בוקר טוב +הגיג

../images/Emo91.gifהצעת עבודה

אישיות רטרו כלשהי עם בנדנה
ומאגניבות
מציעה את עצמה כשכירה

אני וכסף

אני חושבת שכיום אני די בזבזנית. לא היסטרית (היו תקופות של בזבזנות מטורפת - ואלה באמת היו תקופות הטירוף בחיי), אבל לא חיה עם היד על הדופק. לא ממש. אני חושבת שהיחס לכסף, כמו כל תחום אחר, מושפע מהרגש שלנו ומהאיזון הכללי. אם אני בחוסר איזון - זה יתבטא גם בחשבון הבנק.

setonr

New member
ללהבה ולכולם- שבת שלום -- כסף זה-

עניין חשוב, אבל שייך לתחום החולין. כל אחד מבין שאי אפשר בלעדיו אבל קשה להגיע לרוויה ממנו. כסף הוא לא מטרת על להבטחת אושר בחיים, מאידך כיום "עוני ואושר לא הולכים יחד בטוב". כך מבינים היום גם התפראניים שביננו. כסף בשבילי היה צורך לקיום יום יומי ,לגדל ילדים לספק צרכים אישיים ומידת בטחון בחיים הנזילים שלנו.... לבעלי הנפש היתרה שחולקים את המעט שלהם עם האחרים במצוקה , אני רק יכול להסיר כובעי בפניהם. אני מקווה שזה נעשה במשורה...

hanaaat

New member
כסף

במשפחה שלי יש כמה אנשים עם עבר קומוניסטי עשיר ומעניין (לא בארץ). זה חלחל עד למשפחתי הקרובה והשפיע על החינוך שלי. אני נחשבת לסגפנית כי אני לא קונה שום דבר אם אני לא באמת צריכה אותו, ומה שאני כן צריכה אני קונה בזול (אצל החרדים והרוסים). את מה שאני מרויחה אני חוסכת ליום שבו אצטרך את זה באמת (ואם לא אני אז הדור הבא). כרגע אני מסוגלת לחיות ברמת החיים הנמוכה שעליה החלטתי, וכשימאס לי (וארויח יותר) אשתדרג. מעצבן אותי שהיום כדי להנות ממשהו צריך לשלם למישהו. אז אני לא משלמת ומשתדלת להנות ממה שיש בחינם (וזה כבר לא כ"כ הרבה)

כן. זה נכון

היום כמעט כל תענוג - עולה כסף. למשל, יש את החוק שהים הוא לכולם - ובכ"ז נולדו חופים פרטיים, שלוקחים כסף על מה? שימוש בגלים שהם המציאו? הטענה של תחזוקת החוף גם די מופרכת, משום שהעיריה היא זו שצריכה לתחזק את החופים.

setonr

New member
לחנה- על זה נאמר -"איזהו עשיר ---

--השמח בחלקו". אל תחמירי עם עצמך. תני קצת ליצר הבזבזנות הנשי לסחוף אותך להרפתקה של הנאה לרגע....

יצר בזבזנות נשי...

כאן אנחנו נכנסים לעניין ההשוואות בין המינים. כבר חקרו ומצאו שגם גברים וגם נשים מבזבזים - אבל אחרת. אם נשים מבזבזות על פריטים קטנים, ובאופן יותר סדיר במהלך השבוע, או החודש. אז גברים, שקטים שקטים - ואז, כשהם כבר יוצאים לקניות - הם מבזבזים בלי חשבון, פי 4 מנשים.

hanaaat

New member
../images/Emo45.gifYEAH!

נשי? להבה, קודם כל תודה על הגיבוי המדעי לטענותי. ועכשיו לעצבים שלי
. רוב הגברים שאני מכירה יותר בזבזנים מהנשים. נדגים בשאלה: אם גבר ואישה מרויחים אותו דבר (לא משהו), מי יחזיק רכב ומי תיסע באוטובוס? סליחה על המרירות אבל, למה זה בזבזני לקנות חולצה, או ארטיק, או דיסקים, או אפילו לבנות צפורניים (לא, לא תתפסו אותי עושה כזה דבר...) ולא בזבזני לשדרג את הפלאפון, ואז לרוץ לקנות דיבורית חדשה לאוטו, ואם אנחנו כבר בעניין של האוטו אז רדיודיסק, ולרוץ עם האוטו למוסך על כל חרחור קל מהכיוון הכללי של המנוע של השכן ולשלם על כל פעם למוסכניק הרמאי. או לקנות מסך שטוח למחשב ועוד שלל דוגמאות (מנפלאות האקס החסכן שלי). לכל צד יש את השטויות שלו שבהן הוא משקיע, ולצד השני זה תמיד נראה בזבוז. לי רק חבל שגברים משקיעים בדברים שיסבו להם הנאה, ונשים, איך לומר בעדינות, הרבה פעמים משקיעות בדברים שיסבו לגברים הנאה (ושאף אחת לא תגיד לי שמכנסיים בגזרה נמוכה, ניתוח פלסטי או הסרת שיער מסבה לה הנאה...-פתח לדיון נוסף?) והם עוד קוראים לזה בזבזנות. חחח

למעלה