תודה על המחמאה, את אמרת.
אין לי ספק שלא חשבת לפני שכתבת את הדברים הללו שאינם ראויים כלל וכלל.
א.
בחברת טלפונים הם מעבירים את הנתונים וזו עובדה. זה שהחלטת לקנות טלפון מקבלן-משנה זה ענינך.
ואם כבר,
המתתנתי עד כה כדי לברר בחברת "באג", אין שום בעיה להעביר מספרי-טלפון מטלפון ישן לזה שקונים אצלם.....
ב.
הסקת מסקנות אישיות לגביי הינה מכוערת מאוד ולא מקובלת בין שבני אדם, זו פשוט חוצפה לאין ערוך.
אני לא זוכר אי פעם שהתייחסתי לאישיות שלך בשלילה, או קללתי אותך וכדומה.
ג.
אני לא שאלתי אותך מה קורה אצלך, אני כתבתי מה קורה אצלי, ואני לא צריך לבקש ממך רשות לפני שאני כותב משהו, מאיפה החוצפה הזו ?
ד.
עובדה שדברים שאת לא יודעת ואני מוכיח שאני יודע, ואם יש דברים שאת יודעת ואני לא ? בוודאי, בניגוד לאמירה המכוערת שלך, אני בטוח שאני לא יודע הכל, אולי קשה לך להבין, אבל כאשר אני כותב עלי ועל משפחתי, אני מתכוון רק אליהם, קפיש ?
ה.
איפה כאן "אם זו אפליקציה כל שהיא בטלפון, יש לשם כך נכדים שעושים זאת ברצון ובשניות.
העברת הנתונים מטלפון לטלפון עושים במעמד הקניה, בחנות יש מחשב שמבצע את הפעולה בלי שום בעיות בתוך דקותיים, וכך לא איבדתי שום נתון", כתבתי שאת שקרנית ומספרת סיפורי סבתא לגירסתך ?
בשורה התחתונה, תגובתך היתה בלתי הולמת לחלוטין בשום קנה מידה, וזו לא הפעם הראשונה. נקודה.
זה שאת מקבלת תגובות תמיכה ממי שלא מפספסת אף הזדמנות "להיכנס בי" מרוב שינאה, זה לא קנה מידה.
אבל כמובן שאי אפשר להתדיין באופן מושכל עם מי שהיא לפי הצהרתה בת 0.....