בוקר טוב. בוקר כמעט שגרתי שנבחר ציבור מוצא

כפי שציינתי,תמיד טוב לחלום.

כמה טוב שיש דמוקרטיה וכל כמה שנים ניתן להצביע בקלפי ולנסות לשנות,שינוי זה תמיד דבר מבורך בעיניי,נוגד את הקבעון.

כשציינתי כי בנימין נתניהו ראש ממשלתינו,התכוונתי בעיקר להזכיר את שמו למי ששכח.מה יהיה בהמשך,ימים יגידו,מקווה תמיד לטוב,עם כל ראש ממשלה שלא יהיה.

obelina

New member
אני אגיד לך מה דעתי, לאור ההיסטוריה של שולה

זקן שעוד כאשר היתה מזכירה שלו בתקופה שהיה ראש עיריית ירושלים, שזה לפני הרבה שנים, הרוויחה 15,000 ש"ח לחודש. היא טוענת שהיא אישה מאמינה. כן. מאמינה בצידקת הכסף.
תסיק את המסקנות.

Andy Friese

New member
אני לא חושב שיש רדיפה פוליטית אבל נבחרי-

ציבור לחלוטין נמצאים "תחת זכוכית מגדלת".
אגב, אני לא בטוח שזה דבר שלילי.

poseidon111

Active member
אכן כן. אני מצפה לנורמות התנהלות גבוהות

יותר מאיש ציבור.
העידן, בו עצמו עין להתנהגות שכזו במידה והיתה(ראה ערך משה דיין), פס לשמחתי.

Andy Friese

New member
מצד שני אי אפשר להעמיד פנים שתופעת "האתרוג"

אינה קיימת.
לפחות בתקשורת ובמידה פחותה יותר בפרקליטות.

poseidon111

Active member
יחסית למה שהיה פעם, כשהתקשורת ידעה

למשל על חשבון הדולרים ולא פצתה פה, עד שדן מרגלית החליט לשבור את קשר השתיקה, המצב היום הרבה יותר שקוף.
למה אתה חושב שנכנס התיקון לחוק לשון הרע?
ג'ייק יגיד לך שזה נועד לתקן את העוול שהיה נהוג ואיפשר להרוס קריירה על חשדות לא מבוססים. איש שמאל יגיד לך שזה נועד להשתיק
את העיתונות החוקרת.

יש רדיפה מסויימת אחרי הנבחרים

ומצד שני יש גם לא מעט מושחתים בקרב נבחרינו היקרים ככה שכמו בכלים שלובים תמיד הם יאזנו אחד את השני

אני תמיד מוצאת את עצמי שמחה בעבור כל זיכוי ושמחה בעבור כל הרשעה

poseidon111

Active member
"חסינות מפני חקירות"? נדמה לי שמי שמחזיק

בפריוולגיה הזו הם אסד, ז'ונג איל ובזמנו קדאפי וסאדאם חוסיין.

רינתי77

Active member
רעיון נהדר, חסינות.

נעשה להם משימות חסינות בהן תהייה להם
הזדמנות לזכות בשרשרת חסינות אשר תשמור
עליהם מהדחה במועצת השבט הקרובה.
רגע, פה זה לא "הישרדות v.i.p" ?

משום מה אותי זה לא מצחיק

במדינה מטומטמת לפעמים צריך לחוקק חוקים מטומטמים כדי להגן על זכויות הפרט או מה שנקרא זכויותיו של בן אנוש. מבחינתי, זכויותיו של אדם עומדות מעל לכל חיטוט פרקליטות או מקלדת עיתונאי. לאף אחד כאן אין מושג כמה מדורי גיהנום עובר הנאשם או החשוד ובני משפחתו בגלל להיטות הפרקליטות להעמיד לדין. אולי התכוונת להצחיק מישהו אבל האמת היא שאנשי הציבור נמצאים בהישרדות יום יומית בפני כל זבי החוטם והמקלדת.

רינתי77

Active member
"אנשי הציבור נמצאים בהישרדות יום יומית

בפני כל זבי החוטם והמקלדת"
וטוב שכך! אם יש לנו ,הבוחרים המטומטמים, איזושהי זכות
ואפילו הייתי אומרת חובה אזרחית, זה לבקר אותם. אנחנו אלה
שהפכנו אותם לנבחרים כדי לשרת אותנו, הציבור. הם חייבים
דין וחשבון על מעשיהם בפנינו. ואם לשפוט לפי רמת השחיטות
בישראל, הקשרים של הנבחרים עם בעלי ההון, הידבקותם לכיסא בכל מחיר ועוד כהנה וכהנה, אזי נראה שיש לבקר אותם, ואפילו בחומרה.
מתברר שעדיין יש השוגים באשליות שהם עושים ימים כלילות עבור בוחריהם.. אדם חושב ראוי לו להיות ספקן.

אני לא שוגה באשליות

אני אחבוט בהם בכל כוחי במידת הצורך! אבל לפעמים כלבי השמירה הופכים לכלבי רוטוויילר ואת זה אני לא אוהבת

poseidon111

Active member
אני אגיד לך מה באמת מצחיק. התשובה שלך. או

שאת נאיבית, או שאין לך מושג ירוק לגבי זכויות הפרט. לפי שיטתך קצב היה היום אדם חפשי ומאושר, כי יש חוק שאוסר לחקור אותו בזמן
כהונתו. אונס? איומים? קטן עליו, הרי הוא איש ציבור. אם היו קוראים לו דני קצב, טבח מטבריה, הרי הסיפור היה שונה כמובן. למה? כי הוא
לא איש ציבור.
לידיעתך, אנו אחת מהמדינות המערביות היחידות שאיש ציבור רשאי להמשיך בעבודתו עד לשלב מאוד מתקדם בחקירה.
את מדברת על העוול שנעשה לאיש ציבור רק כי דבר העבירה מתפרסם. את לא מדברת על זכויות הפרט של הנפגעים מהמעשה, זכויות הציבור לדעת
וזכות המוסדות המתאימים לעשות את עבודתם.
אז כמובן שיש חפים מפשע שנפגעים. יש גם חולים שנפטרים מניתוח כושל.
זו סיבה להפסיק ניתוחים? זו סיבה להפסיק לחתור להביא את האשמים לדין?
לא.

ואני הנאיבית כן?

להביא לי כדוגמא את מר קצב אשר נאשם בעבירות אונס כאשר יש מתלוננות אשר נפגעו ממעשיו ומכך להשליך על כל החקירות המטומטמות של פרקליטות המדינה כנגד נבחרי ציבור על עבירות שוחד והעלמת כספים וכולי, זה ממש נבון מצידך. קטונתי מלהתווכח עם פוסידון אל הים

בהודעתי הראשונה אני כתבתי שאני שמחה על כל זיכוי ואני שמחה על כל הרשעה, כלומר אני בעד שהדין ימוצה עם כל עבריין, אבל כאשר בפרקליטות עומדים אנשים לא ראויים, אז מן הדין והצדק לבדוק מה לא בסדר במערכת הזאת ואיך אפשר לתקן אותה כדי שאנשים חפים מפשע לא יפגעו. שאר הדוגמאות שהבאת אפילו לא ראויות לויכוח ומעליבות אותי כקוראת סמויה או גלויה.

למעלה