בוקר טוב +הגיג על שינויים פנימיים

ומה את רוצה לשנות ?

אם זה אישי מדי, אז את לא חייבת
אני מנסה לחשוב על מה רציתי לשנות, ופתאום מגיעה למסקנה, שכשלא הייתי במודעות - המילים היו מאד פשוטות (ולאו דוקא הצביעו על הבעיה האמיתית), ובסיסיות. רציתי: לרזות. להיות מאושרת. קיבלתי: תהליך (כולל תהליך הרזיה שרק עכשיו מתחיל לתפוס קצב). קבלה. הבנה שאושר=עצב=אכזבה=רגשות ובעצם אני רוצה להרגיש, ולא להיות מאושרת תמידית (בלתי אפשרי). הרצונות שלי כיום בשינוי הם עדיין כאלה. בסיסיים. כי באמת לא תמיד יודעים מה רוצים שיהיה. יודעת מה לא רוצה שיהיה. כמו שלא רציתי לאחרונה להיות בטטת בית - שהולכת לישון ב-9 בערב. אז התאמצתי ושיניתי. ומה קיבלתי: הערכה עצמית. כאילו- התמורה תמיד מצליחה להפתיע אותי.

liza26

New member
התמורה תמיד מפתיעה

כי משום מה גם אני תמיד מופתעת מהתוצאות- תמיד יש איזה ערך מוסף. אם אני מקשרת את זה לילדה- רציתי להיות אמא טובה יותר הייתי בטוחה שאני הכי גרועה בעולם, כל הזמן בלחץ, בהשוואות, מה נכון ומה לא. והייתי צריכה את הסוויצ' הזה בראש להבין שאני כן בסדר אחרי שזה קרה, פתאום הגיעה הסבלנות והרוגע שלא ידעתי קודם גם התגובות של הילדה השתנו כי למדתי להגיב נכון לא רק בקשיים אלא גם ברגעים ה"טובים" בטיפול שלי, הגעתי כדי להתמודד עם גבולות, בתכלס רציתי למצוא שלווה ורוגע. וככל שאני מקלפת שכבות,יוצאים המון דברים-הטיפול בכעס, קשיי התמודדות ועוד ועוד ערך מוסף קטן- אני גם מרזה בחיי, זה ממש מצחיק, סתם ככה בלי דיאטה.

הייתי רוצה להפסיק להיות דרמה קווין.

הבעיה היא שאני אפילו לא יודעת להצביע על הרגע המסויים שבו זה מופיע כי זה טמון בכל דבר שאני עושה.

למעלה