בוצ'ר טוב נלי
קיפק אמר? זמאן ומודי ! מייקי מאן אחלה גבר מה נשמע האיש והאגדה? מוחהההההההה שלונק אכיייייייי ? אני לא יודע מה קרה, חזרתי מהעבודה בשש, הייתי עייף, בליזארד התקשרה אלי ומרוב שהיא מדברת ( אני רציני הבחורה הזאת מדברת בלי הפסקה, מי שרוצה את ההודעות הקצרות שלה חושב שהיא מדברת מעט, אבל קחו את ההודעות הקצרות האלה ותקצינו אותם לדיבורים, וזאת בליזארד, עד שלא יודע איך, מצאתי את עצמי נרדם, אשקרה הרדימה אותי, קמתי עכשיו בבהלה לא ידעתי מה קרה חשבתי נחטפתי על ידי חזיירים ו-6 שעות מהחיים שלי הרגישו כמו שלוש דקות. נשבע לכם היה מקרה שהיא התחילה להסביר לי משהו בטלפון, שמתי את הטלפון בצד, הלכתי למקרר שתיתי, הלכתי להשתין, חזרתי הרמתי את השפורפרת והיא אפילו לא הרגישה בחסרוני ועדיין דיברה ודיברה ודיברה, מקרה אמיתי
טוב אני חוזר לישון אחרי הסיגריה שלי והכוס קולה, אין כמו לקום בלילה ולשתות קולה קרה קרה מהמקרר, זה גורם לי להרגיש משהו קוסמי ! טוב, צרפו את המשחק הזה לרשימת עשה ואל תעשה שלכם, אחלה משחק בעולם, פעם היינו משחקים את זה עם חברים, מחלקים קלפים, ומי שהג'וקר יוצא איתו, מצווים עליו לעשות משהו מטורף, פעם הלבשנו חבר חליפת צלילה, סנפירים, שנורקל, נתנו לו חכה וציוויני עליו לצאת לרחוב לשבת על המדרכה ו-"לדוג" בכביש המרכזי, אנשים אשקרה עברו וצילמו אותו חחחחח, אחלה משחק לשעות הפנאי אם אתם אוהבים לארח אנשים אצלכם בבית ולהשתולל, שימו לב גם שהמשחק הזה נעשה בסיפריה, לכן אסור להם לצחוק בקול רם, מה שמצחיק עוד יותר, וכשזה מגיע לסוף זה מתחיל להיות היסטרי לגמריייייי כדאי לראות עד הסוף
לילה טוב
http://youtube.com/watch?v=-SXIRZkGD8k&feature=related