בוקר טוב בוקר אור.......

maxima

New member
בוקר טוב בוקר אור........./images/Emo24.gif

מה היום אני ראשונה?? הנכד חזר לביתו והמחשב היום חזר לרשותי הבילעדית....
אז אני מקווה להנות יותר מחברתכם יום ניפלא לכולם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב וחג שמח. הערב נר שמיני

שלום חברים
עכשיו חזרתי מהצעדה היומית שלי, לא כל יום אני צועדת. הרבה בקרים העצלנות כובשת אותיי,שמיכת הפוך מפתה להישאר במיטה ואני ממציאה אלף סיבות למה אני לא צריכה לצעוד. אבל.... ביום שאני צועדת אני חוזרת עם הרגשה של אספנית, הנה יש לי עוד ניצחון על עצמי. הרגשה כאילו כבשתי יעד, כמו שכתוב "איזהו גיבור הכובש את יצרו". כיף. יעלי

נֵנָה

New member
צהרא טבא יעלי חמודה ../images/Emo6.gif

כל הכבוד לך על ההתמדה בהליכה... אני עצלנית מדי לזה ... אבל אולי אסתגל לעצמי הרגל זה בקרוב ... בינתיים אני לא קמה מהמטה לפני 8:30 - 8:00, אני פרפר לילה אבל לא ציפור בֹקר

באיה

New member
בוקור טוב פורום ../images/Emo39.gif ../images/Emo142.gif

לא הייתי כאן לאחרונה כי ראשי היה כולו במסיבה שארגנו לכבוד חנוכה מפורום אחר. לא ספרתי בדיוק, אך נדמה לי שהיינו כ30 איש. גם שרה הייתה איתי יומיים, ולמרות שחטפה את השפעת שוב, צהלה ושמחה עם כולנו. הרוב צעירים כמובן, וכפועל יוצא גם בתי ובני השתתפו באותה מסיבה. אני מקוה שכולכם כבר בריאים, ומאחלת לכולם המשך יום נעים.

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם,חג שמח שבת שלום

מדליקים את נר השמיני לחנוכה , שנגיע לשנה הבאה ,ושוב נהיו ביחד להדלקת נרות ,אמן .

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם,חג שמח שבת שלום

מדליקים את נר השמיני לחנוכה , שנגיע לשנה הבאה ,ושוב נהיו ביחד להדלקת נרות ,אמן .

שרה16

New member
בהחלט הייתי ../images/Emo68.gif היה נחמד מאוד

למרות שהייתי חולה ממש,לא כמו קודם שהייתי רק מצוננת
. עכשיו אני בבית,מטופלת ע"י בני הצעיר שעושה עבורי את הקניות . שבת נפלאה לכולם
.

../images/Emo42.gif פעמים כי טוב - בוקר טוב....

שמתי
שאני מתחילה לקום מאוחר יותר... השעה 10 וקצת ואני עדיין בטרנינג... אומנם כבר אחרי הקפה הראשון והתה (צ'אי מסאלה) וכמוך יעלי - אני לא מוותרת לעצמי, יש לי המון סידורים - אבל לא אוותר על הצעדה היומית. שיהיה לכולנו אחלה של סופ"ש...קראתי את השאלה של אמי בעניין הגורל וגם התשובות, לדעתי צריך לפתוח שירשור נפרד בנושא, אחשוב על הנושא בהמשך. חיו בטוב- ורק חגים ושמחות

סבאאורי

New member
משהו מעניין לסוף חג החנוכה

מכירים את משחק "המיליונר" אז הנה מבחנכם... 1.כמה זמן נמשכה מלחמת 100 השנים? א.116 ב.99 ג.100 ד.150 2.באיזו מדינה הומצא "הכובע הפנמי".? א.ברזיל ב. צילה ג. פנמה ד. אקוודור 3.באיזה חודש התרחשה מהפכת אוקטובר? א.ינואר ב.ספטמבר ג. אוקטובר ד. נובמבר 4. מה שמו של המלך גורג הששי? א.אלברט ב. גורג ג.צרלס ד. הנרי 5. על שם איזו חיה נקראים האיים הקנריים? א. צפור קנרית ב. קנגרו ג. כלב ד. עכבר מצחיק? הא? מי שחושב שהוא בטוח יודע.... שיקרא את התשובות לשאלות: --- 1.מלחמת 100 השנים נמשכה 116 שנה (1337-1453 ) 2."כובעי פנמה"הומצאו באקוודור. 3.שמו של המלך גורג הששי היה אלברט(ע"ש בעלה של המלכה ויקטוריה) הוא שינה את שמו בשנת 1936 4.האיים הקנריים נקראים על שם כלב. שם האיים בלטינית insukaria kanaria שפירושו "אי הכלבים" הסיבה היא מספרם הרב של כלבי הפרא המאכלסים את האיים... ברכות חג שמח ושבת שלום אורי

נֵנָה

New member
YYY סבאאורי החכמת אותנו ../images/Emo45.gif

על הכובע הפנמי והאיים הקנריים באמת לא ידעתי ...
אז מדוע באמת קוראים לו הכובע הפנמי? חייבת להיות לכך סיבה מיוחדת, לא? ומאיפה לי לדעת באמת שהפירוש בלטינית insukaria kanaria זה אי הכלבים? א.אלברט היה - אם אני לא מתבלבלת
בעלה של המלכה האם אליזבט, ובאמת קראו לו אחר כך המלך ג'ורג' הששי (קראתי עליו, כאשר נפטרה המלכה האם ...). ידוע לי שמלחמת מאת השנים ארכה קצת יותר, אבל לא זכרתי בדיוק שזה 116 שנה... כל הכבוד ותודה על השעור המאלף

maxima

New member
תודה סבאאורי....זה מאד נחמד../images/Emo140.gif

מה שהבאת לנו....

bimbo.

New member
../images/Emo51.gif סבאאורי. זה באמת מאלף../images/Emo132.gif

אבל מלחמת ששת הימים נמשכה, אכן, ששה ימים. בלי שום בלופים

ora11

New member
בת שלום וחג אורים שמח../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif|סופגנ

מה שלומכם? אצלי המחשב שבת ולא היצלחתי להכנס. הוא עוד לא בסדר לגמרי . לא אכתוב הרבה כי הוא פתאום נתקע. שבת שלום לכוווווווווולם.

yaely2

New member
מנהל
שלום אורה, באמת תהיתי היכן את

שלום לך ולבן זוגך,
תודה לאל שזה רק המחשב, היו בריאים. יעלי

emmy5

New member
צהורים טובים שבת שלום לכולם

תמונה בשביל החברה החדשה אופי ,שבת שלום ,חג שמח .... דני אתה חייב לנו בדיחה , לכל החברים שחגגו את חג החנוכה ,שבת שלום ,מתגעגעים ...

נֵנָה

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo6.gif

שבת שלום
וחג שמח
איזה יום דחוס ... התעוררתי מאוחר
... הלכנו לקניות ... הבאנו הביתה ונסענו לכפר לקנות תפוזים, קלמנטינות מיכל עסיסיות ומתוקות כדבש יאמי יאמי
ופומליות בטעם גן-עדן - מיץ מפומלית ... לזה כנראה מתכוונים כשאומרים "נקטר האלים"
האוכל כבר מתבשל לו על האש ואני כאן אתכם לשמוע ולחלק חוויות
כאשר ברקע שרה לי יהודית רביץ את שיריה היפים ביותר ממש אחד אחד ... (משדרים ברדיו את אחד המופעים שלה, אולי "באה מאהבה" או יותר חדש ...) מאתמול בחצות לא הייתי אתכם וכבר התגעגעתי
ומה עם פינוק של כמה שירים יפים מרדרד? איפה אתה, לאן נעלמת? האם יש לך את השיר "חיוכים" בביצוע של חוה אלברשטיין?

emmy5

New member
HAG SAMEAH,SHABATH SHALOM

שנגיע לשנה הבאה בבריאות ושלום עם כל בני המשפחה

נֵנָה

New member
אממי'לה ../images/Emo24.gif יופי של חנוכיה ../images/Emo6.gif

שבת שלום
וחג שמח

למעלה