בוקר טוב אנשנושים

דודו21

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

דודו21

New member
../images/Emo118.gifיפי הזמן יעשה את שלו..

ההופעה שלה הייתה 10 הילה הכי יפה בגן יש לה עניים הכי יפות בגן ופה הכי יפה בגן כשהיא מחייכת גם אני מחייכת וכשהיא עצובה אני לא מבינה איך אפשר להיות עצובה

.....

אני הייתי עם ידידים שלי וכמה חברות באזור תעשייה בראשון... היינו בנאפיס עשינו קצת באלאגן והיסטלסטויות מה זה צחוקים... אחרי זה נסענו למסיבה של ידידה של אחד הידידים שלי... אחרי זה חזרנו למעברה לנס ציונה... ואז ידיד שלי מבת ים בא אליי נסענו לבת ים יקטורי לאכול גלידה למה הייתי רעבהההה... ואז .. סתם היסתובבנו... חזרתי ב-6 הביתה למזלייי ההורים שלי היו עדיין ישנים ולא שמו לב... (אני רגילה לחזור בסביבות 5...) זהו וואלאק היה פצצה... מקווה שגם אתם נהנהנם איפה שלא הייתם...

tsipi35

New member
בוקר טוב מה בוקר טוב-איפה את בכלל?

אז מה אם לא הבאתי לך גת....ככה את נעלמת?

טל-יה

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif

אני מקדימה את הברכה..... כי כנראה בגלל שלא קיבלתי גת אז התהפכו לי היממות.. כאן יש כבר
ו -
ויורד מבול.. שלג..... גם העונה התחלפה.. אני מחכה שהרבנית קוקי תבטל את השחור שעשתה עלי

tsipi35

New member
נראה לי שמאז שהתחלת לקחת שיעורים

בפיתוח קול כבר אין לך זמן בשבילנו. בכל מקרה אין פה מה להפסיד אז זה בסדר

טל-יה

New member
לא ממוש ממש לא

יש כל מיני דברים שמעסיקים אותי... גורמים לי לחיוך
לה לה לה לה לה לה לה לה
אולי תקדישי לי שיר יא קמסססססססססססססססנית (במבטא פרסי רהוט) אצל אסי הג´וקר?

tsipi35

New member
מי פה מקושרת לפרסים? אני?

ואיזה דברים מעסיקים אותך חוץ מלחפש כל היום דשא ירוק למרעה? תגלי לנו או שאני מפוצצת ת´מועדון..

דודו21

New member
שבוע טוב לכוווווווווולם

לא מזמן חזרנו מהים היה חם אך היה שווה עכשיו אני כאן איתכם עם כוס קפה ומי שרוצה מוזמן

tsipi35

New member
דודו השתזפת?

בטח היה שווה בים למרות החום המעיק...והקפה כבר מתבשל לאט לאט על האש...

דודו21

New member
../images/Emo118.gifיפי, השתזפתי בעיניים..

העיניים שלי ירוקות ולאחר השזוף הפכו הם לחומות

tsipi35

New member
מעניין למה......./images/Emo8.gif

בטח ישבו לך שם שאפות מול העיניים....איך לא תשתזף בעיניים?

למעלה