בוקר טוב אנשים יקרים

emmy5

New member
גזרות לגימלאים ..

עירית חיפה נתנה עד עכשיו הנחות על הארנונה ...היא חוזרת בעצמה ,חוקים חדשים .גימלאי יחיד עם משכורת עד 7000שח וזוג עם הכנסה עד 10000.00שח מגיע להם הנחה ליתר לא ...עם 7001 שח כבר לא מגיע .... זה חוק חדש מהתנור ...

yaely2

New member
מנהל
צהריים טובים. לא נפסיק לשיר../images/Emo168.gif

לכולם שלום שלום
כל כך שמחה להיות פה. א. כדי לראות אתכם ולקרוא מה אתם כותבים ב. לשים את הטוסיק על כסא. אני מלמדת בעמידה, כמה שאני מבטיחה לעצמי להתיישב, תמיד אני קמה. פעם לכתוב על הלוח, פעם לראות תלמיד, אני מגיעה הביתה בלי רגליים, עכשיו יישרתי את הרגליים. הו, תודה לכם. שלכם יעלי

maxima

New member
אחר הצהריים טובים....../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

טיול בשמורה היפיפיה על יד נתניה כשגולת הכותרת הוא אירוס הארגמן שצבעו ארגמן כהה, בולט על פני השטח זקוף וגאה ביופיו. טילנו בשמורה כשאנו מתלהבים מכל אירוס ואלה הראשונים יש המוני ניצנים שעומדים לפרוח בשבועות הקרובים. יש גם שיחי רותם רבים שפריחתם הלבנה והעדינה ממלאה את האויר בבושם משכר. דבורים חוגגות את היום האביבי בטעימה מצוף הפרחים וציפורים מסלסלות בציוציהן ומקפצות בעליזות בים הפרחים פורשות כנפיהן לחימום בשמש הנעימה. חזרתי מרוצה ומלאה מרץ מהאויר הצח וריח הפרחים.....

yaely2

New member
מנהל
ת'שמעו איזה צחוק ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

שלום לכם חברים טובים שלי, זוכרים שסיפרתי לכם על ההרצאה ששמעתי בחוג (ולא כל כך שיתפתם פעולה איתי), אתמול שוב הייתי בחוג. הפעם הייתה סטנדאפיסטית בחורה בת 28 בערך, פיצוץ של כישרון. ישבנו שם 30 איש ולא היה אחד שלא התגלגל מצחוק. היא סיפרה שכל הקטעים נכתבו על ידהּ. מה אומר לכם ממש? בדרגה של הגששים. אני מנסה לשחזר קטע ממה שהיא סיפרה. אני מספרת את זה בגוף ראשון (כמו שהיא סיפרה) ולא לשמוע אותה, בקולה, זה לדאבוני הפסד של חמישים אחוז. "הייתי צריכה דחוף לשרותים בקניון שבו היו רק שני תאים. תא אחד היה תפוס ולכן נכנסתי לתא השני. התיישבתי והתחלתי.. ואני שומעת מהתא השני מישהי קוראת לי "מה שלומך"? ואני משיבה "סוחבים" איך החיים? ואני מסתכלת אחורה ואומרת לה ח...ה "ומה את עושה ככה"? אני חושבת אולי היא החליטה ליצור איתי שיחה והחלטתי להיות נחמדה אני אומרת לה " בסדר גמור" ואז אני שומעת את הבחורה מהתא הסמוך אומרת: "רוחל'ה יש כאן מפגרת אחת, כל מה שאני שואלת אותך בטלפון, היא עונה במקומך" אוהבת אתכם

offe

New member
ערב טוב לאחר יומיים של ../images/Emo42.gif

ניצלתי את הימים היפים כדי לטייל עם חברות ברחובות ובבתי קפה, אתנחתא מההסתגרות בין 4 קירות בימי הקרה. יעלי, אני קראתי בעיון את מה שכתבת, בכלל קוראת כל מה שכולם כותבים, זו תמצית ההנאה מהפורום, גם אם לא מגיבים תמיד, מפנימים. רציתי ללכת לבלוג שלך - תני לי שם, מנורה נתנה לי שם ומצאתי מיד - אמנם הלכתי למדרשים - אולם לא מצאתי את הנושא הזה.
אז ביי
והמשך ערב- לילה נעים.

נֵנָה

New member
חה חה חה ../images/Emo6.gif ואני נפלתי ברצפה ../images/Emo6.gif

מזמן לא שמעתי בדיחה כל כך מוצלחת, לא יכולה להפסיק לצחוק מממממ.....חחחחחחח

bimbo.

New member
באמת נורא מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

emmy5

New member
יעלוש מצחיק ,רק לא נשאר לי ...

מאיפה ליפול.... אני סתם צוחקת מהתא שלישית ...יושבת על אסלה ,מאזינה לשיחה ....חה חה חה

yaely2

New member
מנהל
מה זה צחקתי מהצחוק שלכם../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

שלום מתוקים אני בקושי מקלידה, התגובות שלכם כל כך מצחיקות שממש התגלגתי מצחוק. שרק נצחק, נשיר ונשמח יעלי

ora11

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הצחוק טוב לבריאות../images/Emo45.gif

יעלי וכולם שרק לא נפסיק לצחוק

למעלה