בוקר טוב אביבי......

ע ו מ ר 4

New member
בוקר טוב אביבי......

התעוררתי למשמע ציוץ הציפורים ממש על אדן החלון.... לטעמי זה היה שיר של אהבה..דרורי. "ומשחר עד לילה לא ישקוט,לא ירגיע הגן- זה אתה בו,אתה בו באלפי ציפוריך רן. נכתב על ידי רחל בי"ב ניסן תר"ץ ניסן....בהחלט אביבי היה אז.

odo13z

New member
עומר !!!! שירת רחל בבקר....../images/Emo140.gif

השבתת אותי לכל היום. פעם ספר שירי רחל היה מונח לי קבוע תחת הכרית....

maxima

New member
אודו...אם תתגלגל למטה...../images/Emo13.gif

תמצא שתי מצגות שהבאתי אמש

shkedud

New member
בוקר טוב? בוקר נפלא,

מזגאויר הכי הכי... אהבה בלב, חיוך על השפתיים, קריצה בעיניים, כך מתחיל לו שבוע חדש. מאחלת לכם בצפון, במרכז ובדרום - יום הכי טוב שיש

odo13z

New member
תודה לחזאית החמודה.../images/Emo140.gif

חיוך על השפתיים וקריצה בעיניים מאירים לי את היום שבעתיים. היום קרה משהו מוזר בעבודה שלי. כולם נחמדים !!!! אפילו אלה שהיו אתמול בלתי נסבלים. זה רק בראש שלי ???? לאאאאאאאאא.

ע ו מ ר 4

New member
שקדודו.....

אהבה בלב...חיוך על השפתיים.... ו....מגיע לחמישה ימים.....נוספים. מאמינה? גם אני לא ממש.הוא כבר בארץ. ואם זה לא אושר? ספרי לי מהו. מרגישה אמא טווסה.

shkedud

New member
כף לך. הדברים הכי הכי בחיים הם

אלה הבלתי צפויים. ההפתעות. שיהיה לכם נהדר, ותכתבי לי במייל איך זה קרה. טוף? אכתוב לך בהמשך הערב מייל

י מ י ת 2

New member
בקר טוב ../images/Emo42.gif

לכל הקומונרים המשכימים. אתם כל כך חרוצים יש לכם הספקים עצומים על הבקר, אז מה יהיה בהמשך היום? אני רוצה להצטרף למבכים את מותה של מרים רוט רק לפני כמה שבועות קניתי ספרים שלה כמתנה לתינוקת חדשה שנולדה כצידה לדרך חייה הילדותיים. אכן ספריה הם נכסי צאן ברזל המלווים אותנו בילדותנו בבגרותנו ובזקנתנו כילדים כהורים וכסבים וסבתות. אין כמוה. ומנגד אני שומעת על ילדה שננטשה על יד פחי אשפה. שני הצדדים של עולמנו זה והברירה בידנו באיזה עולם לבחור. האמנם? שיהיה יום נעים ויפה.

odo13z

New member
ימית , יפה שהעלית את הנושא.../images/Emo65.gif

מעשה בחמישה בלונים..... כמה פעמים דיקלמתי אותו לילדים בערב , על יד המיטה אחרי המקלחת השעה הקסומה הזאת , שהילדים רחוצים עם פיג'מה ושיער רטוב עיניים נוצצות. רוצים לשמוע עוד סיפור לפני השינה. ואני קורא להם ממש "משחק" תפקיד כשחקן בתיאטרון. נעים לחשוב על זה.

emmy5

New member
ימית וכולם ,בוקר טוב ומקסים ../images/Emo140.gif

הזכרת שני דברים קיצונים, מות הסופרת מרים רות ז'ל ,שתמשיך להיות לנצח ,על ידי הכתיבה שלה .. ואולי גורלה של התינוקת ,ישתנה לטוב ,תמצא אמא אמיתית ,לא אמא שזורקת אותה לפח הזבל . מאחלת ,בוקר מקסים, לכולם

אפי 7

New member
בוקר מחויך לכולם ../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

לא ארצה לקלקל את מצב רוחכם היום, אולם קשה לי לוותר על כך שתקראו את השיר שהונפק מאצבעותי תוך כדי צפייה בעצרת לזכרון של רבין ונוגע לכולנו. שלא יהיו עוד דברים כאלה. אמנם הבאתי אותו אתמול בזמן אמת - אולם מרוב שרשורים נעלם. ראשית - בת-אל - המשיכי לאמן אצבעותייך על המקלדת והמשיכי לענג אותנו מפרי עטך. *********************************** לזכר: חלפו 10 שנים ביעף מאז מנהיג גדול הותקף, איש דגול הוליך אותנו לקראת שלום במולדתנו. יד מקוללת גדעה האילן נפל שדוד - נבלו עלעליו, הותיר עם מבולבל - לאן? תהליך נקטע בלעדיו. כיכר טבולה בנרות זכרון להבות מתנועעות ברוח, דמעות - זולגות במדרון עיניים - טעמן מלוח. שיר לשלום באזנינו הושר מפיך לנשמתנו, הרעיד תקוותנו ומשאת צאצאינו. געגועים צורבים בערגה לתקופה של כיסופים, לישיבה תחת תאנת השלווה וכיתות חרבות לאתים. חבר - אדם כמוך חסר העם בלעדיך מתייסר, עורג לממשיך דרכו יפרק אויב מנשקו ******************************** תחמתי את השיר - כדי לעשות מעבר קל ליום שכולו מזג אוויר נפלא ומזמין לצאת לטייל בו, ליהנות משפע העניין הקורץ לנו. תתענגו אפי

ע ו מ ר 4

New member
אודו....ערב טוב...

ואני קיבלתי היום בשורה הכי טובה.מחבקת.מלטפת.אוהבת.... יש עוד אפשרויות להביע מה שמרגישה כעת? הנסיך מגיע לחמישה ימים...........כי בערב הסעודית לא רוצים לקבל אותם...........

למעלה