בוקר טוב אנישים, עברתי לילה סוער ...

karoleking

New member
אתה רואה? ידעתי..

אני בתור אחד שלא נולדה בארץ ולא למדה פה עיברית לומדת הרבה בזכות השירים והספרים שאני קוראת..זה חשוב..טוב אבל אני לא מוותרת תעלה כבר את הקבצים של השידור.

איפו נולדת ? לך מותר לספר חצאי סיפורים ,את כמ

כמו שיר שניגמר באמצע/בלי סוף , וצריך להרכיב את הפזל ...

חה חה חה , למי יש זמן לסיפור חייך ,אבל את השם

שנתנו לך הוריך לפחות ? את יוכולה גם להמציא ולשקר אני לא יבדוק (תשקרי תשקרי רק אותי)

karoleking

New member
עוד לא קלטת את השם שלי?

אתה לא אמרת לי "תודה לקרול" כשביכתי אותך ביום הולדת? מה לא נראה לך השם שלי?

אל תבכי אל תבכי כי הפעם אצייר לך מלאכים ...

טוב אני יודע קרול אבל הייתי בטוח שזה הניק שלך , אם זה אמיתי אז זה שם יפה מאדדדדדדדדד

karoleking

New member
אמיתי אמיתי...הכי אמיתי שיש..../images/Emo13.gif

ותודה על המחמאות.

חס וחלילה , לא צריך להתחנן , ואם זה היה הפוך

הייתי מתעצבן , ואני מבין לליבך , אבל העיניים שורפות לי ואני חייב להרגע , יש לי מחר טיול/צימר וזה כולל מסלולים אתגריים בטרקטרונים ואני חייב להגיע רענן , כל מה שהעיניים שלי ראו בחודש האחרון זה טבלאות של אקסל (וקצת קמונה ופורום) מחר ומחרתיים אני הולך לשנות אוירה , לטעון מצברים , ואני אחזור עם המון כוחות חדשים ומצב רוח טוב

karoleking

New member
זאת אומרתשאצטרך לחכות כל כך הרבה זמן?

עד שתחזור? אין בעיה...רק תזכור שהעולם עגול...יכול להיות שיום אחד לי יהיה משהו שאתה רוצה מאוד ואתן לך גם לחכות...שלא תגיד שלא הזהרתי אותך...

האמת עכשיו אני מתחיל להילחץ , אני מקווה שיהיה

לי נדודי שינה , ואז אני יעלה את ההקלטה .

nina41

New member
אני כאן ,, כל פעם נכנסת לכאן לבדוק מה חדש

מה שלומך איתן? מה על איזו הקלטה אתם מדברים ?? ערב טוב , ממאיה

nina41

New member
נידמה שלי שאוריאן בטיול עם השיכבה שלה

אבל אני לא בטוחה בכך אני יודעת שיש לה החודש את הטיול ולי היה אמור להיות טיול לאילת עם חברות וחברים אבל זה נידחה לצערי למועד אחר ואתה לא מתכנן איזה טיול עם האישה והילדים???

orianush

New member
אני כאן ../images/Emo13.gif

הטיול שלי זה עוד שבועיים.. אני אכתוב על זה פה לפני שאני אצא אל תדאגו אני לא אעלם סתם לשבוע..

שלום לכולכם , טוב לראות אותכם , מדובר בהקלטה

של פבליטו לביצוע של "אמא" באקוסטי באולפן גלי צה"ל , לצערי לא הספקתי לחתוך את החומר ולכווץ אותו , אני מבטיח לעשות את זה בימים הקרובים .

nina41

New member
אחלה , קח את הזמן בלי לחץ אנחנו עוד כאן

תודה איתן , ממאיה

למעלה