בוקר טוב...אני כבר בדרך לכוס השניה.

nonana

New member
היי בוקר טוב לכן/ם../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif

מה שלומכן - היום אני שוב בבית אבל בגלל שהחלטתי אחרי שבוע עם חולים להתפנק קצת. אז ככה קרן וכולן יש עוד תוספות של בדיחות תקראו ותהנו והיום אני אוסיף עוד. בנוסף לכך בא לי לכתוב לכן חמשיר תגידו נושא ואשמח לשמחח לבב. וחוץ מזה כייף לי שאין לי כאן אף אחד. וכמובן- שכולם בריאים- (בתקווה
).

keren1

New member
כולי קנאה לשבת בבית רגל על רגל

ואף אחד לא בא ו"מציק". לשתות כוס קפה מההתחלה ועד הסוף בלי לקום פעם אחת מהכיסא? וואוו כולי ירוקה מקנאה. נושא לחמשיר - בקשה מהקיץ שישוב במהרה כי כולם חולים ונראה אם תוכלי להכניס את כולנו לשיר (אני בטוחה שתצליחי). יום טוב לך.... ותהני ממנו (מומלץ שנת צהריים לרוחב המיטה לבד -ככה באמת חשים שהמיטה רק שלך)

טל של 4

New member
בוקר טוב ! זהו מיליתי חובות ועניתי

לכולם, אז אפשר להרגע עם כוס קפה
. הסיבוב הזה עלי ואפשר גם שוקו תה מילקשיק יין
מה שתרצו! ומי שלא שם
נא לענות על ההתפקדות החדשה כי איבדתי שליטה מרוב חברים חדשים וחשוב לי להכיר את כולם. אז קדימה להתפקד.

בוקר טוב בנות - בא לי לצעוק../images/Emo46.gif דחוף

קפה 2 סוכר אז זהו שהיתי אופטימית מידי ככה זה תמיד עבר עלינו לילה לבן ישנתי רק שעה אחת וגם זה בין 1 ל 2 בלילה אני הרוסה מותשת שניהם הלכו לישון כרגיל דנה התעוררה כבר ב22:00 ורצתה לאכול התעוררה שוב בשעה 21:00 עדין רעבה ושוב בשעה 2:00 - בה"כ 220cc עומר המקסים התעורר איך שאחותו סוף סוף שבעה ולא רצה לישון וכזכור לכן אנחנו בתהליך גמילה מידים אז הפעם זה לא הלך כל כך והוא צרח מלא ראותיו עד 5:00 כמובן שדנה התעוררה מבצרחות ולא חזרה לישון כלל זהו הדרך ארוכה ומפותלת אני נופל וקם.......

keren1

New member
אז אני מבינה שלהביא את הילדים../images/Emo3.gif

שלי זה OUT OF THE QUESTION. שריתוש יקירה קפה עם 2 סוכר בדרך אליך.
לי אין כוח להתחיל לגמול אותם מאוכל. אני יודעת שברגע שאני אהיה מסוגלת לזה פיזית אני אתלבש על הנושא. אבל כרגע הם ישנים לא מדהים אז למה להוסיף עוד משהו לרשימה שבגללו לא ישנים.

קרן אולי את צודקת אבל הבעיה העיקרית

היא לא ההרדמה אלא ההתעוררויות בלילה שאני חייבת ללמד אותם בעיקר את עומר שלא קם לאוכל אלא רוצה צומי פשוט כיף לו שאמא או אבא באים להיות איתו והוא חיב ללמוד להרדם חזרה לבד כי אני לא יכולה לבלות איתו כל לילה שעתיים במשחקים

טל של 4

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif../images/Emo5.gif../images/Emo67.gif../images/Emo1.gif../images/Emo50.gif

שרית, תחזיקי מעמד אסור להישבר!!!! ואו מסכנה את בטח גמורה. אין לי מה לומר כדי לעודד אותך אולי ליושבי יש עצות מעשיות. אז המון

keren1

New member
בזמנו היתה לנו בעיה דומה עם

דניאל (היא היתה אז עוד לבד). קראתי בספר - לא זוכרת איך קוראים לו- שבעיות מהסוג הזה מתחיל בעצם בצורת ההרדמות של הילד דהיינו באם הילד רגיל להרדם על הידיים של ההורים ואם הוא מתעורר בלילה אז הוא ירצה להרדם באותו אופן שהוא רגיל להרדם - על הידיים של ההורים. אם הילד רגיל להרדם מול הטלויזיה - והוא מתעורר בלילה אז צריך שוב ליצור את אותם תנאים בשביל שהוא ירדם. מנסיון שלי האישי זה היה נכון. ברגע ששברנו את המעגל והרגלנו אותה להרדם בצורה נכונה נפתרה הבעיה. עכשיו כל אחד יכול לבחור לו את דרך ההרדמה. משיטת ה-5 דקות (שאני שנאתי אבל עבדה יופי עם דניאל בזמנו כיום אל תשאלי) ועד לנסות עם מוזיקה קלאסית או שאמא יושבת על כסא בחדר.

אמא המי

New member
וואו איזה זכרונות שעוררת ../images/Emo1.gif אצ

את השנה הראשונה של התאומים העברתי בצורה עירנית להחריד ומתוך עייפות תמידית. מיכל סירבה לישון יותר משעה וחצי רצוף לאורך היום והלילה. יונתן היה מתון יותר והתעורר כל 4 שעות בערך בלילה. בסביבות גיל שנה ניסינו את שיטת 5 הדקות, אכזרית אבל עובדת. בנוסף מצאנו שלמיכל היתה איזושהיא בעיה עם אכילת יתר (כן כן כבר מגיל צעיר הילדה צריכהלחשוב על דיאטה) פשוט היה קשה לה לעכל מזון ואנחנו שכל כך רצינו שתישן לילה און אפילו כמה שעות רצופות עוד האבסנו אותה בקורנפלור. כשהקטנו את כמויות המזון הילדה התחילה לישון אולי זו הסיבה ואולי העובדה ששם החיבה שלה הפך להיות מכשפויה והתחלנו לחשוב אפילו להחזיר אותה למקום ממנה באה
בכל מקרה זו רק תקופה וזה עובר. עכשיו סדר היום שלהם מאד נוח פרט לבעיה הקלה שלא משנה יום חול שבת או חג, ההשכמה אצלינו היא ב 6 ועשרה בבוקר. הרבה כח!!!!!!

nonana

New member
קרן עכשיו ניצח חמשיר לשינה../images/Emo8.gif

לקיץ קשה לי אני אשת חורף- מתה עליו- לא על מחלות אבל אוהבת חורף מאד- קייץ הרבה פחות. טוב אז ככה. שינה כשהיינו צערים ילדות וילדים אהבנו לראות סרטים מצוירים שם האמא היא הכל יכולה לטפל לנקות והבית תמיד נפלא אז תמיד שיחקנו כמו שרק דימינו אבא אמא והבובות שלנו. כשקצת גדלנו יותר הבנו וסרטים אמריקאים אהבנו שם הבית נקי לרוב הילדים שקטים ועושים רק טוב האמא תמיד מסודרת וגם כשהיא קמה היא מאופרת כך דימיינו את משפחתינו שהכל הולך כמו שרצינו אבל כשבאו הילדים הבנו שהסרטים עבדו עלינו הם שכחו להסביר לנו שחיים הם לא מה שדימיינו איפה האיפור את זה מהר שכחנו והשינה בלילה ממש לא איתנו אז ככה זה היום במשפחה המציאות ולא בדיחה שכוחה כל היום אנחנו מחנכים מטפלים מנקים ומפרידים בין האחים שסוף כל סוף הלילה הגיע שכחו לנו להודיע שאת השינה לא מעבירים בלילות אלא בטיפולים חיבוקים ושיפסיקו ילדינו לבכות. אז בבוקר קמים ללא איפור ועל הפנים וכל היום רק חושבים אולי הלילה ישנו הקטנטנים ולנו ההורים יהיה נחת מהילדים ונתחיל סוף סוף להראות כמו בסרטים. אבל תמיד הכל נשכח כשילדינו באים כך מחבקים אותנו ונותנים נשיקה רטובה אבל עם הרבה הרבה אהבה ותום נפלא.

nonana

New member
והנה בדיחה לפני שאני סוגרת את המחשב

אז ככה. שני ילדים רבים ילא א´- אבא שלי יותר חזק משלך. ילד ב´- לא נכון אבא שלי יותר חזק. א´- אבא שלי יותר חכם משלך ב´- לא נכון שלי יותר חכם א´- אבא שלי יותר גיבור ב´ לא נכון שלי יותר גיבור. א´- טוב אבל גם אמא שלי יותר טובה. ב´- זה נכון
גם אבא שלי אומר את זה.

למעלה