את 3 הראשונים קראתי, בוק ג'ונס- לא. אחי קרא. לי זה נראה שטויות.
1 1ניצת השקד New member 3/2/19 #21 אמיל והבלשים, קופיקו, בילבי אני כותבת שמות של ספרים, הרי זה מה שהיא שאלה .
מ מינהר New member 3/2/19 #22 ניצת, קופיקו לא היה בילדותי. הילדים שלי קראו. גם לגבי בילבי נדמה לי שלא. אנחנו קראנו סופרים פולנים כמו קורנל מקושינסקי- השד מכתה ז, הנריק סנקביץ- בחרב ובאש, בישימון ובערבה, ינוש קורצק- המלך מתיא הראשון. קראנו גם פרנץ מולנר ההונגרי- הספר מחניים.
ניצת, קופיקו לא היה בילדותי. הילדים שלי קראו. גם לגבי בילבי נדמה לי שלא. אנחנו קראנו סופרים פולנים כמו קורנל מקושינסקי- השד מכתה ז, הנריק סנקביץ- בחרב ובאש, בישימון ובערבה, ינוש קורצק- המלך מתיא הראשון. קראנו גם פרנץ מולנר ההונגרי- הספר מחניים.
נ נימה3 New member 3/2/19 #23 בענין משקפי קריאה יש משקפים מיוחדים לקריאה במיטה. אני משתמשלת במולטיפוקל אבל לא במיטה לקריאה ואני קוראת הרבה ובעיקר במיטה גם עיתונים וגם ספרים.
בענין משקפי קריאה יש משקפים מיוחדים לקריאה במיטה. אני משתמשלת במולטיפוקל אבל לא במיטה לקריאה ואני קוראת הרבה ובעיקר במיטה גם עיתונים וגם ספרים.
יוליקה Member מנהל 3/2/19 #26 במקום להילחם בטרור, אנחנו ממגנים עצמנו לדעת עולה הון תועפות... ואז הטרוריסטים מתקרבים לגדר והורסים אותה
במקום להילחם בטרור, אנחנו ממגנים עצמנו לדעת עולה הון תועפות... ואז הטרוריסטים מתקרבים לגדר והורסים אותה
מ מינהר New member 3/2/19 #27 נכון, זוכרים את קו מז'ינו? הגרמנים עקפו אותו. זוכרים את קו הביצורים בתעלת סואץ? המצרים התגברו עליו.