בוקר טוב אביבי......

נֵנָה

New member
יופי עומר ../images/Emo6.gif אני מבינה שהבן ../images/Emo38.gif

הבלונדי שלך הגיע לביקור??? מאחלת לך הרבה הנאה ונחת. שמחה בשמחתך
שולחת לכם את האתר של שלישיית אדלר. מישהו עדיין זוכר אותם? אפשר גם להאזין שם לקטעי נגינה

ע ו מ ר 4

New member
אנפה.....

מכאן.....קבלי חיבוק של בוקר. אל תהיי דואגת...הנכדים מחכים לסבתא שלהם....... אנחנו מחכים לך שתחזרי.....למפגש לנו. נסיעה טובה...ותהני.

אנפה2

New member
../images/Emo57.gifעומר, את חמודה אמיתית, אכן

ההתרגשות גדולה, ואני בעיצומן של ההכנות ויש הרבה כפי שכבר כתבתי, כאשר אני מגיעה לביתו של בני אני נמצאת בממלכת הקסמים, הם על כך טובים ונדיבים אלינו ואיתנו , וכל הזמן מנסים להנעים את זמנינו.

shkedud

New member
אנפה יקרה, אני מאחלת לך מכל הלב

נסיעה טובה, אינשאללה תעבור הטיסה בשלום, ותהיה לך שהייה נהדרת אצל נכדייך.תחשבי חיובי. תחשבי על קבלת הפנים לסבתא, ואחר כך - כמו שאמרת: את בממלכת הקסמים. כל כך מבינה ת'התרגשות שלך. גם אני לא ישנה בלילות. בתי עומדת לנסוע בשבוע הבא לאוסטרליה לשנתיים. היא בת 28 אבל היא הקטנה שלי, וקשה לי להיפרד ממנה.

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר זוהר ויום נפלא לאנפה ולכל

חברי הפורום הנפלאים. אנפה יקרה, אני מכירה היטב את ההתרגשות הזאת שלפני הטיסה, ועל אחת כמה וכמה, כשהטיסה היא למטרת ביקור ילדים ונכדים שנמצאים רחוק מאתנו בחו"ל. שתהיה לך טיסה נעימה וביקור מהנה ומלא נחת עם ילדייך ונכדייך
הזמנתי לך מטוס מיוחד לטיסה נפלאה

נֵנָה

New member
אנפה יקרה, אם את עדיין אתנו ../images/Emo23.gif

אני זוכרת את ליל השימורים שעבר עלי ערב הטיסה אל בננו בברלין. היינו צריכים לצאת מהבי בערך ב-04:00 לפנות בקר. אחרי שסיימנו לארוז את כל המזוודות, ישבתי ליד המחשב וחיפשתי חברה. בקומונה כולם כבר הלכו לישון, נכנסתי לפורום של קסם ושם ארחו לי לחברה קסם ולקי (לקקני). ישבו אתי כל הלילה עד לפני יציאתנו מהבית, יעצו לי עצות אחרונות, עודדו וחיזקו את רוחי... לעולם לא אשכח להם את הלילה הנפלא הזה... תחשבי על הכיף שבטיסה, האוכל המיוחד
הדיילות החביבות והאדיבות והחברה הנעימה
סת......ם הכל תלוי רק בך. אם את נחמדה, הדיילות חביבות אלייך... אין כמו חברים

אנפה2

New member
תודה לך ננה, ואני מאוד נחמדה.

יש לי חברה דיילת שהיא האחראית על הדיילות בטיסה , אם יהיה לי מזל והיא תהיה בטיסה שלי אז היא בטח תפנק אותי, ואם לא אז גם בסדר. בכל אופן תודה לך,

bimbo.

New member
לעומר ולכולם בוקר טוב../images/Emo141.gif

עומר עומר, מה עשית לי.... השורות האלו של רחל תמיד יצרו שלולית סביבי
וגם עכשיו גרמו לי ללהתרגשות. את לא יודעת שבגילנו אסור כבר להתרגש כל כך?? קבלי

bimbo.

New member
בקשר להודעות של אתמול.....

אתמול לא הספקתי להגיב, אז אומר כעת את דעתי: למרים, את כתבת שאנשים שיש להם ביקורות אינם אנשים יצירתיים. ובכן, יש לי בטן מלאה על תכניות הטלביזיה, בעיקר ערוץ 22: ראיונות, טלנובלות וכל המסחרה שלהם. אז מה? איני יצירתית? מי כמוך יודע שכן. ולא רק בתחום שאת מכירה אצלי. ולאנפה, כל המפרסמים הסמויים נוהגים שלא ביושר. הם רוצים לחסוך כסף שבפרסום מקובל, ומוכנים לעשות הכל בשביל זה: ללטף, להתיידד וכו' אגב, לא ישנת בגלל הטיסה? יכולנו לשתות יחד קפה. גם אני לא ישנתי...

מנורה

New member
במבו ../images/Emo52.gif כתבתי שהמבקרים

וכוונתי למקצועים מבקרי הספרים עתונות טלויזיה וסרטים וגם הבאתי דוגמא לכך
לקרא שנית

bimbo.

New member
מרים, מבקשת את סליחתך. ../images/Emo24.gif

יש לי ביקורת כל כך קשה על הטלוויזיה, שלא קראתי היטב והפיוזים ישר קפצו....
הטמבל זו אני כמובן

ע ו מ ר 4

New member
בימבו.......

גם בגילנו.....ואף יותר כל מה שקשור לאהבה...מבורך הוא. יום טוב לך.....ואוהב.

ע ו מ ר 4

New member
סופרת הילדים

מרים רוט נפטרה. כתבה את "תירס חם" הבית של יעל מגפיים חמישה בלונים. יהי זכרה ברוך

למעלה