בוקר טוב אייזנקוט. איך המרגש?

מצב
הנושא נעול.

רוב הזמן נח

Well-known member
העניין הזה שלא מיקשו את השטח לייד הגדר ולא הציבו יותר מיכשולים, זה אחד הנושאים לוועדת החקירה שתקום אחרי המלחמה.
אני מנחש שחוסר המוקשים היה גם בגלל גורמים משפטיים שמנעו את זה.

העניין הזה שלא מיקשו את השטח לייד הגדר ולא הציבו יותר מיכשולים, זה אחד הנושאים לוועדת החקירה שתקום אחרי המלחמה.
אני מנחש שחוסר המוקשים היה גם בגלל גורמים משפטיים שמנעו את זה.
כל מי שמנע את מיקוש הגדר ותלתליות הוא פושע מלחמה ודם הנרצחים על הידיים שלו.
הם צריכים לעמוד בפני בית משפט צבאי על בגידה במדינת ישראל, בגידה בעם היהודי ועל סיוע ברצח עם ג'ינוסייד.
חד וחלק. על זה בית משפט צבאי צריך להוציא גזר דין מוות.

חנן44

Well-known member
כל מי שמנע את מיקוש הגדר ותלתליות הוא פושע מלחמה ודם הנרצחים על הידיים שלו.
הם צריכים לעמוד בפני בית משפט צבאי על בגידה במדינת ישראל, בגידה בעם היהודי ועל סיוע ברצח עם ג'ינוסייד.
חד וחלק. על זה בית משפט צבאי צריך להוציא גזר דין מוות.
כולם אשמים אבל בראש וברישונה היצור המוגלתי שאתם קוראים לו ראש הממשלה
זה שנתן מזוודות כסף לחמאס

בשבילך נתניהו הוא יצור מוגלתי ובשבילי אהוד ברח והגנב יולמרט והרמטכ"ל לשעבר בלבנון השניה חלוץ והאליטה הכלכלית בישראל הם היצור המוגלתי האולטימטיבי.
עכשיו לך תחשוב ש 64 מנדטים יש לנתניהו ביד מול כלום מנדטים לשמאל. בלי הערבים אתם כמה מנדטים?
בדמוקרטיה אתה יכול להיות במיעוט וזה בסדר אבל אל תשכח שאתה הוא המיעוט .
נכון אני מודה שנתניהו לדידי הוא שמאל אבל מתון לא שמאל קיצוני אבל בשבילכם השמאל הקיצוני הוא היה הרבה יותר טוב לעומת מה שהיה צריך להיות כשהציג עצמו כאיש ימין.
אז לדידי את התמיכה שלי הליכוד לא קיבלו אבל לעומת השמאל בראשותו של הדפקט העילג הגנץ שקורא מהפרומטר מה שכותבים לו היועצים שלו ואחר כך מבקש שיסבירו לו מה הוא אמר נתניהו הרבה יותר טוב ממנו.
לדעתי נתניהו אשם ועוד איך אשם רק בגלל שהיה ראש ממשלה ויש לו אחריות שילוחית על בטוח וגם אחריות מדינית כי הוא שימן את החמאס בכסף ומתחת לאף שלו עזה הייתה למחנה טרור מבוצר עם טונות של כלי משחית כשיד הברברים עליהם.
אין לי צל של ספק שעליו לפנות המקום למישהו אחר אבל אין מישהו כזה בנמצא .

Permafrost

Well-known member
ה- MOB (אספסוף) ב"מלוא תפארתו"...יִשַּׁר-כוׂיח גדול...חזק וברוך...חלאות...

...certified moron
ה- MOB (אספסוף) ב"מלוא תפארתו"...יִשַּׁר-כוׂיח גדול...חזק וברוך...חלאות...
לא צריך אמצעים מתוחכמים כדי לעצור פלישה לגדר. צריך מוקשי נעל ומוקשי רכב תלתליות ועמדות של וולקן.
אם אתה לא יודע מה זה תותח וולקן שייצרו אותו בשלהי שנות ה70 אז תבדוק מה יש לחזיר היבלות שאני בטוח שאתה כלל לא יודע מה זה בגחון של האף שלו .
למשל טנדר טויוטה עמוס במחבלים נגיד הצליח במזל לעבור את המיקוש והתלתליות מה מחכה לו? הוולקן.
צרור שני צרורות והטויוטה עוברת מטמורפזה קינטית חחחחחחחחח .
אידיוטים בגרוש עם החור באמצע זה מה שאתם. דפקטים. למה שלא תודו שאין לכם מושג מינימלי והבנה בסיסית מינימלית מי האויב שלכם ? כדי לנצח אויב אכזר רצחני אסור שדבר אחד יקרה. שיהיה שמאלן מטומטם שרוצה לעצור אותו.

Permafrost

Well-known member
לא צריך אמצעים מתוחכמים כדי לעצור פלישה לגדר. צריך מוקשי נעל ומוקשי רכב תלתליות ועמדות של וולקן.
אם אתה לא יודע מה זה תותח וולקן שייצרו אותו בשלהי שנות ה70 אז תבדוק מה יש לחזיר היבלות שאני בטוח שאתה כלל לא יודע מה זה בגחון של האף שלו .
למשל טנדר טויוטה עמוס במחבלים נגיד הצליח במזל לעבור את המיקוש והתלתליות מה מחכה לו? הוולקן.
צרור שני צרורות והטויוטה עוברת מטמורפזה קינטית חחחחחחחחח .
אידיוטים בגרוש עם החור באמצע זה מה שאתם. דפקטים. למה שלא תודו שאין לכם מושג מינימלי והבנה בסיסית מינימלית מי האויב שלכם ? כדי לנצח אויב אכזר רצחני אסור שדבר אחד יקרה. שיהיה שמאלן מטומטם שרוצה לעצור אותו.
certified moron, ידידי, אני מכיר היטב את ה- M61A1 ויש לי ב- contacts את מספר הטלפון של לשכת הרמטכ"ל.
מעונין?

דיברגנט חדש

Well-known member
...certified moron
ככה זה שאתה מרים להנחתה בחושבך שאתה מפגין חוכמה עם 2 מילים באנגלית |נחמה| כבר צחקו עליך על כך שכנראה, אתה לא שולט בשפה ולא תבין טקסט פשוט בה, אלא תשתמש בתרגומון של גוגל כבוט מצוי אך לא רצוי.
כעת הוכחת מעבר לכל ספק שאתה בוט איראני |נחמה| כי רק בוט לא יודע מה משמעות של המילה 'שנות', כולנו רקדנו ופיזזנו ברחבות הריקודים ויודעים בדיוק מתי כל שיר יצא ולאיזה עשור הוא קוטלג כמו למשל ריקוד מושחת שהזכרתי היינו מהעשור התשיעי של המאה הקודמת שקרוי שנות ה-80.
אפילו, הייתה סדרה ב-|טי-וי| על שנים אלו.
אתה הבנת את זה, certified moron|?|

Permafrost

Well-known member
ככה זה שאתה מרים להנחתה בחושבך שאתה מפגין חוכמה עם 2 מילים באנגלית |נחמה| כבר צחקו עליך על כך שכנראה, אתה לא שולט בשפה ולא תבין טקסט פשוט בה, אלא תשתמש בתרגומון של גוגל כבוט מצוי אך לא רצוי.
כעת הוכחת מעבר לכל ספק שאתה בוט איראני |נחמה| כי רק בוט לא יודע מה משמעות של המילה 'שנות', כולנו רקדנו ופיזזנו ברחבות הריקודים ויודעים בדיוק מתי כל שיר יצא ולאיזה עשור הוא קוטלג כמו למשל ריקוד מושחת שהזכרתי היינו מהעשור התשיעי של המאה הקודמת שקרוי שנות ה-80.
אפילו, הייתה סדרה ב-|טי-וי| על שנים אלו.
אתה הבנת את זה, certified moron|?|
...certified moron הוא שמך האמצעי, איש דֶגֶנֵרָטֵי הימין ודִיבֶרְגֵנְטָיו... :)

Permafrost

Well-known member
דרכתי לך על יבלת מאוד כואבת,
לא נורא, אולי האסימון ייפול לך שאתה צריך לנקוט באסטרטגיה של "סייג לחוכמה |שמאל| שתיקה|!|", ככה לא תביש את עצמך כ-|טמבל| של הפורום.
אישון (איש קטן) עצוב ממורמר, certified moron, מה יהיה בסופך?
הכל נדים לך דגנרט דיברגנטי...

certified moron, ידידי, אני מכיר היטב את ה- M61A1 ויש לי ב- contacts את מספר הטלפון של לשכת הרמטכ"ל.
מעונין?
תחליף את המשפט. זה כבר משעמם אותי וסביר להניח גם את הקוראים. שתי מילים באנגלית. בטח לקח לך חודש ללמוד איך כותבים זאת . חחחחחחחח תיקח מנטור שיקרא מה אתה כותב ויתקן לך כי אתה מפדח את עצמך כל פעם מחדש.

Permafrost

Well-known member
תחליף את המשפט. זה כבר משעמם אותי וסביר להניח גם את הקוראים. שתי מילים באנגלית. בטח לקח לך חודש ללמוד איך כותבים זאת . חחחחחחחח תיקח מנטור שיקרא מה אתה כותב ויתקן לך כי אתה מפדח את עצמך כל פעם מחדש.
...certified moron

זקוק לתרגום?

...certified moron

זקוק לתרגום?
לא זקוק לתרגום אבל אתה זקוק לרפואה שלמה . תמיד בכל דור אבל תמיד לא משנה ,תמיד ימצא האחד שמתנהג כמוך.

אתן לך עצה במשפט קטן. "אויל מחריש חכם יחשב"
עכשיו תבקש יפה את הכדורים הכחולים והכתומים .

דיברגנט חדש

Well-known member
הוי איש הזוי, רע לב ושוטה...
לו היית גבר לעניין, היית ממהר ומגיע ארצה כדי להתגייס, להילחם ולתת עצות לאייזנקוט וחבר מרעיו.
אבל כשאתה יושב בנכר ומפליץ דברי בלע? נסחפת.
עובדה שחלק מאנשי הבליעל הגיחו ממרומים והם לא היו נרתעים משדות מוקשים. זאת מעבר לעובדה ששדות מוקשים הם בכל מקרה סוג של חרב פיפיות שעלולה לפגוע גם במי שהניח אותם.
הרעיונות שלך אינם ישימים ומוטב היה אילו נותרת שותק. הרשה לי לקבל את דבריך בשאט נפש ובבחילה.
לא קשור לרוע,
זה מראה שהשיטה החדשנית של מלחמה ארוכה לא עובדת, אני לא רואה צמצום אבידות, כל יום יש בין 3-5 הרוגים בקרבות והיום יש 10 |נר| :(
צריך להפסיק להתחשב ב"בלתי מעורבים" ולהתחשב בלוחמים ובמשפחותיהם|!|

מצב
הנושא נעול.
למעלה