בוקר טובבבבבבב

THE WIZARD 55

New member
פיפא- פלסטינאי שעדיין מסתתר בארון.

דיי עם השירים האלה, אני אפילו לא שומעת אותם

NELLY

New member
חחחחחחחחחחח פיפא

עדיין יש לך חלב על השפתיים ואתה כבר מדבר ככה?

junior gong

New member
בוצ'ר טוב נלי

קיפק אמר? זמאן ומודי ! מייקי מאן אחלה גבר מה נשמע האיש והאגדה? מוחהההההההה שלונק אכיייייייי ? אני לא יודע מה קרה, חזרתי מהעבודה בשש, הייתי עייף, בליזארד התקשרה אלי ומרוב שהיא מדברת ( אני רציני הבחורה הזאת מדברת בלי הפסקה, מי שרוצה את ההודעות הקצרות שלה חושב שהיא מדברת מעט, אבל קחו את ההודעות הקצרות האלה ותקצינו אותם לדיבורים, וזאת בליזארד, עד שלא יודע איך, מצאתי את עצמי נרדם, אשקרה הרדימה אותי, קמתי עכשיו בבהלה לא ידעתי מה קרה חשבתי נחטפתי על ידי חזיירים ו-6 שעות מהחיים שלי הרגישו כמו שלוש דקות. נשבע לכם היה מקרה שהיא התחילה להסביר לי משהו בטלפון, שמתי את הטלפון בצד, הלכתי למקרר שתיתי, הלכתי להשתין, חזרתי הרמתי את השפורפרת והיא אפילו לא הרגישה בחסרוני ועדיין דיברה ודיברה ודיברה, מקרה אמיתי :) טוב אני חוזר לישון אחרי הסיגריה שלי והכוס קולה, אין כמו לקום בלילה ולשתות קולה קרה קרה מהמקרר, זה גורם לי להרגיש משהו קוסמי ! טוב, צרפו את המשחק הזה לרשימת עשה ואל תעשה שלכם, אחלה משחק בעולם, פעם היינו משחקים את זה עם חברים, מחלקים קלפים, ומי שהג'וקר יוצא איתו, מצווים עליו לעשות משהו מטורף, פעם הלבשנו חבר חליפת צלילה, סנפירים, שנורקל, נתנו לו חכה וציוויני עליו לצאת לרחוב לשבת על המדרכה ו-"לדוג" בכביש המרכזי, אנשים אשקרה עברו וצילמו אותו חחחחח, אחלה משחק לשעות הפנאי אם אתם אוהבים לארח אנשים אצלכם בבית ולהשתולל, שימו לב גם שהמשחק הזה נעשה בסיפריה, לכן אסור להם לצחוק בקול רם, מה שמצחיק עוד יותר, וכשזה מגיע לסוף זה מתחיל להיות היסטרי לגמריייייי כדאי לראות עד הסוף :) לילה טוב :) http://youtube.com/watch?v=-SXIRZkGD8k&feature=related

junior gong

New member
הרבה שגיאות כתיב !

תתחשבו בשעה ו.......כנראה באמת נחטפתי על ידי חייזרים אם כתבתי עם המון שגיאות, לא משנה, תפענחו לבד :) לילה טובבבבבבבבבבבבבב

mike00

New member
איפה אתה נעלמת תגיד??

אם לא תתחיל לכתוב פה יותר אני שולח עליך את וויז.....כמה שיחות טלפון ואתה חוזר כמו טטלה...

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif אחלה קטע, פשוט מצחיק מייק

ובוא נספר קצת עליך...קוקי שוקי אז ככה מייק ממי...כשאני לא מדברת איתך, אתה פשוט לא ישן כל הלילה מגעגועים, מאהבה.ממחשבות עליי...רק כשאני מדברת איתך אתה מצליח להרדם..
אתה לא יכול לחיות בלעדיי.. אגב הקטע עם המטבח נכון...אבל מה שהוא לא יודע, שכשהוא מתחיל לדבר, אני פשוט עוצמת את העיניים, שומעת מילה ראשונה ואחרי כל 10 דקות בערך, אומרת כן, או אהה... ובוא נספר להם על הקטע שהטלפון מתנתק, ומרוב שאתה שומע רק את עצמך אתה לא שם לב בכלל שהטלפון מנותק וממשיך לדבר עם עצמך..לפעמים גם 10 דקות
יום טוב ממי יום מקסים שוגי לוגי דוגי פוגי..

NELLY

New member
בוקר מצויין חבלזיייי (למרות שאני כועסת עליך)

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב לכולם...

אני רואה שחגגתם בלילה.. אני לא יכולה לישון בזמן האחרון יותר מ-6 שעות לא יודעת מה עובר עליי, למרות העייפות.. אחרתי לגן כרגיל, הגננת כבר לא אומרת בוקר טוב למאחרות.. כנראה שהבינה שזה לא יעזור להטיף לי על הבוקר
שיהיה לכם בוקר טוב, יום טוב, שנה טובה

NELLY

New member
../images/Emo199.gifבוקר טוב לכולם....

יווו קמתי לפני חצי שעה בערך ואני עדיין מסטולההה.... יפה לכם לעשות את כול הבלגן הזה כשאני לא נמצאת..... ויז אחותי צריך להיות קשוחים עם גברים אחרת יזלזלו בנו

THE WIZARD 55

New member
סבאח אל כיראתתתתתתתת נלי...

תאמיני לי שאני קשוחה, ממש מלכת סאדו מאזו איתו... רק ככה הוא מעריך

THE WIZARD 55

New member
אחלה בוקר לאחלה מנהל../images/Emo3.gif

חחחח קצת חנפנות לא תזיק... ערבושים או לא
אחלה יום שיהיה לך...

mike00

New member
אם את רוצה למצות את הערביות עד הסוף

את צריכה לבכות שהוא מפלה אותך לעומת עמית,ושהנוצרים בפורום מקבלים הכי פחות מקום וכו'

THE WIZARD 55

New member
זה לא יעזור..

הוא ערבי
הוא לא לעולם לא יבין מה זה קיפוח ואפליה. אולי כשיחווה על בשרו....

למעלה