תודה אור. ומקוה שגם האור הפיזי לביתך כבר חזר פה בינתיים הגשם חזר מלווה ברעמים.
י י מ י ת 21 New member 26/10/15 #21 תודה אור. ומקוה שגם האור הפיזי לביתך כבר חזר פה בינתיים הגשם חזר מלווה ברעמים.
א אור חבצלות New member 26/10/15 #22 האור חזר כבר אמש, ואיתו התקשורת - טלפון, אינטרנט, וסלולרים... היינו מנותקים... הבבקר, בקשר עם חבר פייסבוקי, הוא ספר שאצלהם, באזור מגוריו, עדיין אין חשמל. למעלה מ-24 שעות. אז אנחנו היינו ברי מזל - רק 10 שעות בערך בלי...
האור חזר כבר אמש, ואיתו התקשורת - טלפון, אינטרנט, וסלולרים... היינו מנותקים... הבבקר, בקשר עם חבר פייסבוקי, הוא ספר שאצלהם, באזור מגוריו, עדיין אין חשמל. למעלה מ-24 שעות. אז אנחנו היינו ברי מזל - רק 10 שעות בערך בלי...
מ מינהר New member 26/10/15 #23 אור, מה את קוראת לאור הנר ? אני קוראת את מלכת הגלידה. יהודיה-איטלקיה-אמריקאית. שמעת על זה?
א אור חבצלות New member 26/10/15 #24 לא, לא שמעתי על מלכת הגלידה. דווחי אם הגלידה תערב לחיכך. אני קוראת את אנשי הספר / ג'רלדין ברוקס, סיפור אגדת סרייבו, המספרת היא זו ששיחזרה ושימרה את האגדה.
לא, לא שמעתי על מלכת הגלידה. דווחי אם הגלידה תערב לחיכך. אני קוראת את אנשי הספר / ג'רלדין ברוקס, סיפור אגדת סרייבו, המספרת היא זו ששיחזרה ושימרה את האגדה.