בוקר טוב. אתמול הנכדה שלי בת ה-14 הכינה

מינהר

New member
בתאל, נשמע טעים התבשיל שלך. מה התבלינים?

אתמול היינו במגדל הגבוה של סיאול, שנמצא בראש ההר של סיאול, ומגיעים לשם ברכבל. למעלה נוף מדהים- סיאול הענקית על כל שכונותיה, ישן וחדש, עשיר ועני. ההר מיוער להפליא. כמו הרי ירושלים. יותר אפילו.
יש שם מרפסת ענק עם מנעולים באלפים, כשעל כל מנעול משאלה בכתב בגלוי לזוגיות ואהבה. באים לשם זוגות רומנטיים לתלות אותם. צילמתי. אציג זאת בשובי לארץ.
 

בת אל57751

New member
אני משתמשת עם חווג " למרק ,של התימנים,כמון, פלפל אדום, פלפל

שחור,לפעמים גם טימין ,כרכום ,,,,אגוז מוסקט תבלינים שלא ראיתי בבית למדתי מהמזרחיים ואני מאד אוהבת אותם
 

ladybug4NLP

Active member
הייתי פעם במסעדה גרוזינית או בוכרית באור יהודה

היה מאד טעים וצבעוני ומאד יקר.

יש מסעדה גרוזינית/בוכרית בדרום תל אביב (לא זוכרת את השם) לא רחוק מבלומפילדץ
מסעדת פועלים אבל מאד מאד טעים ובמחיר שפוי.
מומלץ לצהריים-לא יודעת איך זה בערב.

ויש עוד אחת יקרה ברחוב נחלת בנימין
 
יש גם ברשל''צ בשם דדה ובגרופון יש

לפעמים מבצעים, אכלנו שם ורוב האוכל מבצקים ומטוגנים, אנחנו לא התלהבנו.
 
למעלה