בוקר טוב בנות!

eilati27

New member
ואני עוד יוסיף ש..

אפילו שרשור לילה לא היה רק סתם כמה הודעות בודדות!!!!!

eilati27

New member
היי שירלי...

באמת אני לא יודעת מה קורה לבנות... אתמול בבוקר התייבשתי פה הכי לבד בעולם!!!!!!!!!! ובלילה היו סתם הודעות מידי כמה דקות... לא יודעת מה קורה להן.
מה אתן לא מתגעגעות אליו -------------------->
איזה יפה הוא פה אני הרוסה על התמונה הזו...

כן ככה זה...לפעמים אני חוזרת בערב ו

ויש דף שלם של שרשורים של אותו יום ואני צריכה להשלים..ולפעמים זה כמו עכשיו..התמונה מדהימה! נו,מה יהי'ה עם ההופעות?

reviital

New member
היי כולם, מהשלומכן? רוצה לומר לרותם

שאני מתה על הביטוי "ילד/ילדת כאפות"!!! חחחחחחחחחחח גאון מי שהמציא אותו!! לא רציתי לכתוב את זה בשירשור של הטמבל ההוא, אז כתבתי את זה פה!

rootteem1

New member
חיחי תודה מאמי../images/Emo25.gif

או בעצם תודה לאלוהי ארץ נהדרת....

reviital

New member
חי חי עכשיו הבנתי, זה מהבלוג בארץ

נהדרת... גדול! ענק! חשבתי שזה סלנג קיים וארץ נהדרת רק משתמשים בזה... טוב. צל"ש!

rootteem1

New member
חח זה סלנג קיים...

אבל הם חידשו אותו, אני לא התחלתי דבר ככה, ידידים שלי כל הזמן אמרו לי כאפות כאפות, פטאט וקצוות, אז גמני נשאבתי קצת חח.. אבל אני לא מדברת ככה בחיים עם אנשים אחרים..=]... בכלל הסגנון דיבור מאוד שונה מהסגנון כתיבה, תסכימי איתי , לא?

livi4

New member
היי נשמונת מה שמע' יפייפיה?

אחותי , איך התגעגתי . מתה לראות אותך!!!!!!!!!!!!!!!!

livi4

New member
אה אילתי....

טלפני טלפני כי אם לא אז אדאג.....(כשיהיה לך זמן...)

eilati27

New member
ממיייייייייייייי

את יודעת כמה מסרים שלחתי לך ?????????????? איפה את ממי??????.

reviital

New member
היי אילתי, מה שלומך היום?

מתארגנת לסופשבוע?? איזה כייף זה לסיים את העבודה השבועית ביום חמישי אחה"צ, נכון? תני לי להמר: היום בערב יהיה כאן עמוס בפורום.

eilati27

New member
הלוואי...

הרבה זמן לא ישבתי וראיתי שרשורפלצת!!! אבל האמת שאני היום לא אהיה אנחנו הולכים לסטנד אפ כמה חברה מהמשרד.. קיבלנו צ'ופר

lala8224

New member
טוב, ממצאים זמניים, אך בלי 1947..

אני מקווה שהקישורים נכונים, ושזה יעזור במשהו.

lala8224

New member
לא עובד

תנסי להעתיק את הכתובת ולהדביק למעלה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A6%D7%A2%D7%93_%D7%94%D7%A4%D7%96%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D_%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99_%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99
לא חשבתי שזה כל כך ארוך...

דורית41

New member
הי בנות ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מה שלומכן?טוב,לענות אחת אחת..לא כולן יחד.איזה כיף שנגמר עוד שבוע עבודה? אני אישית לא מודאגת ממצב פעילות הפורום ,קרה בעבר וסביר שעוד יקרה שיש יום-יומיים יותר שקטים, פשוט צרוף של כמה וכמה בנות שחולות/עמוסות בעבודה/עמוסות בלימודים... קניה-אני די מסכימה למה שכתבת לגבי התגובות לאזכורים לא חיובים כאלה ואחרים ,שעדיף לא להגיב להם-וזו הסיבה שלא כתבתי אף תגובה למה שהתפרסם בYNET בהקשר של זוהר ארגוב. אני הולכת הערב להופעה של יצחק קלפטר ,תאחלו לי הנאה.למרות שהסגנון המוסיקאלי שונה ואחר,אני כנראה אהיה שקועה במחשבות על הופעה אחרת....שהייתי שמחה להיות בה .

למעלה