בוקר טוב! אני מיואשת! אני צריכה לעב

zoei1

New member
בוקר טוב! אני מיואשת! אני צריכה לעב

ור ניתוח נוסף והפעם בברך......... אני בהלם!

zoei1

New member
מסתבר שהכאבים שיש לי בברך ובעיקר

בכפות הרגליים לאחר עמידה או הליכה ממושכת הם בגלל שהברך שלי לא מחולקת נכון והמעמסה לא מתחלקת ולכן חייבים לנתח ... אני ממש לא יודעת איך לאכול את זה וברגע שהוא אמר ניתוח איבדתי את הקשב שלי בשיחה!!!

gal33

New member
השאלה היא אם ההפחתה העתידית

הצפויה במשקל, לא תפתור את הבעיה? מה המשמעויות? מה עם חוות דעת שניה? יקירתי, למה את כל כך מפחדת, כבר עשו לך ניתוח כזה? אני מציקה לך עם שאלות, כי כאשר פורטים את הדברים לידי נתונים, החרדות נכנסות לפרופורציות. גל |שולחת לך פרח|

zoei1

New member
היי גל, הפרופ´ שהייתי אצלו ומצא את

הבעיה סוף סוף... הוא מומחה וכמו שאפשר להבין הייתי אצל רופאים אחרים שחשבו שמדרסים יפתרו את הבעיה וזה לא קרה! אני לא מפחדת מהניתוח במיוחד אלא מתקופת ההחלמה שהיא ארוכה מאד (כחודשיים)... אני לא אוכל לעבוד, לנהוג וכו´.... - זה מה שמטריד אותי! אני בכל מקרה אלך לעשות את שאר הבדיקות ואבדוק עם מומחים אחרים ואז אחליט.... תודה על הפרח! קבלי גם
יום טוב!

ronnymp

New member
היי זואי ........ ../images/Emo101.gif

אחת הבעיות המוכרות , שמהם סובלים בעלי עודף המישקל היא ברכיים וזה עקב עומס המשקל עליהם - זה ידוע ומוכר לא הבנתי אם זו בדיוק הבעיה אצלך - אבל ייתכן ..... רק רציתי להמליץ לך על רופא נפלא ומומחה בתחום הבירכיים בעיקר ..... פרופ´ מ.סודרי - מבילינסון . עוסק גם בטיפולי ברכיים בספורטאים (שזה כמו תעודת מומחה בתחום) אדם נפלא , ורופא בחסד - מהיכרות אישית וטובה ממליץ עליו בחום .....
רוני

gal33

New member
רק שמרוב הליכה לכל המומחים, לא

תתעייפי עוד יותר
סתם. טוב, שיהיה בהצלחה, בטוחה שאחרי חקירה מעמיקה תגיעי לפתרון הנכון עבורך. תחשבי מה תעשי עכשיו אם יתנו לך חודשיים של בטלה, גם ללא הליכה, ותגלי שיפתח בפנייך עולם ומלואו של גובלנים! (מלאכות יד, ספרים, TV, אינטרנט, תקשור, ועוד ועוד). גל

שלום לך ZOEI 1

היי ! שאלתי האם הכאבים בברכיים כל כך חזקים שאת חייבת לעבור ניתוח. גם לי יש כאבים בברכיים עברתי מיפוי עצמות והתוצאה שחיקה בברכיים בגלל עודף משקל. נזק שאפשר לתקן רק בעזרת ניתוח.אבל הכאבים בברכיים באים לאחר הליכה ממושכת או עמידה ממושכת.אז בנתיים המצב סביר ואני לא מתכונן לעשות ניתוח.בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

zoei1

New member
היי קובי, אצלי הבעיה היא כשאני עומד

עומדת מעל 20 דקות או אחרי הליכה כפות הרגליים בוערות ויש לי תחושה כאילו אני הולכת על מסמרים ופשוט חייבת להרים את הרגלים... הרופא הדגיש שזה המבנה של הברך ולא עודף משקל (שבטח גם לא תורם לבעיה) והפיתרום רק ניתוח! אני אבדוק עוד ועוד... זה בעיקר מכיון שאני רוצה לטוס שוב לניו יורק ומפחדת שהרגליים יצאו לפנסיה שם... יום נעים אנה

VOSNAT1

New member
זואי מה אני שומעת מה קורה לך נשמה

כמו קודמי תמיד כדאי ללכת ל-3 מומחים ואם 2 יגידו אותו דבר אז זה בסדר אל תעשי כלום מבלי לבדוק אצל עוד מומחים וזה בדוק אחר כך תבחרי בהצלחה ותהיי בריאה ספרי לנו מה קורה ומי אמר מה

ronnymp

New member
זואי וקובי ..... ../images/Emo101.gif

אכן , לרובנו יש את בעיות הברכיים עקב העומס הרב עליהן - מהמישקל העודף ובמיקרים קיצוניים ממש חייבים לנתח אני מבין בין השורות שלזואי יש בעיה אחרת .... לא מכיר את הקטע של דקירות בכפות הרגליים - נראה לי שזה משהו אחר כלומר - לא הבעיה השכיחה שממנה סובלים השמנים . בכל מקרה זואי , אם את מגיעה לפרופ´ סודרי - אם ..... אז תמסרי לו ד"ש חם ממני (רוני מביה"ח נהריה) צילמתי לו המון המון ניתוחי ברכיים , ובכך תרמתי את תרומתי הצנועה לפרופסורה שלו .... הוא אשף בהשתלות של ברכיים תותבות - זה ניתוח מרשים שדורש מיומנויות טכניות לא מבוטלות ...... רוני

שרה16

New member
זואי יקירה!../images/Emo141.gif

אנא ,קחי הכל בפופורציה! זו רק חוות דעת ראשונה וכדאי לך להתעמק בנושא וללכת ליעוץ לטוב ביותר. אנא!התייעצי בנושא,אם אפשר גם עם ד"ר סובחי,הוא מומחה בנדון! הוא עושה איזו שהיא עבודת מחקר בנושא ברכיים ומשקל עודף וממולמץ על ידי להתייעץ עימו. בהצלחה!ונשימה עמוקה! חיבוק שרה

רוייקו

New member
תבדקי קודם מה הדחיפות ומה התועלת

מול החסרונות. כדאי לבדוק עם עוד רופא - חוו"ד שניה - מה דעתו. כדאי לחפש חומר על הנושא בפורומים השונים וברשת כולה. אני מאמין שיהיה בסדר. בהצלחה שיהיה. רוייקו

RomiVais

New member
יקירתי...... לפני הכל, בלי פאניקה.

קחי
ענק ואני מקווה שעכשיו את כבר יותר רגועה. אני חושבת ששווה לבדוק את זה מול רופא מומחה אחר לקבל חוות דעת שנייה ואפילו שלישית ואז במידה וזה באמת נחוץ - רק אז ניכנס כולנו לפאניקה איתך סתאאאאםםםם חייכי חביבתי הכל יהיה בסדר תרגישי טוב אוהבת רומי

למעלה