בוקר טוב. אני קוראת שנתניהו ענה יפה לארדואן,

בת חן191

New member
נהניתי אתמול להססתכל על הזוג קושניר כמה

שטראמפ איש גס, הבת שלו עדינה היתה לבושה צנוע כיאה למעמד
אצילית ויפה

וזררד קושניר איזה עלם חמודות
זוג יפה , תענוג להסתכל על שניהם עדינים ומנומסים,
ודיברו כל כך בנועם,,,נהניתי מהמעמד,חבל שאין לנו עוד אוהבים כמוהם
האם בגלל שהוא יהודי??

משתפרת

New member
השגריר שלהם גורש מהארץ.

סגנו זומן למשרד החוץ לקבל נזיפה בגלל מה שנעשה לשגריר שלנו. "השפילו" את הסגן הזה, ביקשו ממנו תעודה מזהה. איש לא ביקש ממנו לפשוט את הז'קט ולחלוץ את הנעלים, איש לא מישש את כל חלקי גופו.

עיתונאי טלויזיה נסעו לטורקיה וחטפו מכות.....

הצליחו לברוח ומשדרים מהיכן שהם נמצאים
כל טיפש שנוסע לטורקיה מגיע לו.

יוליקה

Member
מנהל
הסיבה העיקרית שהייתי מחרימה את הטיסות

היא שאין אף אחד שיכול להבטיח לי שלא יחדירו
מטען חבלה למטוס...

אני לא טס בכלל לטורקיה

לפני שנים רבות טסתי לטורקיה עם אשתי.
בשבילי כמורה-דרך זו ארץ אוצרות ארכיאולוגיות
למשל באקספנדס ראיתי איך נראה תיאטרון רומי שלם.

כנראה שהטופס על הצהרת הנסיעה לחו"ל (שוטר בשירות חייב לדווח גם טיסה פרטית), הגיעה למטה ארצי אחרי שכבר טסתי, ובחזרה קיבלתי שאסור לי לטוס לארצות מוסלמיות מהסיבה שהייתי חבלן-משטרה, ויש להניח שאני מופיע ברשומותיהם.

נכון שאף אחד לא יכול למנוע ממני מלטוס, אבל השכל הבריא אומר לא לקחת סתם סיכונים.

משתפרת

New member
דווקא בענין בטיחות הטיסה לא הייתי חוששת

לפני כמה חדשים טסנו עם החברה הטורקית. המטוס נוח בהרבה מזה שבטיסה מקבילה של אל-על. הבידוק הבטחוני שם הרבה יותר יסודי מאשר בארץ, כולל חליצת נעלים. לי יש פס מתכת ברגל, הפס הזה לא גורם לצפצוף בארץ או במדינות נוספות רבות. בטורקיה גלאי המתכות רגיש יותר וקלט אותו (מה שגרר מישוש גופני. הביאו לכבודי בודקת). הנחיתות היו רכות לא פחות מאשר באל-על, טייסים טובים. השירות היה נפלא, דיילות קשובות, צוות רחב, אפילו אפשר היה לאכול את המזון שהוגש.
החשש היחיד הוא בנמל התעופה עצמו, תמיד ניסו להאכיל אותנו במנטרה שלממשל מדיניות אחת, עוינת, אבל העם רוצה בישראלים. כיום זה לא כך, והמכות שספגו צוותי הטלויזיה בכיכר הגדולה ביותר באיסטנבול מוכיחות.

למעלה