עדיין, הוא לא לוחם בן משפחה שלי, שהיה לו פטור מקרבי, גויס למודיעין שדה.
D deebeebee New member 2/12/14 #27 עדיין, הוא לא לוחם בן משפחה שלי, שהיה לו פטור מקרבי, גויס למודיעין שדה.
יוליקה Member מנהל 2/12/14 #8 לא חייבים יחסים דיפלומטיים כדי לטוס גם עם מרוקו ותוניס אין לנו יחסים דיפלומטיים - בכל זאת ישראלים נוסעים לשם.
לא חייבים יחסים דיפלומטיים כדי לטוס גם עם מרוקו ותוניס אין לנו יחסים דיפלומטיים - בכל זאת ישראלים נוסעים לשם.
ל לאה שלום New member 2/12/14 #12 בקר טוב לכולם! מה אנחנו רוצים מהערבים, אם חברי הממשלה לא יכולים להסתדר בניהם, ומובילים את העם לבחירות , שהם מיותרות בהחלט ולהוצאות כספים, על בסיס עקשנות שלהם , שלא יכולים לבוא לידי הבנה ואחדות?
בקר טוב לכולם! מה אנחנו רוצים מהערבים, אם חברי הממשלה לא יכולים להסתדר בניהם, ומובילים את העם לבחירות , שהם מיותרות בהחלט ולהוצאות כספים, על בסיס עקשנות שלהם , שלא יכולים לבוא לידי הבנה ואחדות?
יוליקה Member מנהל 2/12/14 #14 ויש גם חדשות טובות בבוקר אפרורי שכזה פלמחים לא תהפוך לכפר נופש!!! סופית: גן לאומי במקום כפר נופש בפלמחים!!
ויש גם חדשות טובות בבוקר אפרורי שכזה פלמחים לא תהפוך לכפר נופש!!! סופית: גן לאומי במקום כפר נופש בפלמחים!!
י י מ י ת 2 New member 2/12/14 #19 יוליקה יש לי חדשות בשבילך גן לאומי פלמחים כבר פועל! יש שם גם כל מיני פעילויות לטובת הציבור. אפשר לבקר.
יוליקה יש לי חדשות בשבילך גן לאומי פלמחים כבר פועל! יש שם גם כל מיני פעילויות לטובת הציבור. אפשר לבקר.
י י מ י ת 2 New member 2/12/14 #25 גן לאומי פלמחים זה חוף הים. יש לי כמה תמונות לאו דוקא מהגן אבל אני לא יודעת להעלות לפורום. חוץ מזה כל הזמן מתפרסמות תמונות של החוף
גן לאומי פלמחים זה חוף הים. יש לי כמה תמונות לאו דוקא מהגן אבל אני לא יודעת להעלות לפורום. חוץ מזה כל הזמן מתפרסמות תמונות של החוף