בוקר טוב אנשים יקרים

bimbo.

New member
בוקר טוב אנשים יקרים../images/Emo141.gif

אני מקווה שיהיה לך יופי של יום עם הרבה
ואור מבפנים (קצת גשם בחוץ לא יזיק) ושהשתילים הרכים שנטעו יצמחו יפה ויהיו לעצים גבוהים וחזקים
וכולנו נהיה חזקים ומאושרים אמן ואמן!!!

bimbo.

New member
OFFE העלתה שאלה מעניינת....

כתיבת מכתבים היתה פעם עיסוק שהפעיל את התאים האפורים של המוח: מה לכתוב, איך לכתוב, למחוק, לכתוב מחדש... נכון שהיום ניתן לעשות זאת בעזרת המקלדת, אבל זה הפך להיות יותר טכני. הכותב כבר לא משקיע את כל כולו בכתיבה, כי בקלות ניתן למחוק ולהקליד מחדש. אני אוהבת מאוד לקבל מכתבים, אבל שונאת לכתוב
למרות שהכתיבה היא מקצועי. אבל אין בעיה: לא כותבים, אלא מקלידים או מטלפנים. ואם מישהו דווקא רוצה לכתוב לי, אשמח מאוד....

maxima

New member
בוקר טוב בימבו וכולם......./images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

יום נהדר שמש חורף מלטפת בימבו היכן את רואה גשם?? תני להנות קצת מהשמש אני נוסעת לטייל קצת באיקאה ואחר כך בעקבות הפריחה והשמש יום ניפלא לכולם

emmy5

New member
בוקר טוב ,מהיום לא אוכלים לחם ../images/Emo6.gif

אוכלים .......פעם אפשר לאכול דג מלוח ופיטה ,היום זה דליקטס ... שיהיה לנו יום נעים ושקט ...

מנורה

New member
בוקר אור ויום נפלא יקירי../images/Emo140.gif

הבעיה של הלחם שלמי שיש זה לא מזיז לו זה רק אולי יכול לעזור לו לעשות דיאטה
אבל למי שאין
. הלואי והייתי מבינה את מדיניות הממשלה.

emmy5

New member
בוקר טוב ,המחשב עושה לי בעיות

במקום לחם ,נוכל עוגות ונרקוד

מנורה

New member
כתיבת המכתבים נעלמה יחד עם

כרטסי הברכה לשנה החדשה היום הכל אוהבים חפוז זריז ומהיר ולשם כך ישנו האינטרנט. פעם הכל היה מגשש איטי היית משקיע חושב והמקבל היה יכול להריח ולחוש עד כמה אתה יקר לו.

misu007

New member
מנורה כמה שאת צודקת ../images/Emo24.gif

באמת פעם הייה כייף לחפש ברכות הכי הכי ולחקות לתשובות היום ?? אם לא תפתח את המחשב לאולם לא תבין מי בכלל איתך בנידון יום נעים לכולם

maxima

New member
אני אף פעם לא אהבתי לכתוב מכתבים

וברגע שהיה טלפון הוא תפס את מקום כתיבת המכתבים וגם כרטיסי הברכה לראש השנה

נֵנָה

New member
כתיבת מכתבים ../images/Emo63.gif

האם כתיבת מכתב בעזרת המקלדת מורידה מערכו? ההבדל היחידי בין כתיבת מכתב בכתב יד לבין הדפסה במקלדת, הוא טכני בלבד. מבחינת הפעלת התאים האפורים או הבעת רגשות, איני רואה כל הבדל ... המצאת המחשב, היא ברכה לכל הסופרים, המשוררים ולכל מי שכותב. בימים עברו, סופר היה כותב ספר במשך חודשים רבים ובינתיים יכול היה למות מרעב, היום הוא יכול להעלות את הגיגיו על הכתב ולהינות מפרי יצירתו הרבה יותר בקלות ואין זה מוריד מהערך הספרותי של ספרו. מה שאני אומרת, כתבו חבר'ה, כתבו ותיענו
אולי לא כל אחד אוהב לכתוב, אך בטוחני שכל אחד אוהב לקבל מכתבים

מנורה

New member
כתיבת מכתב בכתב יד לדעתי הרבה

יותר אישי ויותר חם לא מבחינת התוכן אלא מבחינת המאמץ המושקע דבר אחד בטוח לקבל מילה כתובה אישית זה הדבר הנעים ביותר עבורי מצטרפת לדעתך ננה, כיתבו ותענו

misu007

New member
ננה לכתוב זה טוב מאד אבל ../images/Emo35.gif

יש הבדל בין לכתוב ספר עיתון או ? מכתב למישהו מאד אישי !! במקרה שכזה ,הצד השני יקבל אחרת לגמרי במידה וזה יהיה כתוב ידני !! לדעתי זה מראה על אינטימיות והרגשה אחרת לא ??

נֵנָה

New member
נכון, אבל לצערנו אנו חיים בזמנים

אחרים, היום כל דבר צריך להיעשות מהר מהר, אחרת לא מגיעים לזה בכלל ... לכן, עדיף לכתוב מכתבים בעזרת המקלדת מאשר לא לכתוב בכלל... נכון ? אני מצדי, אוהבת לקבל מכתבים באי-מייל, לא פחות מאשר מכתבים בכתב יד. בעיקר מכתבים מחו"ל ... כי פשוט הם יותר קריאים ואין בהם סימני מחיקה ותיקונים, אלא אם אתה מתכוון, לכתוב מכתב בכתב יד, לעבור עליו, למחוק ולתקן ואז להעתיק אותו שוב ... וזה נראה לי ממש עבודת פרך ... כי תמיד, תמיד, כמה שלא נכתוב ונקרא אחר כך, יהיה מה לתקן או להוסיף ... ואין כמו המחשב והמקלדת, כדי לכתוב מכתבים, או בכלל כל מיני כתבים, בצורה מנוסחת ונאה ...

נֵנָה

New member
חוץ מזה יש הבדל מאד משמעותי בין

כתיבת משהו רשמי למכתב אישי ... בצורת הניסוח והאמירה ... בכל אופן, ככה זה אצלי ... אשמח לקבל מכתבים אישיים באי-מייל (או במסר) מכל אחד ומבטיחה תמיד תמיד לענות ...

ora11

New member
בוקר טוב לכם חברים../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

ושוב קמים לבוקר שטוף שמש בוקר עם גזירות חדשות לחם הרי הרי אי אפשר בלי לחם ותמיד החלשים נפגעים. גם בדיאטה אוכלים לחם. בימבו יקרה הגשם יחזור ביום רביעי כך אמרו החזאים והשתילים יצמחו כי האדמה רוויה. יום מקסים לכל החברים שלי

misu007

New member
בוקר טוב ויפה לכל החברים ../images/Emo42.gif

אממי למה לא להמשיך עם דג מלוח ולחם לבן במקום פיטה ?הרי אפשר גם עם ממליגה ? נכון כמו בזמנים ההם !! העיקר להיות בריאים ואני מבקש מכולם לא להיתיחס למחיר הלחם ! כי זה רק ההתחלת העליות

emmy5

New member
../images/Emo6.gifMISU 007חבר יקר שכחתי ....

שכחתי שהדג מלוח הוא לגמרי דליקטס ...יש לו פול מלח ...זה לא כל כך טוב לאנשים שיש להם פנסיה חה חה חה

maxima

New member
אמי ומישו...אם הלחם יקר

ודג מלוח אסור נאכל עוגות.....

למעלה