לגמרי לא
אין קשר בין הדברים.
העידן הזה מאופיין בהתגברות הקנאות הדתית בכל הדתות, והיא הולכת וגוברת.
הנה , בברלין , בירת האשכנזים הנוצרים (וחלק יהודים) ראש העיר הנבחר הוא מוסלמי ממחנה פליטים בסבסטיה ליד שכם.
האירופאים משגעים את כל מי שעיניו בראשו, איך הם, בניגוד לאוסטראלים שחתכו מיד, נותנים לאיסלאם להתפשט חופשי. הם לא מבינים שהקנאות הדתית חובקת עולם, ואם האומות הדמוקרטיות לא תעמודנה על המשמר, הגל המוסלמי ישטוף את אירופה.
לפני כעשר שנים ביקרתי בפעם השניה בחיי בפריז. מפקד המשטרה במקום (הייתי אורח שלהם כחבר איפ"א) לקח אותי לסיור בפריז, ושמתי לב שהוא לא נכנס לשכונות מסויימות.
שאלתי אותו למה ? והוא ענה לי כי מדובר בשכונות של ערבים שנכנסים פנימה רק עם כח גדול מזויין, כיוון שזה כמו הארלם.
היום הרובעים הללו מכסים את רבע מפריז.
חמישית מלונדון מוסלמית, יש בה יותר מסגדים מכנסיות, והם הכריחו את משרד החינוך לתת או כל "חלאל" (מוסלמי) בארוחת הצהרים.
להסתובב אתונה היה די לא נעים כשכל הכיכרות היו מלאות בערבים מתבטלים ורק מחפשים בעיות (אני לא יודע איך זה היום).
למה בהודו פשה המנהג לאנוס נשים במספרים בלתי נתפסים, כיוון שלפי הדת ההינדית האשה היא חפץ לשימוש.
וכן הלאה וכן הלאה
ישראל אמורה להיות המדינה שתקועה כעצם בגרון ל-22 מדינות מוסלמיות שמתות להעיף אותנו לים.
חיילינו נותנים את כוחם וחייהם להגנה על המולדת, ומאידך, יש מי שיש לו מה לאמר נגד המדינה ויש אנשים הטוענים לשוויון זכויות, אבל לא רוצים להשתתף בחובות, לא בכלכלה ולא בבטחון, בכלום.
אז במקום להיות מאוחדים כמחנה אחד להגן על המולדת גם בטחונית וגם כלכלית וגם תודעתית, יש מי שמכניס מקלות לגלגלים.
יש מי שתוקף את המדינה, יש מי שלא מוכן להגן על המדינה, ויש החושבים שתחת שלטון מוסלמי יהיה פה יותר טוב.
ולאלה, רק להזכיר את אימרת מוחמד המחייבת "דין מוחמד בסיף" (החוק של מוחמד לפי החרב.....)