בוקר טוב,ההתנצלות של בני אלבז.

didush100

New member
לא נגעה לו בתקע הוא סתם ניטפל אליה כי הרגיש

גרוע אם מה שאמר לה על הכוס מיים אז הוא ניסה להזיז את הפוקוס אליה כדי להציג את עצמו יותר טוב!!!

izmeral1

New member
אביבה אבידן בלתי נסבלת ודי עם זה.

א היא צחקה על המשפט שאדון בני אלבז אמר לה. כן צחקה על הההערה שלו שלא אשתה מים מידך. נו אז מה כול המאומה. על התקע כן עשתה זאת הרי היא האחראית על המטבח?????? וכואב לה כול המסביב. עוד על אילנה אבידן .הבלגן ההתחמם לה במוח בגלל כול הימים שעברו. והאבידן היחידה שבאמת נותנת ניקוד רק למי שקרוב הוא התאומה של אבי ביטר. ומי משפט קטן שנאמר לה עשתה הרבה סרטים.למזלה... העם בעד נשים גם בבית... וכך עברה את ההתקה הרעה שלה נגד בני אלבז. ורא איך היא למטה מתה בהדחות. היא בזה לזמר המזרחי. רק אם יש עניין היא שם.אבל למען האמת היא רק למען אריק סיני שם. זו עם תקתיקה של השרדות .העתקה מהאח הגדול. גם אמרה זאת. המשחק שלה מלוכלך .והיא צריכה לצום על זה שהיא התעללה בתית ודברי קודש. אישתו של יוסי גיספן בטח מלאה בבושה על הקטע של אבידן שלא עמדה נגד אריק סיני. על האמירה הקשה נגד הזמר המזרחי. שוב רואים את הקיפוח. אז שתך הבייתה היא וגם השמנה חמודה אבל אין בא עניין ציור כן קול אין... ערב טוב לכולם ועזבו את בני והצדק יראה.

didush100

New member
היא צחקה ממבוכה!!!

היא לא בזה לזמר המזרחי היא לא עשתה לו שום דבר הוא סתם נטפל אליה כי היא גנבה לו את הפוקוס לשתי דקות!!!

izmeral1

New member
אמת כתבת היא תמיד במבוכה!

הפרצוף שלה וכמה שירים שלה גם במבוכה. וגםהערב הייתה במובכה . הבדיחה היא הקול שלה. קודי חזק.איךהיא צעקה הוא מיקאנה לי מי מי מי תחזרי על זה בבית הוא מיקנה לי. לא מקנא.אז מקנא. הפוקוס שלה מזמן אבד לפח. אני שמחתי למענה למען הנכד. והיא יצאהעליו על העבר שלו החיים הפרטים של האדם.רק הוא מותר לו לספר. יאלה הביתה. ואני בעד הצדק.. ערב טוב לך.לגבי הזמר המזרחי לגבי אילנה אבידן כאשר היא ליד זמר מזרחי היא שם" ושוב כאשר היא ליד הזמר הישראלי......משחקת אותה עד הסוף. חבל להשקיע בא אין לה מה לתרום היום ולא אתמול. שוב שבת שלום לך ולאילנה שלי

didush100

New member
קודם כל קוראים לה אביבה ולא אילנה

אני רואה את התכנית מהיום ה-1 ואביבה צודקת בכל מילה. בני מחפש אותה בציציות. אני בכלל לא הכרתי את בני אלבז חוץ מהשיר שלו אני זכאי כך שאי לי שום דבר נגדו ואני לא גרופית של אף אחד שם בבית. אבל ההתנהגות שלו היא מבישה מביכה ומעליבה הוא יורד לרמות של גן ילדים וחבל כך לא מתנהג זמר מכובד שמכבד את עצמו ואת עמיתיו לתחום.. לבוא ולצעוק אני זמר מזרחי כבר לא עושה רושם על אף אחד!!!

איקה21

New member
לא מגיבה כאן בדרך כלל

אולם מה שעושים לבני אלבז בתוכנית.....זה רצח אופי.... בני התנצל אינספור פעמים בפני אילנה בפני משפחתה...במצלמות.... התחנן על נפשו שזו היתה פליטת פה מצערת......אבל מה אתמול בשידור ישיר לאחר שכל ההמולה שקטה ההפקה היתה חייבת להעלות שוב את הריב.....ולדוש בה.... מנקודת המבט שלי ההפקה מנפחת בכוונה את המריבות בבית...... לא אוהבת את ההתנהלות של ההפקה...... שבי מעצבן בשאלות שלו....מנסה ליצור באזז כל הזמן

למעלה