בוקר-חשבתי פעמיים אם להכניס

היי אהבה גדולה גם לך....

לאדון כספית באמת מגיעות 2 סטירות מטאפוריות
(זה הכי קרוב לסטירה)....

rifkin1

New member
טוב גם אני צפיתי אתמול

ונכנסתי להלם כאשר כספית טרח להגן על 'רפאלי'...ואני מודה: האיש או רודף פרסום או מטומטם! מה בר רפאלי אינה רפש במדינתינו? מה פתאום, היא מייצגת אותנו בחו"ל והיא חברתו של ליאונרדו!

חולית5

New member
../images/Emo45.gif הוא גם וגם וגם מה שקניה אמרה

בקיצור הוא כל הטמטום שיש!

שונית 7

New member
ריפ כל הכבוד על הכנות ושאלה:האם

ג'קו הוזכר בכלל בתכנית אתמול?כי בכתבה שחולית הזכירה יש כותרת על ג'קו ונראה לי שסתם שרבבו את שמו. חוץ מזה צדקת זה מה שצרם לי יותר מכל.בלי קשר לכל הדברים המרושעים שכתב וממש חיפש את דמו של הבחור יש פה צביעות:אם אתה נגד השתמטות אתה נגד השתמטות!!אין איפה ואיפה אם כבר ג'קו שוחרר כחוק כנראה בגגל פחד אמיתי ונסיבות משפחתיות ובר תמרנה את הצבא ע"י נישואים פיקטיבים. חוץ מזה הוא הגן בחירוף נפש באלוף בן שקטל את העיר שלי כי אין בה מספיק חללי צ"הל אבל עם בר הט=וא נפגש. אני רוצה להגיד לך שלא עשיתי סטטיסטיקה אבל היו לי לא מעט חברים שנהרגו או נפצעו במלחמות ישראל. '

talytal

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

סתם... באמת מי זה אודי? דרך אגב, אודי של ג'קו לא הוזכר כבר המון המון זמן... אני מתחילה לדאוג

L e e e e e

New member
אודי דוד

איך אתן לא מכירות?! באמת! אחרי חיפוש קצר מצאתי את הקליפ הזה בו ניתן להתרשם היטב מחיטוביו. So not my cup of tea

hela19

New member
כספית גמר את הקריירה מבחינתי מזמן!

ה בן אדם איבד כיוון לחלוטין, השתבש לגמריי, עוד אח"כ, עם הסיפור של ההתנצלות כן/לא.. בראש פינה.. בכלל.. בקיצור, מוטב, ישתוק, או יתמקד במה שהוא עוד יכול לעסוק בו..לפחות לא יזיק,, בפוליטיקה .... בכל הנוגע אליו כאדם, וכעיתונאי בעל מסר, הוא איבש כל קרדיט ומעמד, וטוב מאוד שגם "עכבר העיר", מכירים בכך.. רבים יבואו בעקבותיו..תאמינו לי.. ערב מוצלח לכולם
.. .."אני יודע שיהיה טוב..."
איזה מותק..

מגושקה

New member
גדול!!!

למרות שנראה לי שאני והיא הסכמנו על הרבה דברים בנוגע לתוכנית. כמו זה שעמנואל ובן הם אותו דבר, וכמובן שעדיף גיא זוהר (אבל זה תמיד, חחח). בכל אופן, כמו שתמיד האמנתי עיתונאים לא חפים מאג'נדות אישיות וקשרים של תקשורת ופוליטיקה הולכים מימים ימימה. לא היה שום קשר לכתבה הנלוזה של כספית לאיזשהוא אידיאלים. ג'קו היה פשוט במקום הנכון ובזמן הנכון כדי להעביר אליו את כל הרגשות השליליים שצפו פה כתוצאה מהמלחמה. לכן לא מפתיע שבן לא נגד בר רפאלי. איזה אינטרסים יש לו? ובכלל לכתבה ההיא לא היה שום קשר עם דמוקרטיה, היא הייתה כתבה ששלטונות במדינות דיקטטוריות היו נהנים לקרוא בבוקר.

Karina85

New member
מגושקה!!!

לא הספקתי להגיב על הכתבה שהעלית, היא הייתה מצויינת!!!

שונית 7

New member
הי מגי מעבר למה שנחנו מרגישים

לאדון הכספיתי ה"אמת הפנימית"ועקרונותיו של אדם לא משתנות לפי משב רוח .אם אתה נגד משהו "השתמטות למרות שזו מילה בעייתית בעייני:תלך עם עקרונותיך עד הסוף ואל תשנה אותם חדשות לבקרים לפי הלך רוח ציבורי אחרת ניאלץ ב"צער" רב לקרא לך פופוליסט רדוד

למעלה