בוקר טובבבבבבב

ערבב../images/Emo20.gif

חזרתי מקודםם מחברה שלייי עשינו איזה עבודה בספרות בעע לא סיימנו אותה אפילו חחחחחח היה לי בוחן היום במתמטיקה הלך סבבה וקיבלתי בהבעה כאילו לשון 88 ובכלל לא התכוננתי
מחר יש בגרות במתמטיקהה שוב משתחררת מוקדםםםם!!
איזה כיףף כבר שבוע וחצי אני כל יום בבית ב11 וחצי

יקיר15

New member
ערבבב

אחרי שלהתכ ילישון בשעה אחת בלילה קמתי היום בשעה 7 !!! והיה לנו 3 שעות מתמטיקה תיגבור אחרון לפני הבגרוץת ואז הלכתי לידידה שלי למדנו עד שעה 7 בערבבב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם קולטים 12 שעות ללמוד מתמטיקה - זה להתפחלץץ !!!! מחר הבגרותתת אז כל מי שנבחן שיהיה לו המון המון המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה וגם ליייי

../images/Emo13.gif

ב-ה-צ-ל-ח-ה!!
אני כבר לא זוכרת למי לשלוח אסמס בהצלחחהההה
מקסימותם אני אשכח אותך
ד"א
אתה תימני
?

ערבבבבב וואיי עשיתי חייםםםםם

בהחלה הלכתי עם 2 חברות לקוסמטיקאיתתתת
אחר כך הלכנו לעיר ופגשנו עוד מלא חברים שלנוו וואי איזה מצחיק היהה ידיד שלי קנה משהו כמו 23445434534890 ממתקיםםםםםם איזה שמןןןןן הוא הביאה 100 שקל לממתקיםםםם

יקרוששש../images/Emo20.gif

המו המוןן המוןןןן בהצלחהה
ותיהיהה מרוכזז!! אני בטוחהה תצליח בעזרת ה'
אני ישלח לך אסמאס גם מחר

יקיר15

New member
תודה לכולםם

רתם הורסיםםםם חחח ורק הדס מינה את זה עכשיווו והדס את תקבליי מכותתת

*ערבבב* איזה יוםםםםם;[../images/Emo110.gif

פשוטטט סיווווווט.. ס=י=ו=ט.. זה התחיל כשאמרו לי שהמבחן בערבית הוא מחר ולא בחמישי
ואני תכנתתתי להתכונןןן מראשששש... וגםםם אחר כך נתננווו לנו מלא שיעורים בהסטוריהה *שאני צריכה עוד לעשות!!!* ובמתמטייייקה... והיום אני גם אמורה ללמוד לערבית... 200 מילים ועוד פול חומר.. תכננתי לבוא ול=א להדליק תמחשב שזה שיאא
והצלחתייייייייייייי
חזרתי הביתה.. מה אני מגלה?! ששכחתי את המחברתת בלוקרר!!! אתםם מבינים כמה בנאדםם יכול להיות סתווום? כיי אני הדוגמאא לזהה!! זה ממש מפחיידד! כמה מטומטמתת אני יכולהה להיווות!! הלכתייי לבצפר ואז עשו לי בעיות שאינלי חולצת בצפר ואמרתי לו שהואא מכיר אותי ואני צכה כולה שנייה לקחת מחברת ששכחתי בלוקר ויש לי מבחן מחרר.. אז הואא נתןן לייי ואמר מהרר
וחזרתייי... מ5.. עד 9.. חרישה אינסופיייית... לא שתיתי לא אכלתי לא נשמתי לא זזתי לא כלום.. פשוט כלום.. זה ממש היה מפחיד.. בחיים שלי לא חרשתי ככככככככככה
זהווו אני אלך לעשות שיעוריםםםם ולישון כי אני מתהה.. ולראות קצת טלוויזיה נו
שיהיווו לנו ימים טובים מאלהה
שבועעע טובב

היללי 2

New member
מיכליי בהצלחההה!!!!!!

וכל הכבוד שחזרתלבצפר!! אני לא הייתי חוזרת בחיים זה סיוווט!!!

היללי 2

New member
ערב!!!!!!

ערב נעים לכולם... אניי בביסיטר משתעממת... עפתי לטלבזיהלבדוק אולי משו מעניןן.. וגם ללמוד... אה ודרך אגב קלטו איזה כיף ליייי!!! אמרו לנו שיש מבחן על כל יחזקאל הייתי בטוחה שזה 50 ומשו פרקים הייתעי בדיכאווון...כי לא התחלתי ללמוד ואז גיליתי שהמבחן רק על מה שלמדנו וזה 13 פרקים סה"כ!!! כבר עשיתי 3 אז נישאר לי קצת!! איזה אווושר!! טוב דיי חפרתי,חח.. ערב טוב לכווולם!!!

למעלה