בוקר טובב

זיוו2

New member
מיכלוששש גילית את השיר!! ../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif

כל הכבוד יש לך 50 נ'ק השיר הוא "כמה אהבה" של הגיים בוייז... שבוע הבא נמשיך עם ניקוד חדש והכל ומיכלוש כל הכבוד... הילה תביאי לי את השירים שלך אולי תעברי אצ מיכל בניקוד

זיוו2

New member
ראיתי ../images/Emo13.gif

אני באמת מעופפתת קצת היוםם חחח זה מחוסר שינההה חחח אזז הילהה כל הכבודד את המנצחת בסיבובב הזה בשבוע הבא נמשיך ומיכלוש כל הכבוד גם לך גם את גילית שיריםם !! הילהה מאמי סליחה חח ואת המנצחתת כל הכבוד

אחה"צ..

כבר אחרי צהריים..לא הייתי כל היום בבית.. הלכתי עם אבא שלי לעבודה ואח"כ הלכנו לקנות כמה דברים וחזרנו בערך ב-5.. אני תכףף אטוס להתקלח.. עוד שבוע וקצת קונים לי משקפי שמש חדשות כי הישנות נשברו לי בתיק...חחח..אז אני יודעת מה אני רוצה ואבא שלי אמר מה שאני יבחר הוא יקנה לי למרות שזה עולה נראלי 150 המשקפיים האלו חפיףף לא על חשבוני..חחח... אנחנו אצל סבתא שלי היום ומחרר...אני חולה על סלט כרוב ואני רוצה כבר..חחחחחחחחח... ובערב מימונה אני מקווה שנחגוג השנה איפשהו כי איפה שאנחנו חוגגים שזה אצל סבתא של בנות דודות שלי היא קצת חולה אז היא לא עושה אבל יהיה אצל מישהו אחר נקווה אני אוהבת מימונה..=] אז חג שמח וטוב לכולם.. עוד מעט בצפר וכבר סיימתי את כל השיעורים..=] חוץ מאנגלית אבא שלי יעזור לי בשבת!=] חג שמח ותהנוו..

אמאאאאאאאאאל'ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif

פחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני לוחצת במועדפים שלי על פוורם אגם רודברג וזה מביא ואתי לפורום נינט טייב
אני צריכה להייכנס לתפוז ולחפש את נינט ואם אני לוחצת שם זה מביא ואתי לפורום אגם
הוא התבלבל לגמרייייייייייי

hila846

New member
ערב_../images/Emo221.gif

אתמול הלכנו לסופרלנד והיה מפוצץ ולא הסכימו להכניס אותנו
אז הלכנו לעשות פיקניק שם באיזה פראק:--P אז בנו היוםואז בפעם הראשונה בחיים שלי עליתי על הקומבה עם דוד שלי זה היה מזה מפחיד
ואז היה הופעה של מאיה בוסקילה ואחותי חולה עליה(היא בכיתה א'
) והיא הכינה להה שלט ומאיה לקחה ממנה את השלט והראתה לכולם ואז היא באה בשיר ונתנה לה יד..איך אחותי שמחה..

למעלה