בוקר טוב, דאעש הוציא להורג 1700 חילים עיראקים. כך

בת אל, מי מאיים על פוטין , לא הבנתי ,החמאס או הדאעש?

לא קראתי דבר כזה !
היחידי שאני לא דואגת לו זה פוטין , אצלו אין חכמות ,הוא בעל מעצמה חזקה, דאעש אפילו לא יתקרב אליו!
הם מחפשים מדינות חלשות, שם הם יכולים לעשות בלגן !!!

הם לא מגיעים לקרסוליים של האכזריות של דאעש

ורק קיצוני מופרז מצליח.
בדיוק כמו שהחרדים עושים 10-12-14- ילדים ושאנחנו נפרנס אותם.
בעוד 20-30 שנה אנחנו נהיה מדינת הלכה, חלק גדול מהחילוניים יברחו חזרה לאירופה, ו-200 שנות ציונות ייעלמו.
אז ארצות ערב ימחקו את מדינת ישראל על כל מאות האלפים ש-"נהרגים באוהלה של תורה".....
וחסל.
אני מקוה כבר לא להיות פה בימים ההם שכל העבודה של 200 שנה תיפול ותיעלם.
פשוט המזרח התיכון יחזור מנטלית לפני המאה ה-16 עם קצת טכנולוגיה של המאה העשרים ואחת, אבל גם זה ייעלם בשטף הטבח ההמוני.

בת אל751

New member
עוד לא ראיתי תשובה אחת בלי שתדחוף את החרדים

מה חסר לערבים ילדים??למה אתה לא נטפל אליהם??

את משקרת באופן יסודי, וזו לא הפעם הראשונה !!!

ציטוט - "עוד לא ראיתי תשובה אחת בלי שתדחוף את החרדים" - שקר מוחלט

רק בעמוד הזה יש 38 תגובות שלי.
רק ב-2 תגובות הזכרתי כאגב אורחא את החרדים (באותו נושא) וגם בתמצית.
ועוד 3 בקשר לנוכל פינטו , או שהוא גם קדוש ???
לעומת זאת נגד הערבים התייחסתי לפחות ב-12 תגובות.

חוץ מזה שאני לא חייב לך דין וחשבון כמה תגובות אני עונה ולמי ועל מי ומה , בדיוק כמו שאני לא עושה לך חשבון.....
את סתם חצופה וממציאה שקרים בלי להניד עפעף -

מידי פעם נחה עלייך הרוח להעליל עלי עלילות כמו האמירה השיקרית והבלתי אחראית למעלה.
ביחוד מציק לך, כך אני יכול להניח, שאני כותב את האמת והעובדות.
אין לי אלא להרהר: את כל כך מגינה על החרדים שונאי הציונות ושונאי המדינה, המסרבים להשתתף בהגנת המדינה ונסמכים על שולחנם של החילוניים (ראה תקדים בית שמש) - בטח יש דברים בגו...

מינהר

New member
מאיר, כאשר מסביב גוברת איסלאמיזציה, זה טבעי שפה תגבור

התחרדות. אבל זה מטוטלת, אחרי תקופה של התחרדות באה תקופת נגד של ליברליות בדת. סבלנות.
ובתאל צודקת, הבעיה הדמוגרפית הערבית היא מה שמאיים עלינו.

לגמרי לא

אין קשר בין הדברים.
העידן הזה מאופיין בהתגברות הקנאות הדתית בכל הדתות, והיא הולכת וגוברת.
הנה , בברלין , בירת האשכנזים הנוצרים (וחלק יהודים) ראש העיר הנבחר הוא מוסלמי ממחנה פליטים בסבסטיה ליד שכם.
האירופאים משגעים את כל מי שעיניו בראשו, איך הם, בניגוד לאוסטראלים שחתכו מיד, נותנים לאיסלאם להתפשט חופשי. הם לא מבינים שהקנאות הדתית חובקת עולם, ואם האומות הדמוקרטיות לא תעמודנה על המשמר, הגל המוסלמי ישטוף את אירופה.

לפני כעשר שנים ביקרתי בפעם השניה בחיי בפריז. מפקד המשטרה במקום (הייתי אורח שלהם כחבר איפ"א) לקח אותי לסיור בפריז, ושמתי לב שהוא לא נכנס לשכונות מסויימות.
שאלתי אותו למה ? והוא ענה לי כי מדובר בשכונות של ערבים שנכנסים פנימה רק עם כח גדול מזויין, כיוון שזה כמו הארלם.
היום הרובעים הללו מכסים את רבע מפריז.
חמישית מלונדון מוסלמית, יש בה יותר מסגדים מכנסיות, והם הכריחו את משרד החינוך לתת או כל "חלאל" (מוסלמי) בארוחת הצהרים.
להסתובב אתונה היה די לא נעים כשכל הכיכרות היו מלאות בערבים מתבטלים ורק מחפשים בעיות (אני לא יודע איך זה היום).
למה בהודו פשה המנהג לאנוס נשים במספרים בלתי נתפסים, כיוון שלפי הדת ההינדית האשה היא חפץ לשימוש.
וכן הלאה וכן הלאה

ישראל אמורה להיות המדינה שתקועה כעצם בגרון ל-22 מדינות מוסלמיות שמתות להעיף אותנו לים.
חיילינו נותנים את כוחם וחייהם להגנה על המולדת, ומאידך, יש מי שיש לו מה לאמר נגד המדינה ויש אנשים הטוענים לשוויון זכויות, אבל לא רוצים להשתתף בחובות, לא בכלכלה ולא בבטחון, בכלום.
אז במקום להיות מאוחדים כמחנה אחד להגן על המולדת גם בטחונית וגם כלכלית וגם תודעתית, יש מי שמכניס מקלות לגלגלים.
יש מי שתוקף את המדינה, יש מי שלא מוכן להגן על המדינה, ויש החושבים שתחת שלטון מוסלמי יהיה פה יותר טוב.
ולאלה, רק להזכיר את אימרת מוחמד המחייבת "דין מוחמד בסיף" (החוק של מוחמד לפי החרב.....)

מינהר

New member
מאיר, אני יותר אופטימית ממך. אני מאמינה שהארופים

יטפלו בקנאות האיסלאמית.
מאידך אחרי אלפיים שנות רדיפת יהודים, לא נורא שקצת מציקים לנוצרים הארופים החסודים.

איך יטפלו ? המוסלמים באירופה הגיעו כבר ל-70.000.000 !!!

חבר הפרלמנט ההולנדי , חירט וילדס, צועק על כך כבר 10 שנים וכולם מסתכלים עליו כמו על משוגע.
מי ? הערבים יפגעו באירופה ? אלו מהסיפור של לורנס אוף עראביה ? מה פתאום.
שוב, בהחלט יש מקום להיות מודאגים אם אירופה תהפוך למוסלמית. בעצם, לא אם אלא כאשר.
לא לדאוג, אחרי ראש העיר ברלין ראאד סאלאח, לאט לאט נראה את הערבים תופסים משרות בכירות בדרך לאיסלמיזציה של אירופה.

מינהר

New member
נשאיר להם לשבור את הראש.

את הדם היהודי ששפכו והרכוש היהודי שגזלו- הם לא יחזירו.

למה ללכת רחוק ? תביטי אצלנו

התפקיד הבכיר ביותר שהגיעו אליו הערבים בפוליטיקה, הוא חבר כנסת.
תשמעי אותם מתבטאים, כל יום, כל היום נגד המדינה. הם יעשו כל מה שהם יכולים נגד המדינה, ואף אחד לא עושה להם דבר למרות שהם מפרים את הצהרת האמונים בכנסת.
אני רואה בבית חולים את האחים הערבים, בבתי מרקחת את הרוקחים הערבים. אז גם אם הם אנשים טובים, הם לא נחשבים , הם לא רלוונטים , אין להם שום משקל נגד החבורות המטורפות השליליות.

והנה אני מקבל כעת ידיעה ב-וואלה: דאעש בדרך לאירופה. יש מאות אירופאים שהתחברו לדאעש ומוכנים לחזור לארצותיהם ולפעול נגד ארצותיהם כצעד ראשון לפלישת דאעש לאירופה......

מינהר

New member
מאיר, כתגובת נגד, הימין מתחזק בארץ.

והוא יטפל בחכים הערבים שונאי המדינה.

יוליקה

Member
מנהל
בהפרדת רשויות אין בכיר יותר

לטעמי - שופט הוא בכיר יותר מחבר כנסת...
ויש הרבה שופטים ערבים במערכת המשפט אצלנו.

נכון, שכחתי אותם

ואמנם שופט הוא בכיר ומכובד יותר מח"כ, כיוון שהוא השיג את שמו הטוב בעמל והוכיח את עצמו כטוב במקצועו.
כמו שאמרתי, גם אם האנשים הטובים הם הרוב, הם לא רלוונטים.
הבעיה שהם המיעוט - שופטים , אחים , רוקחים , רופאים ואחרים.
כל פעם כשיש מהומות ביפו או עכו או ירושלים, לא שומעים את הקולות השפויים, הם שותקים כדי שלא יבולע להם.
אני לא מאשים אותם , אבל העובדה שהם קיימים לא משפיעה על המטורפים הפונדמליסטים שמעוררים את המהומות.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, אתה מקדים את המאוחר

ראש העיר הנבחר הוא מוסלמי ממחנה פליטים בסבסטיה ליד שכם....
הוא עוד לא נבחר... הוא רק מועמד....
[URL]http://news.walla.co.il/?w=/14/2781901[/URL]

נכון שיש מגמה של איסלמיזציה באירופה... ויש מקומות שהמשטרה מפחדת להיכנס...
כשדעאיש תתחיל לפעול באירופה...זה כבר יהיה מאוחר מידי...
שמעתי אתמול את ראש ממשלת בריטניה מדבר על כך בפרלמנט שלהם... תוך שהוא
יוצא להגנת ישראל במלחמתה בטרור....

בענין החרדים...אתה צודק בעיקרון הנה לדוגמא בית המשפט סרב להתערב בענין
השתלטות החרדים על בית ספר חילוני בבית שמש...
אך מכאן לקרוא לחברה בפורום שקרנית....זה מוגזם ולא במקום - הערות כאלה מקומן
במסר... גם אם היא לא דייקה לטעמך בדבריה...

אילו האמירה היתה באופן פרטי, כך היתה גם התשובה

אני לא מוחל על כבודי כשמטיחים בי דברי כזב מפורשים בפומבי. אני לא נוצרי ולא מגיש את הלחי השניה. מה גם שזו לא פעם ראשונה.
אני מאוד נזהר כל ימי בכבודם של אחרים, אבל מי שמתנהג כלפי בשלילה, אני אגיב בהתאם, ועדיין בגדר הנימוס.
"שקרנית" זו לא היתה קללה, אני לא נוהג לקלל, אלא קביעת עובדה בגין התנהגות שלילית וחצופה.

לגבי ראאד סאלאח, גם מדברי המאמר ברור שהוא מועמד רציני.
מה שיותר מדאיג, שהמוסלמים בברלין מהווים רק 13% מהאוכלוסיה, פחות מחמישית, אבל עושים צרות כאילו היו הרוב, ולא רק שם, בכל מקום בו הם נמצאים.
איך אמרה גבריאלה: הרוב השקט איננו רלוונטי.

למעלה