בוקר טוב בוקר אור.....

emmy5

New member
מה כבר אני יכולה לרצות...

אני לא אהיה המומחית של המשפחה...אני צריכה לטיולים ,לנכדים ליום יום באינטרנת ...כמו צילום של הסופגניות שלי ,אני קניתי מצלמה ..זה נראה לי שאני צריכה להיות גאון

dani 123

New member
אמי

קני לך מצלמת קנון Coolpix4300 לפי הפרסום במעריב המחיר ה 1880 ש"ח

נֵנָה

New member
היי שרה'לה ../images/Emo24.gif

כל מצלמה מוכרת מחברה אמינה, יכולה להיות טובה ... מה שאני יכולה להציע, שמה שחשוב זה טיב העדשה ומספר הפיקסלים (לא כדאי להתפשר על פחות מ-4 מגה פיקסל) כדי שתמונות תהיינה ברורות וחדות ושהמצלמה תהיה אוטומטית. במצלמה יותר משוכללת שיש בה אפשרויות כיוונון עצמי, מסבכת אותך בעיכובים של "תפיסת תמונה" ברגע שאת רוצה לצלם אותה, וטעויות שונות שפוגמות באייכות התמונות, כמו שקורה לי הרבה פעמים ...
למשל, בתמונות שצילמתי את נכדתי בהופעה (ישבתי די רחוק, בשורה 15 בערך) שכחתי לכוון את מהירות הצמצם שיתאים לצילום בתנועה ולכן רובן יצאו לא מספיק חדות, שלא לדבר על ה"מודה" החדשה של העשן שמפזרים על כל השטח ופוגם באייכות הצילומים. רק במקרה אחת יצאה די בסדר (זאת שהבאתי לפורום). וצריך לזכור תמיד בצילום פורטרטים לכוון את הפונקציה שמונעת "עיניים אדומות" אלא שאז הפלש מהבהב ומעכב את הצילום ... (מנגנון זה קיים גם במצלמות הזולות יותר) אך לא לשכוח לבטל את זה כשמצלמים צילומי חוץ או בתנועה ... ועוד המון דברים מבלבלים, שצריך לעשות ממש קורס בצילום כדי להבינם ולהשתמש בהם בצורה נכונה ... לכן, למרות שיש לי מצלמה מאד משוכללת, לא אמליץ לך לקנות כזאת אם מטרתך היא רק צילומים של הנכדים ואולי נופים בטיולים ...

dani 123

New member
שרה

המצלמה שהוצע לך טובה. אבל לדעתי המצלמה השניה עדיפה וזאת המסיבות הבאות 4 מליון פיקסלים ולא 3.2 סוללות נטענות ליטיום ולא סוללות רגילות יכולת צום טובה יותר ואם תשווי את התגובות בעולם באמצעות GOOGLE תראי שהשניה בעלת המלצות טובות יותר.

מנורה

New member
בוקר טוב ידידי לשמש כזאת פעם קראו

שמש עם שינים. מי יודע מה זה בתמונה??

yaely2

New member
מנהל
מנורה, לשמש כזו קראנו "אמא חורגת"

שלום לכולם,
המאוס עלי איפשר לי להיכנס עד שיגרש אותי החוצה. השמש שמרים הזכירה נקראה בפינו אמא חורגת, אמרו שהיא לא מחממת כמו אמא. אוהבת את כולם פה יעלי

מנורה

New member
החידה היא לא איפה הכלב יושב אלא|בית

על מה מצוייר הציור האם אתם יכולים לנחש?? הפרס תמונות נוספות

redredole

New member
אפשר לגלות????????.

התמונה הזאת היא אחת מסדרת תמונות שהודבקו על תיבות סעף של בזק ועל תיבות של מערכות רמזורים. יש אין ספור תמונות כאלה שממש מקשטות את הערים עכשו.

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif רדרד, אהבתי את כולם ../images/Emo6.gif

אני מתכוונת לקנות, אם ניתן, דיסק של שירי אדית פיאף בביצוע של רמה מסינגר בעברית ... ראיתי את ההצגה "פיאף" והיא היתה ממש נהדרת |חחבוק|. זה מזכיר לי שפעם, היינו רגילים שהשיר והליווי זהים ובדיוק את אותה מנגינה ... כששמעתי לראשונה שירים צרפתיים, היה לי קשה להתרגל לצורת העיבוד של הליווי והאקורדים השונים ותמיד צחקנו ואמרנו, שהצרפתים שרים "ליד" המנגינה ...
מאז, כמובן שלמדנו הרבה בנושא וגם לשירים הישראליים למדו לעשות עיבודים מיוחדים ומעניינים ... וכמובן שלא חסרו כשרונות כמו סשה ארגוב, מתי כספי, שלמה גרוניך ועוד רבים רבים כאלה ... וכבר לא שרים כמו פעם רק "שירים פשוטים בשני אקורדים"

למעלה