בוקר טוב בנות!

קניה 1

New member
בוקר טוב בנות! ../images/Emo24.gif../images/Emo187.gif

אני נוסעת צפונה, אחזור מחר.. אתמול כתבתי משהו בשירשור על האיזכור על ג'קו בכתבה על זוהר ארגוב, לא ממש היו תגובות אז לא יודעת אם קראתן, אז אני מעתיקה את זה לכאן... שיהיה יום טוב, אם יש משהו חדש נא לסמס לי!! ביי
חומר למחשבה, בנוגע לאיזכורון על ג'קו בכתבה על זוהר: יש שם בקושי חצי שורה, שנכון, מזכירה את ג'קו בהקשר של אי שירות בצה"ל, אבל בכל זאת, חצי שורה בכתבה על זוהר ארגוב.במקום להתעלם ולתת לזה להעלם, אתן מגדילות את זה פי מאה ע"י התגובות שלכן לכתבה (שהיא על זוהר ארגוב!!), ומעבירות את הפוקוס מהנושא המקורי של הכתבה, לנושא ג'קו ואי שירותו. תבינו בנות, התגובות שלכן לא יגרמו לynet או לכל אתר אחר להפסיק לכתוב את הדברים האלה, נהפוך הוא! כל עוד שהם רואים שזה גורם לעניין ותגובות, הם ימשיכו, כי הרי זאת מטרתם מלכתחילה! בגלל זה אני כל הזמן אומרת, פשוט להתעלם!!, ותחשבו על זה...

../images/Emo42.gifבוקר טוב לכל היפיפיות../images/Emo215.gif

ובוקר טוב לקניה,מסכימה איתך לגמרי.... מדיניות ההבלגה... עוד מעט סופ"ש איזה כיףףףףף... היה אזכורון קטן בפנאי פלוס ותמונה פצפונית מהגמר... יותר נכון, ציטוט של אורנה בנאי, בתגובה על "פריצת השנה", משו כמו: אני לא מפסידה שום התנצלות של ג'קו... ושוב אני לא מצטטת העיתון לא שלי... יום טוב לכולכן
ותבואו לבקר

שונית 7

New member
ציטוט מדויק מפנאי פלוס:"איש השנה

שלי בבידורהוא ג'קו .אנילא מחמיצה אףהתנצלות שלו".אורנה בנאי מפרגנת ("Y בעשר")

שונית 7

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב קניה:בעקרון את צודקת

כבר תקופה ארוכה שאני לא מגיבה בגלל אותן הסיבות שמנית אבל הפעם באמת רתחתי:הצירוף של יטול ההופעה + העלאת הדיון מחדש של בן כספית ה......ובנוסף איזכור של ג'קו שוב בעיניין האי שרות בצ"הל כשיש רבים לפניו או אחריו שלא שירתו מסיבות הרבה פחות מוצדקות והתבטאו בצורה איומה לגבי העיניין ....פשוט העלה את חמתי לנוכח חוסר הצדק הבולט. בעיקרון לא נראה לי שאגיב שוב בתקופה הקרובה ואת צודקת שרצוי לתת לכתבות כאלה לדעוך כמה שיותר מהר. יום נעים ומקסים .....טלי

Karina85

New member
בוקר טוב בוקר אור!!! ../images/Emo203.gif

מה עניינים??? קניוש מאמוש את צודקת... למרות ששמתי לב שהיו מלא טוקבקים מגעילים לפני שבנות הגיבו... אבל זה לא משנה כל כך!!! נסיעה טובה!

moshavnikit

New member
איזה ממושים../images/Emo70.gif

set as background ו.. צודקת בקשר לכתבה, לא לכל דבר צריך להתייחס. אפשר לכתוב על זה שמזכירים אותו, אבל לא צריך לנפח את זה יותר ממה שזה. ואני לא זוכרת מה בדיוק היה כתוב, אבל לא נראה לי ששקרו בקשר למשהו

eilati27

New member
היי חמודיזות!!!!!!../images/Emo24.gif

מה קורה? בוקר טוב לכולן! שיהיה לנו יום נפלא... ואם אפשר להתאפק ולא לענות לילדה הקטנה שמסתובבת פה ומציקה לנו זה יהיה מאוד נחמד מצידכן... בחייאת היא נולדה ב - 88' למה תצפו???

שונית 7

New member
בוקר טוב חמודה:ברור שנתעלם אבל

במקרה היא יורדת על ילדה מדהימה באמת של הפורום

eilati27

New member
היי שונית...

כן ממי את צודקת היא באמת נכנסה כדי להציק "רק" לה אבל זה מציק לכולנו בעיניים - אז בואו נשמור על איפוק ובסוף "זה" בטח ייעלם...

rootteem1

New member
אוי תודה מתוקות!!

תודה שאתן מבינות.. באמת פשוט ילד פטאט ברמות קשות.... נחכה עד שטליטל תבוא... אוהבת אותכן!!

rootteem1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif

חמודיזות...../images/Emo24.gif../images/Emo215.gif

אני לא באמת נעלבת... זה נשמע כמו הצקה לרותם שלנו... אני צריכה עזרה... יש למישהי מושג איך מגיעים למצעדי מוסיקה היסטוריים...כמו...1947... מה היה אז במקום הראשון? מכירות אתר כזה? יש את זה של הבילבורד... אבל אם אתן מכירות עוד...??? תודה מראש...

שונית 7

New member
ללי אני אנסה לחפש לך אבל תנסי

להפנות את אותה שאלה גם לפורום בתפוז שנקרא אמריקן אידול ורוקסטאר:יש שם מומחים גדולים במצעדים ובמוזיקה גם ישנה

../images/Emo51.gif

אני מחפשת גם שירים בעברית ובכלל כל שקשור לשנה ההיא... בכל אופן תודה חמודה...

eilati27

New member
אוףףףףףףף תקשיבו!!!!!!!

אי אפשר ככה יותר... איפה כולן? לפניי ביטול ההופעה היו פה שרשוריפלצת כבר ב - 14:00 בצהריים... מה קורה לכן? איפה נעלמתן?

למעלה