בוקר טובבבבבב

צהריייםםםםם:]../images/Emo205.gif

הייייייייייי:] מצאתי לי זמן לכתוב:p היום היה יום נחמד:p היה לנו בוחן פתע במתמטיקה:/ איזה חוצפנית המורה
אבל היה פסדר
ויש לי עוד מעט חזרות וצביעת חדר בבני עקיבא:p מחר אנחנו נהיה שם עד הבוקר
יהיו צחוקים
יאיייייייייי:] וזהו:p אוהבת

hila846

New member
חחח תהנוו:)../images/Emo80.gif

אנחנו עוד לא התחלנו לצבוע:S נראה לי יום חמישי אנחנו נשארות עד הבוקר..

ערב!!../images/Emo41.gif

אני עדיין קצת חולה..לא הלכתי שוב לבצפר היום..=[אני מתגעגעת לבצפר...לצחוקים,לכיתה,למורות המפגרות,לספרנית הסתומה..אני מתגעגעת לזה כלכך..מחר ב"ה אני אלך אמן אמן חמסה חמסה טפו טפו טפו.. אני יותר טוב ממה שהייתי...התחלתי לאכול הרבה יותר...והלכתי היום לרופאה..והיא לא הרופאה הרגילה שליי אני לא רגילה אלייה...והיא מוזרה ביותר...היא מרימה לי ת'חולצה היא עושה לי "אני יודעת את לא רוצה אני יראה לך אז אני בעיינים עצום"ואני מתה להתפקע לה מצחוק...חחחחחחחח...אבל באמת הרגשתי חראא ונוראייי בימים האלה אבל הדיבור שלה היה מצחיק..חחחחח...והלכתי אח"כ לבדיקות דם ממש ממש פחדתייי...אני מפחדת מתה מזה..לא רציתי להיכנס אמרתי לאבא שליי לא רוצה לא רוצה להיכנס ובסוף נכנסתי..והיא מצאה מהר ת'וריד ונתנה דקירה וזה מזה כאב לי חשבתי היא הולכת למלא עוד מבחנות למזלי רק אחת היא שמה והלכתי משמה...חחחחחח..ואז הייתי אצל סבתא כל היום נחתי והיא דאגה לי ואכלתי והכול...ב"ה אני בסדר בלי עין הרע טפו טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה בן פורת יוסף...חחחח..ומחר ב"ה אני אלך לבצפר ואני יחזור לעצמי!!ב"ה שהתחושות הרעות יעברו..ושהכול יהיה טוב..ושוב פספסתי את אגמוש כרגיל זה קורה תמיד לי!!=[=[ זיווש יפה שליי התגעגעתיי דבריתי מאמיי אם נספיק...וישלי משהו להראות לך!אוהבתותך יפה שליי..=] הילושש התגעגעתי דבריתי מאמיי.. ערב טוב לכם!=] -שירק'י-

einatit4

New member
../images/Emo187.gifשירקיייייי../images/Emo23.gif

תרגישי טוב
אמאל'הההה בדיקות דם

היללי 2

New member
שירוווששששש../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

תרגישי טוב נישמתי!!! ותדברי איייתייי!!! מאוהההההה

hila846

New member
שירקייי:)../images/Emo80.gif

תרגישי טוב מאמי שלייי
ולי היה פדיחותכמו שלך(עם החולצה...)רק שזה היה עם רופא והוא לא עצם עניים:p

ערבב!../images/Emo110.gif

דבר ראשון היה יום שדה:p היה סבבה:p חחח הם הביאו לי דף עבודה ופתאום באמצע הדרך אני קולטת שהוא נפל לי מהכיס והיה צריך להגיש אותו וזה:| אז ביקשתי ממורה אחד שיביאא לי דף חדש.. אז הוא עושה לי "מיכל נכון?" והוא לא מורה שלי אז שאלתי אותו כזה "כן איך אתה זוכר
" ואז אחרי כמה שניות הוא הביא לי תדףףף שליייייייי
הוא מצאאא אותו בדרך:p פאדיחהה.. והיה יום הורים והיה סבבה.. חח מורות מניאקיות!! לא כולן:p הן סתם נהנות להוריד בלי סיבה.. קיבלתי בהסטוריה 100 ונתנה לי 95:p ובערבית 98 ו100 ונתנה לי גם 95.. קיצ הכל תירוציייייייייייים
הןן סתם! והתירוץ שלהן הוא שבהערכה נהוג לתת פחות.. [הערכה זה בערב הורים.. ציונים זה בתעודה..].. דוגרי תירוץ עלוווב:p ולפי ההערכות קיבלתי 96 במבחן שהיה שבוע שעבר בביולוגיה
נמממ ומחר מבחן ענקיייייייי שאני חייבת להוציא בו מעל 90!! 100! ולא התחלתי ללמוד ועשינו שופינג היום:p ונמממממממ זהו נראליי... היה עוד משו אבל זה כבר למסן:) ערב טובבב

היללי 2

New member
מיכלולית שליי../images/Emo23.gif

וואאי כמה אני ידגיד לך..את גאאווןןן
אין עליךך
והציונים טובים מה את מדברתת
יש לך שאיפות רק ל100!! גם 95 ו 90 וכ'ו זה מעוולהה שמחה שנהנת מאמי
מאווה

חחח הילווש../images/Emo110.gif

נמממ אינלי בעיה עם 95 או 90.. פשוטטט הן סתם מורידות וזה מעצבן:p חחחח כפרעלייךך:) תודה גדווולה.. מוואה

hila846

New member
מיקקק../images/Emo80.gif

דבר ראשון: שמחה שנהנתתת:) (גם בשופינג..) דבר שני: אני מבינה אותך זה באמת מעצבן אבל פעם המורה אמרה לי שאם לבת מגיע 100 אז היא לא מביאה לה כי אח"כ במחצית השניה זה משפיע עליה וזה והיא יורדתת רק אם ממש ממש ממש אבל באמת מגיע לה 100 אז היא נותנת במחצית הראשונה.. אבל תאמת זה דיי נכון כל הכבוד כפרעליךך
בהצלחה מחרר:)

חזרתי מערב הורעים:]

מיכל
רק עכשיו כי הלכתי עם אמא לסופר ואז חזרתי לבצפר לראות את שחרר!#ומור:]] ==================================================================== הציונים פ'סדדרר..:]] מיכלל אם היא תתלונן[כבר התלוננה]הציונים שלה מזהה טובים הכל מ80 עד 100אזז מיכללל ששששששששששששששששש!# אצליי פ'סדר.. אני תכףף יעשהה ממוצעע:]] אני יכתוב אוחתו אחר כך אממ. היה נמדד היום!# אתמול הייתי בקניון וקניתי קג'ט מפוקס ועוד ג'קט יפה כזה מגולף:]] אני יעלה תמונות אחר כך שיבוא לי לצלם את זה..
יאללהה המשךך ערבבבבבב מהננה:]] אווהבתת מלאןן!#
+
+
פפפפטטטטטררררריייי:]]

תחדשיי../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכלל בסדר חוץ מהכימיה ומהמורות הזבליות שסתם מורידוות:p וקופיקקווו תחדשי

למעלה