזרה לחוסר החיים. ולגבי המפגש, כמה מילים ואל תגיבו על זה כאן בפורום, אני מחכה לתשובות מהגורם המרכזי באירוע, כשאותו גורם יגיב סוף סוף - יהיה קל יותר לרוץ על זה הלאההההה בינתיים, יש מערך מוכן. יש המון אנשים שבעניין, וזו התחלה מצויינת. תשארו במתח - זה יגיע =]

למעלה