בוקר טוב גמלאים, יש לי מלא שאלות

אני לוקח חצי קומדין ליום

כמו שאמרתי, מידי 10-14 יום לא לוקח תרופות יום אחד.

קורה לי לקבל דימום מהאף פעם בשנה או יותר, אוטם את האף עד התגברות הגוף על הדימום , וזהו.

אזהרה !!!
בעת שטף דם בשום אופן לא להטות ראש אחורה כיוון שאתם עלולים "לטבוע" בדם ולהיחנק למוות.
להמשיך לשבת רגיל ואם אפשר, לנטות מעט קדימה.

עם קומדין אפשר לשחק !

כשלקחתי קומדין , הייתי עושה בדיקת דם לרמת I.N.R. פעם ב3עד4 שבועות . כשהרמה היתה גבוה מדי , הרופאה אמרה לי להוריד 1/2 כדור או לפסוח על מנה לפי שקול דעתה . במשך הזמן למדתי איך לתמרן בעצמי ועשיתי זאת באישורה .
בת חן , גוף האדם אינו מתמטיקה , וגם בתרופות לא תמיד 1+1=2 ודווקא משום כך רצוי להתיעץ עם בעל מקצוע , קרי רופא . באשר למקרי חרום , כמובן שרצים מיד למיון .
אם האספירין היה עוצר כל סטרוק , היינו מגיעים לימות המשיח , הרבה אנשים לא היו מתפגרים . בבוא היום כל אחד מאיתנו ילך לעולם שכולו טוב , עם או בלי אספירין , עם יעוץ מרופא המשפחה או במיון . זה דרכו של עולם , אבל עם עזרה נכונה , אפשר לדחוק את הקץ . שיהיו לכולנו חיים ארוכים וטובים והרבה הרבה בריאות , תמר .

בת חן191

New member
תמרי אחותי היתה בבית החולים ושמה שיחקו איתה עם הקומדין,

צודקת שיהיה לכולנו חיים ארוכים וטובים

בת חן , נכון שקומדין זה כדורים ,אבל המשחק אינו כדורגל .

אצל כל חולה צריך למצוא את האיזון הנכון . הבעיה בקומדין זה שקשה לאזן היות ומושפע מגורמים שונים . כמו למשל אכילת ירקות ירוקים כמלפפון וחסה שמעלים את רמת הI.N.R. ואז צריך להפחית בכמות הקומדין . לכן הרופאים ממליצים להמעיט בכמות הירקות הירוקים , ולצרוך מהם במידה , פחות או יותר זהה בכל יום . זה עוזר לשמור על איזון .

למעלה