בוקר טוב...אני כבר בדרך לכוס השניה.

keren1

New member
בוקר טוב...אני כבר בדרך לכוס השניה.

יום חדש. נראה מה יוליד היום. נקווה שעוד חברים חדשים (אריק אתה כבר כאן). חבר טוב שלנו שגם הוא אב לתאומות מ-ד-ה-י-מ-ות!!!! הכרנו כשאשתו ואני היינו בשמירת הריון ומאז (כבר שנה וחצי) בקשר מעולה!! חוץ מזה אני היום רוצה לצחוק!!! אז בוקר טוב ויום טוב... קדימה קומו!

יוטל

New member
היי בוקר טוב לך...

אני רואה שיש פעילות על הבוקר.... אני פורשת לישון (7 שעות הבדל) אז יום נפלא לכולם הוספתי בדיחות למטה

אמא המי

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אז כולם בגנים ואני בעבודה ותיכף תיכף גם מתחילה באמת לעבוד. אבל לפני חן כדי לשמח את ליבך קרן צרפתי שתי תמונות: תאומים http://www.oursworld.net/babies-kids/funny-pics/babyapes.htm שלישיה http://www.oursworld.net/babies-kids/funny-pics/three.htm ועוד אחת נחמדה http://www.oursworld.net/babies-kids/funny-pics/tiredbear.htm

keren1

New member
בוקר טוב אמא המי...סוף סוף משהו קם

קפה? איך את שותה? התמונות לא עולות לי אני אנסה דרך הכתובת..... יום טוב!

anat30g

New member
איך את שותה את הקפה שלך בבוקר???

אני כל כך מסוממת בבוקר שאת הקפה הראשון אני מכינה מתוך שינה
בוקר טוב

אמא המי

New member
קפה זה ממש לא אני.. אבל שוקו חם

ומתוק תמיד. יאאלה נדבר מוכרחה להתחיל לכתוב משהו . יום נעים

keren60

New member
בוקר טוב

כבר זמן מה אני עוקבת בעניין במתרחש בפורום וסוף סוף החלטתי להצטרף. מרפרופים חטופים נראה שאתם קבוצה די מלוכדת ומאד תומכת אז הופ ... קפצתי לביקור. יש לי בן בן 6 ותאומות בנות שנה ואני מאזור תל אביב. אז שיהיה לכולם בוקר נפלא !!!

keren1

New member
WELCOME איזה שם יפה יש לך../images/Emo99.gif

את הקרן השלישית שלנו. היי גם אנחנו שלישיה קרנושה קרן1 וקרן60!!!! לי יש את דניאל בת 3.5 ושני ומתן בני שנה וחצי. השאלה הראשונה שנשאלת פה.. את ישנה בלילה? זה מה שמעניין וחשוב כרגע. ברוכה הבאה לביתנו הדל אך החם והאוהב.

keren60

New member
חן חן

באופן כללי אני לא נתקלת בהרבה קרן (ניות) כך שכנראה הגעתי לפורום שמתאים לי. שינה ... אצלי השינה מתחלקת לשניים (תאומים לא ?) עד גיל שנה ומגיל שנה. עד גיל שנה הנקתי את שתיהן ולכן רק אני קמתי אליהן. זה כנראה נורא מצא חן בעיניהם כי מישהו דאג להעיר אותי לפחות פעם בשעה. נורא ! בגיל שנה גמלתי אותם מהציצי - הן עדיין מסרבות לקחת בקבוק ומוצץ והודעתי לבעלי שנגמרו החיים הטובים ושמעכשיו הוא צריך להתחלק איתי בלילות (לשמחתו הרבה). באופן מפתיע מאד איך שהן גילו שאין ציצי הן החליטו שבעצם אין להן שום סיבה לקום בלילה ובמשך כמה לילות היה שקט בבית, אבל עכשיו כל אחת קמה לפחות פעם אחת - בשבילי זה שיפור משמעותי מאד. איך אצלכם ?

madas

New member
אני מתחילה לראות האור ...

בקצה המנהרה.גם אני מניקה והלילות אצלנו די בעיתיים. ציצי וציצי וציצי..... בעלי קם לעזור אבל בעיקר כדי להביא ילדה אליי למיטה וכו´. כבר התחלתי לשקול גמילה מוקדמת מהמתוכנן בגלל הלילות אבל למרות הקיטורים כיף לי. ובבוקר אני לא איתן ממילא אז זה קצת פיצוי עבורן ועבורי

היי קרן 60 ברוכה הבאה אני שרית אמא

של עומר ודנה תאומים בן ובת בני 8 חודשים וגם אני מתל אביב סוף סוף עוד אחת כמוני

טל של 4

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif !!!../images/Emo65.gif

צריך להמציא לך כינוי דחוף, יש לנו קרן יש לנו קרנושה ו......... תחשבו על משהו!

keren60

New member
כינוי

וואו, וואו, הסתבכת ... כל החיים שלי לא הרשיתי לאף אחד לקרא לי בכינויים ובשמות חיבה, עד כדי מלחמות חורמה, אבל בכל זאת, יש כאן מצב "קשה" שמעולם לא נתקלתי בו שיש בו לא סתם קרן אחת אלא 3. אז אני אחשוב על משהו....

קרנושה

New member
היי קרן60 ברוכה הבאה גם ממני

אמנם באיחור כי אין לי מחשב אבל טוב מאוחר מאף פעם...

למעלה