את יכולה להחליט על עצמך כמה שאת רוצה.
כמו שהמחבלים מלמדים את הדורות שלהם לשנוא את ישראל, והם גדלים עם רצח בעיניים ולפעמים גם רצח בידיים, כך החרדים מגדלים דורות של שינאה לחילוניים ושל אמונה בחבר דמיוני, הם משקרים ללא הרף, מקללים בלי סוף משפילים את הנשים עד עפר,
והחמור מכל, ולכן אני שונא אותם, שהם עושים הכל להשתלט על חיי ולהפוך אותי לאידיוט כמוהם שמאמינים בשטויות ומאכילים את עדת מאמינייהם בים של מליארדי הלכות ופרשנויות שיקריות ומטורפות, פרשנויות שלא מליונים מייצרים, אלא כל אחד יכול..
מי אמר שהחילוניים כולם צדיקים ? אחרי 30 שנות שירות אני יודע בדיוק מה קורה, וכבר העליתי כאן את המחקר שקבע שכ-50% מבני 15 ומעלה הם עבריינים, מעל 1.010.000 עברינים והוגשו בשנת 2015 קרוב ל-700.000 כתבי אישום,אבל העובדה היא שהרוב אנשים ישרים (או שטרם נתפסו
) .
לגבי הדתיים, כולם ללא יוצא מהכלל מאמינים באמונות ההבל ההזויות, וזו אמנם בעיה שלהם, אבל לא תמצאי מי שלא יעשה מה שהוא יכול על מנת להפוך אותי לחשוך כמוהם, כאשר הם בלחץ מפחד תהומי לאבד את השליטה המוחלטת בעדר העבדים שלהם.
זה שאת דברי הרבנים הללו לא שמעת זו את, כיוון שכבר סיפרתי בעבר שהייתי שתול חצי שנה בבני ברק וירושלים כחרדי, והאוזניים שלך היו נופלות אם היית מכירה את מה שהולך שם, את השינאה התהומית לחילוניים והשינאה המטורפת למדינה , את האמונות התפלות במיליונים, את החזקת עשרות אלפי אנשים קצר מאוד כדי לשלוט בהם בדיקטטורה מטורפת וכו וכו.
הדת שלי היא המדע והרפואה והדמוקרטיה, ומעולם, מעולם, לא ניסיתי להשפיע על חרדי להיות חילוני, מעולם לא היתה תנועה שפעלה להמיר את הדתיים לחילוניות, אף חילוני לא ניסה להפוך דתי לחילוני למרות דבריו של הרב הראשי שאמר שבן גוריון בנה משרפות כדי להעביר ילדים יהודים על דתם !!! ממש עלילת דם נאצית.
וזה מצטרף לאלפי אמירות שנאמרו בכל פורום פתוח נגד החילוניים.
אל תשכחי שהתנועה החרדית הוקמה במאה ה-16 על מנת למגר את החילוניות, מיד כאשר הוקמה התנועה החילונית.
למה החילוניים לא מצליחים לראות בעיניים פקוחות את מה שקורה כאשר המיעוטוקרטיה משתלטת על המדינה.
העיקר ששר החינוך -
"אין הדתה, אין שמדתה" - וספרי החינוך של בתי נהספר מלאים אלפי אמירות מתורת ההבל.
בספר לכתה ו' - איך יורד גשם? מחזור המים? מה פתאום, מתפללים לגשם.....
בשורה התחתונה, זה ממש לא מענין אותי שחבורה של אנשים (14.5% מהמדינה) רוצים לחיות לפי חוקים הזויים ואמונות תפלות, איכפת לי כאשר הם רוצים לכפות עלי את דרך חייהם באמצעות הפוליטיקאים המושחתים שחושבים רק על
כוסו כיסו וכיסאו.....