בוקר טוב!!! אין פינה שהמדינה האהובה

בת חן191

New member
את שניהם היתי מסלקת,,,לנטוע בעם חוסר אמון בציבור

פשע שמצריך עונש חמור

מינהר

New member
לא נראה לי בתחן , לא ישרה.

סתם נחה עליה רוח שטות. גם שופטת היא בן אדם. בן אדם שעושה טעויות.
לא קרה לך שפטפטת סתם? אבל את לא שופטת טייקונים, אז לא מציצים מה את כותבת.

בת חן191

New member
אדם שאומר שיצטרך להתאמן לעשות פרצוף מופתע וזה בא

מיפי שופטת זה אדם ישר לדעתך??
משחקת משחקים שופטת בישראל???
ילדותית??מי בוחר לשופטת אשה ילדותית???

בת חן191

New member
לא, זה לא טעות , זה דפוס התנהגות הקשר עם החוקר

טעות באינטרנט אם כותבים א במקום ה

שופטת עם רוח שטות, ?? שופטת זה אדם מאד מאד רציני
אוי ואבוי שאת משוה שופטת לסתם אדם מהשורה

יותר חמור מזה

לא היה מספיק - "המיתווה שלנו",
היום מתפרסם המשך השיחה בו השופטת מזמינה את החוקר ללשכתה "...במהירות וזהירות..."
למה "זהירות" ???
כי ברור לה שמה שהיא עושה הוא בלתי חוקי.

חוק האתיקה של השופטים כנספח לחוק בתי המשפט, קובע בסעיפים 6 + 12ב שחובה על השופט לנהוג באי-משוא-פנים וכי חובה עליו להיות ניטראלי.

יוליקה

Member
מנהל
מי אהבה את הסרט "נוטינג-היל"

עם יו גרנט וג'וליה רוברטס...
זה סרט שראיתי עשרות פעמים - ואף פעם לא משעמם לראות שוב...
אז מי ששותפה לי באהבתי זאת... זוכרת וודאי את השחקנית "המופרעת"
ששיחקה את אחותו של יו גרנט הג'ינג'ית...
אז שמה היה אמה צ'יימברס ... למה היה? כי היא נפטרה בשבוע שעבר
מהתקף לב בגיל 53... יהי זכרה ברוך.

הדסהש1

New member
להבדיל מהפרשיות שלא נגמרות היום הופיע בבוקר הספר של ביבי

אצל אורלי וגיא..ואמר שנמאס לו שעושים לו את המוות .סיפר בשבחו ובשבחה של שרה..כמה אנושית וחביבה..ממש נופת צופים...זה מה שהיה בבוקר לאחר סקירת השחיתויות...

נימה3

New member
טוב עכשיו שולחים גם את הספר לקלס ולשבח

ובאשר לשחקנית הג'ינג'ית אכן מאד אהבתי אותה מה חבל שנפטרה כל כך צעירה. את הסרט גם אני ראיתי מליון פעם. ועכשיו יש סרט חדש שאני מכורה לו והוא ללכת אחריך מציגים אותו לאחרונה כמה וכמה פעמים. יופי של סרט המון דמעות.

בסופו של דבר אני כבר לא מבינה מי נגד מי

למה כמה ובכלל, אם יש פה מי שמבין שיסביר לי את הבלאגן עם השופטת, לטובת מי זה ומה מקומו של ביבי בסיפור, אני לא אוהבת את ביבי ובני ביתו או משפחתו כי הם מדושני עונג ולא רואים כלום ממטר אבל עדיין לא מוכנה לקבל קנוניה להדחתו שמתקיימת במעשי שקרים וכגון אלה.

מביני עניין תעשו לי סדר בבלאגן.

להיפך, מדובר בקנוניה לבטל את המשפט נגדו ולהוריד ממנו תיק אחד

השופטת המדוברת היא שופטת בתיק בזק - אלוביץ ומשפחתו וחפץ. (תיק 4000)
הבחור במסרונים הוא חוקר מס במשפט
היא מדברת על מיתווה (תכנית) על הצגת הפתעה, על שחרור שני עצורים.

כל התרגיל בא כדי לפסול את המשפט כדי להוריד אותו מנתניהו.

אזרח מהשורה לא ממש מבין, שמעורבים אנשים שהם מליונרים וישלמו כל סכום שיעוור את עיני השופט ואחרים ויביא לביטול המשפט.
אני לא אומר שזה כך כי אין לי מידע, אבל אם היית שופטת והיו מציעים לך את התרגיל הזה תמורת 10.000.000 שקלים, היית אומרת לא???
בוודאי שהיית אומרת כן.....
זה הפטנט, להציע סכום דמיוני שאיש לא היה עומד בו ולא מתפתה.

התרגיל פשוט מאוד ונניח, רק נניח שמדובר בתכנית לביטול המשפט.
א.
הנאשמים פונים לחוקר ומציעים לו 10.000.000 שקלים תמורת קומבינה עם השופטת.
ב.
הם פונים לשופטת ומציעים לה את הקומבינה תמורת 10.000.000 שקלים ומספרים לה שהחוקר באותה קומבינה.
ג.
החוקר והשופטת מנהלים את השיחה המוצגת במסרונים (זה כל מה שנדרש מהם) .
ד.
החוקר או האלמוני המתווך בנושא , מדליף את סיפור השיח לעיתונאים באמצעות צד שלישי שלא מוכר כקשור למי מהצדדים,
ה.
הסיפור מתפרסם ומעורר סערה קשה.
ו.
עוכרי הדין של הנאשמים מגישים בקשה לביטול המשפט כיוון שהתנהלות המשפט "התלכלכה" בהתנהגות בלתי ראויה, ואמנם הם כבר עשו זאת (השלב הבא יהיה בקשה לביטול תיק 1270 גם הוא בנושא בזק, רק ששם נתניהו לא קשור, בינתיים.....)
ז.
המשפט מתבטל, נתניהו מתרווח במושבו, תיק אחד ירד לו מהראש.....

לא מוזר שהתבלבלת בכל הפרשות, ככה זה, עברין רגיל מסתבך בעבירות של אלפים או עשרות אלפים, טייקונים ופקידי ממשל מסתבכים במיליארדים.....

לכן אני גם לא מתפלא שהמפ"כל סיפר על בלשים שחיפשו מידע שלילי על חוקרי המשטרה בתיקי נתניהו כדי להפיל את החקירה ואולי אפילו לסחוט אותם (זוכרים שאמרתי ששוטר חייב להיות נקי מכל רבב ? בבקשה) , ושרת המשפטים העלובה טוענת שהסיפור שלו הזוי, כמו נאמנות הכלב לבעליו.

מינהר

New member
שפירא , התסריט שלך נשמע דמיוני.

השופטת סתם קשקשה בחוסר זהירות. לא צריך בכל זבוב לראות פיל.

שופטת איננה "ילדותית" ולא "מקשקשת" , תפקידה רציני מידי.

זה שהיא צעירה זה לא אומר שום דבר.
המילה "מיתווה" הדליקה אצלי את כל נורות האזהרה.
והלוואי ואתבדה, אבל כפי שאני רואה זאת, המצב רע מאוד ועובדה שכל המערכת המשפטית גועשת.

ממתי מותר לה לדבר/להתכתב עם צד אחד בענין משפט שמתנהל בפניה בעניינו ? כבר הסברתי זאת, בכל העולם המערבי, אין דבר כזה, זה מתכון לסילוק מיידי מכס המשפט , בזיון, ויש מדינות שמעמידות לדין בגין הפרת אמונים ושיבוש הליכי משפט.
מי שמבין בנושא, רואה כמה זה חמור.

תמיד אני אומר:"מה היית אומר אם זה היה קורה לך" ואז אנשים פתאום מבינים את גודל הבעיה.

אז תארי לך שאת מנהלת משפט נגד מישהו ששבר לך את כל העצמות, והנה את שומעת שהשופטת מדסקסת עם עורך הדין של הצד הנגדי ומדברת איתו על "מיתווה" (מיתווה- המינוח בשפה המישפטית הוא דרך פעולה...) ועל הצגת הפתעה כביכול, ובכלל שהיא מדברת איתו במעמד צד אחד....
גם אז היית אומרת שזה לא פיל אלא רק זבוב ?

נימה3

New member
ממה שהבנתי מההסבר של ברוך קרא בערוץ 10

היא היתה בחופשה ארוכה בעקבות איזה מוות במשפחתה. קראו לה באופן דחוף מהחופשה להיות שופטת מעצרים היא לא שופטת במשפט. ומכיון שהיא הגיעה בפתאומית לדיון היתה צריכה לעשות תיאומים בסמס מחוסר זמן בלשכה. אני לא יודעת אם הכל כל כך תמים אבל הם ניסו להקל במעצרים בניגוד לדעת המשטרה שרצתה להאריך את המעצרים למרות שערוץ עשר חשף את המסרונים האלה, היום נשמעו שם כבר דברים לא מחמירים כל כך.

משתפרת

New member
לעומת זאת החוקר אמר

ואף הראה היסטוריה של הרבה הודעות בינו לבין אותה שופטת, כלומר מדובר בדפוס התנהלות שאסור על פי החוק והנוהל. לשופט אסור להיות במגע עם מי מהצדדים.

אם הכל היה בתמימות, שזה לא, מדוע לא קונסוליום טלפוני ?

גם אז זה אסור על פי החוק כיוון שכל אמירה צריכה להיות באולם המשפט או בנוכחות שני הצדדים בלשכת השופטת.

אין שום תיאומים, זה בילבול מח. בסיום ישיבה השופט קובע מתי הישיבה הבאה. אם זה לא נח למי מהצדדים, השופט יכול להתחשב בו ולקבוע תאריך אחר, או לא.
אז מה הדיבורים הטיפשיים על "תיאומים" ?

כמי שנוכח במאות משפטים כעד או מומחה מטעם התביעה, ההתנהלות לא מתיישבת לי עם שום התנהגות חוקית אפשרית.

כל היתר אלו תירוצים והתפתלויות פחות מוצלחים מתירוצים של ילד בגן.
עובדות הן עובדות.

בת חן191

New member
ומי הבטיח לנו שאין קשרים בין השופטת והחוקר

בדברים יותר משמעותיים???
אם יש בינהם קשר זה יכול להיות גם בדברים אחרים תאום עמדות
שאסור שיהיו ומסוכנים,,,היתי מעיפה את שניהם
הבעיה שאין אנו יודעים את כל הקשרים שכביכול יכולים להיות גם בין חוקרים
ושופטים בענינים אחרים ומשפטים אחרים, לדעתי זה מסוכן מאד ומערער
את כל מערכת המשפטים גם במשפטים אחרים מי יודע כמה עולות חוו אנשים
ממערכת המשפט,,,לדעתי חמור ביותר אני איבדתי כל אמון בכלל
במערכות היום בארץ, לא יודעת מה נכון ומה לא,,,ממש מדאיג אין על מי לסמוך

א. הגנב הוא לא זה שגונב אלא זה שנתפס...

ב.
צריך לתת אמון בדברים, אבל כמו שאני אומר - בזהירות הנדרשת.
כשרופא נותן תרופה, חובה עצמית לברר איתו למה זה טוב ואם לא מתנגש בתרופות אחרות וכו.
ג.
זה שקורה מקרה פה ומקרה שם, זה לא אומר שום דבר על מערכת המשפט .
מי שנוקט בקו של חוסר אמון מוחלט במערכת, דן את עצמו לחיים בעייתיים ביותר.
ד.
אנשים כאנשים, אין מי שלא עבר שום עבירה בחיים, לא קיים דבר כזה, כולל "שקר לבן" שגם הוא שקר.....

אדם יכול לאמר שהוא משתדל לעשות הכל כמו שצריך ולהיות ישר ואמין ככל האפשר, אבל לכל אחד יכולים להיות שניות של מעשה שלא יעשה.
במקרה כזה, הוא צריך לדעת שהוא עלול לשלם על כך אם זה יתגלה.
בעיקר כאשר מדובר בטעות מקצועית, שאתה אף פעם לא יודע אם זו איננה קנוניה.....

יש מי שאומר שהאדם רע מנעוריו ויש מי שאומר שהאדם טוב מנעוריו, האמת הי אי שם באמצע, חוץ משני סוגים של אנשים שהם עוכרי-דין וחברי-כנסת שכל מלאכתם שקר רמיה והונאה וגניבת דעת הציבור.....

אני חושב שמשך 30 שנה במשטרה ראיתי דברים שאף אחד מחוץ למערכת לא יראה כל חייו, ובכל זאת אני אופטימי ומשתדל להאמין לאנשים, וכמו שאמרתי "בזהירות הנדרשת", ולפעמים גם אני מפספס.

למשל: אני משתמש בתה והסלט וכו במיץ לימון טבעי 100%. ראיתי במכולת שהביאו בקבוקים חדשים שונים קצת בצורה אבל זה אותו הדבר. האמנתי, לקחתי והסתבר לי שמדובר בתרכיז שבו הלימון רק 15% (עוד רעל) והחזרתי.
כשלתי בכך שלא בדקתי אם אמנם זה אותו דבר ועל כך שילמתי את מחיר הבקבוקון שכבר פתחתי (האמיתי 100% מיץ לימון טבעי תוצרת שוויץ, הרע 15% מיץ לימון משומר שרובו חומרים כימיים תוצרת איטליה).

היה פעם תשדיר ששאל:"אז מה לעשות ? לעשות!"
יש בור ועם הארץ שמסתמך על החבר הדמיוני, זה שהפקיר 6.000.000 ועוד מליונים בפוגרומים ומלחמות, ויש מי שמנהל את חייו באמון מסוייג ומפוקח, וחייו מתנהלים באופן החיובי , למרות הכל.

תביטי החוצה, איזה יום יפה, שמש בשמיים, על העץ ממול שוכנים זוג תוכים ובגן הילדים (ילדי חרדים...) שמולי תינוקות משחקים על הדשא שבגן.....

למעלה