בוקר-חשבתי פעמיים אם להכניס

חולית5

New member
בוקר-חשבתי פעמיים אם להכניס../images/Emo67.gif

את הכתבה הזאת לכאן ~!אך הבנתי שזכותכן וזכותו של ג'קו לראות שלאפס הזה בן כספית אין תהילה ! ג'קו - אוהבת אותך ! מגושקה- בהחלט מוקדש לך!!!!(תפרסמי גם את שלך ונעשה על בן כספית עליהום חחחחחחחחח) בנות- כמו שג'קו אמר "אהבה גדולה" והמשך יום נעים לכולנו!!!! www.mouse.co.il/CM.television_articles_item,790,209,10731,.aspx

קניה 1

New member
בוקר טוב - חולית הנה הלינק

www.mouse.co.il/CM.television_articles_item,790,209,10731,.aspx

קניה 1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בוקר טוב בנות! ומלא מלא אהבה לג'קו

שונית 7

New member
חולית בוקר טוב:הכתבה היא בקורת

שלילית על התכנית ובמיוחד מדברת בגנותו של בן כספית שמוכן להגן על בר רפאלי והאלוף בן אך לא היה מוכן להרפות מג'קו.לא ראיתי את התכנית אבל הכותרתהייתה רק כותרת שהכניסה את השם ג'קו כמו שכולם התרגלו להכניסאת שמו כדי להשיג רייטינג.תחושתי שג'קו לא הוזכר אתמול וזאת אולי תוכל להבהיר ריפקין אם צפתה כי נראה לי שאף אחת אחרת לא טורחת לצפות

שונית 7

New member
וד"א הוא יוצא צבוע ופתטי סופית ואני

מבחינתי לא סובלת אותו באופן רשמי מרגע זה(אני לא אשתמש במילה שונאת כי היא לא כל כך מצויה בלכסיקון שלי) עד היום אמרתי שהוא שקוף בשבילי כי לא יכולתי יותר להתיחס אליו באוביקטיביות.מהיום יש עליית מדרגה רצינית ברגשותי כלפי הבן ...הזה!

חולית5

New member
שונית- עוד לא אמרתי לך אבל אני

באמת אבל באמת חולה עלייך!!!! אין עלייך ! מתה לפגוש אותך ולתת לך
! כמובן שהבאתי את הכתבה מפני שהיא בסה"כ מביאה את הצד המכוער של בן כספית , מראה שכל הדיעות שלו מובאות אך ורק בשביל לעשות רייטינג לעצמו ! וכמו שכתבה מגושקה בכתבתה , בן כספית ממש לא מועיל ואפילו מוריד מערכה של התוכנית . ובאשר לג'קו - היה כמו צאן לטבח אצל בן .... (הבנתי שאסור לקלל בתפוז)

שונית 7

New member
../images/Emo23.giflove you 2 כמו שהאחינים שלי

אומרים ומוסיפים:love you 3'4'5.......עד שמגיעים למיליון
אין ספק שלמעט ויכוחים לגיטימיים פה ושם אנחנו פורום שכולו אהבה
וההודעה באדום אתמול מאשרת את קביעתי זו.אתמול מרב התרגשות לא יכולתי להגיב לג'קו תגובה ארוכה אלא רקתמצות של כמה מילים בודדות את מה שאני מרגישה כלפיו כאמן מדהים! אבל האמת שאני מרגישה שהפירסומים האחרונים על הדיסק החוזה המפיק והדובדבן שבקצפת:שיר האודישיונים הם מתנת יום הולדת מאוחרת בשבילי ואני לא מגזימה ברור שקיבלתי גם מתנות אישיות
אבל כל הסיפור שקרה אחרי הגמר נכנס לדמי והפך מאוד עקרוני בשבילי!!! אני פשוט לא יכולתי להאמין כמה כיעור ו"עדריות" יצאו מתוך העם הזה למרות גילי והעובדה שאני לא נאיבית ממש נדהמתי. מה שאני מרגישה עכשיו שהכל חוזר למקומו והצדק מתחיל לצאת לאור תרתי משמע. אני מכינה הפעם תגובה מנומקת לכתבה ולא סתם השמצה שאותה אפרסם בשמי האמיתי...מוזמנת לקרוא!

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifלא מצליחה בינתיים לכניס תגובה

לא יודעת אם זה המחשב שלי או האתר.אני אנסה יותר מאוחר ואשלח לך מסר עם מס' התגובה שלי.

reviital

New member
התגובות שם כל כך נגדו, שלרגע חשבתי

אולי כל הפורום התגייס להגיב שם

שונית 7

New member
הפורום הגיב אבל נדמה לי שהפעם

עוד אנשים הגיבו.האיש פופוליסט צבוע ומתחסד

למעלה