בוקר טוב! אני מיואשת! אני צריכה לעב

זואי, קחי את הזמן שלך לברר ולהחליט.

גם בניתוח מסוג זה - ההחלטה היא שלך! שלומית.

../images/Emo24.gif

אני מתארת לעצמי אותך...היסטרית , "פרנואידית" , לחוצה... והפעם יקירתי שימי לב...זה בגלל עצמך ולא מישהו אחר... אל תדאגי... מה שיהיה - יהיה טוב קבלי את כל העצות הטובות שנתנו לך פה...תיישמי אותן ובכל מקרה אנחנו איתך

zoei1

New member
אם אני רוצה איכות חיים טובה יותר

אני חייבת לעבור את הניתוח! תודה

zoei1

New member
אני חייבת לעשות משהו כדי להרגיש טוב

יותר!!! תודה

היי זואי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לאחר שתבררי ותגיעי למסקנה שאין מנוס אלא לעשות את הניתוח גם אז אין סיבה להכנס לפאניקה. יחסית מדובר בניתוח קל ואת חייבת למצוא את הכוח ולהתמודד בשביל בריאותך ושיפור איכות החיים. תקופה קצרה של כאב והתאוששות למען שנים ארוכות של בריאות ואיכות חיים משופרת. יהיה בסדר. וחוץ מזה אין כמו ניו יורק. ענקון

zoei1

New member
היי חמוד! ההניתוח פחות מטריד ../images/Emo140.gif

אותי. עיקר הדאגה לזה שלא אוכל לתפקד חודשיים בערך... מה שלומך? אני שמחה שהולך לך טוב ומקנאה.........

צפרדעית

New member
יקירתי

אני מקווה שתיבדקי חו"ד שניה ואם יוחלט שבכל זאת צריך לנתח אז שיהיה ב ה צ ל ח ה ! אני יודעת כמה את שונאת ניתוחים, פשוט קחי הכל בקלות צפרדעית

רונה 29

New member
היי אנהל´ה ..מצטרפת להמלצות של

כל חברי הפורום ( איזה משפחה נחמדה וחמה יש לנו פה , הא?
) קודם כל לא להבהל !!! תלכי לרופא אחר ותקבלי חוות דעת נוספת (מומלץ מנסיון !) ניתוחים אורטופדיים הם לא דבר של מה בכך ואת חייבת לבדוק את ה-כ-ל לפני שאת עושה צעד לכאן או לכאן. המלצה חמה היא להאזין ולהתקשר לתוכנית של פרופ´ רפי קרסו שמשודרת כל יום ו´ משעה 13:00 עד 15:00 ולהתייעץ איתו, הוא פשוט המומחה ויש לו ידע כמעט בכל דבר, הוא בטוח יעזור לך בנושא. דבר שני , לאחר פגישתינו ( המורחבת
) אתמול רק רציתי להגיד שאת נראית נפלא !!! ואת בדרך הנכונה ...!!! לא להתייאש !!!
בכל מקרה, מחזיקה לך אצבעות , יהיה בסיידר !!! שירלי.

zoei1

New member
היה לי מאד כייף לפגוש אתכם אתמול../images/Emo140.gif

המון תודה על העצות והמחמאות. אני אנסה למצוא דרכים לשפר את המצב לפני ניתוח ואני מקווה שאצליח.

שרה16

New member
איפה?מי?מה?למה?../images/Emo4.gif

למה לא קראו לי................. שמחה שנפגשתם בלעדי,למרות שלא הוזמנתי...... ביי שרה

zoei1

New member
פגישה ספונטנית לאחר הבדיקות באיכילו

לאחר הצילומים, ניפוחים אתמול באיכילוב, נפגשנו:שירלי, אורנית, חברה של שירלי (נחמדה מאד) ואני .... היה ספונטני ומהנה!

רונה 29

New member
אנה אהבתי את המשפט שלך...../images/Emo3.gif

"ספונטני ומהנה "............
האמת ? היה נעים ו...טעים !!!

zoei1

New member
שירלי - מה קרה לך?! חה חה

איזה ראש כחול...... חשבתי שלי יש ולא לך! היה טעים ונעים ומה שתרצי! שבת שלום לך, וד"ש לחתולה

ליאת ו

New member
ואני רק רוצה להגיד לך מילה אחת

אני מאחלת לך
גם בירדה במשקל וגם עם תתצתרכי ניתוח אנחנו כאן בשבילך אמא שלי אמרה (יפה חמודה מצחיקה) אוהבת ליאת

zoei1

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifעל כל המחמאות../images/Emo70.gif

למעלה