הם מאמינים בזה לא אני.......
לא התחלתי באמירה שאני שואל אם הם מאמינים בחבר הדמיוני ובתנ"ך ?
לא יותר טוב ככה מאשר לפתוח בויכוח בהסבר מפורט למה ומה וכו שעלול להתפתח למריבה ויותר מזה ?
על בית האריזה ברחובות לפני 50 שנה היה כתוב:"היה חכם, לא צודק גם אם אתה צודק"
(היה כתוב גם:"מוטב לאבד רגע בחיים מאשר חיים ברגע")
אלו אגב ציטטות של הקיסר הרומי החכם מרקוס אורליוס.
תקראי בעיון -
ולגבי הכיבוש כבר הבעתי את דעתי לא פעם.
הכיבוש היה בזמנו כורח בל יגונה.
אולם ההמשך היה רע (מילה אחרת במקום קלגסי / אסון / בלתי חוקי)
החוק הבינלאומי שישראל חתומה עליו, קובע במפורש שכאשר אומה חייבת לכבוש שטח, היא מנהלת בו ממשל צבאי. כעבור שנה ממנים מינהל אזרחי שפועל שנתיים ואז, בתום 3 שנים, צריך להחליט: יוצאים או מספחים.
כל ממשלות ישראל לא החליטו וממשיכות לשלוט בגדה.
אני לא נכנס למה שתהיה ההחלטה לכאן או לכאן, אבל העובדה שלא החליטו היא אם כל חטאת.
מה שעושים כעת בכל מיני שמות מפוצצים כמו הסדר, הסדרה וכו, הם כיסוי למעשה נפשע לחלוטין, של השתלטות על קרקעות שאינם שייכים למדינה, תוך כדי דחיקת הערבים פעמים רבות מידי מבתיהם ומשטחי פרנסתם (ואחר כך מתפלאים שקמו מחבלים שלא היו מחבלים לפני כן)
במטרה לגרום להם לעבור לארצות אחרות. זהו בהחלט צעד קלגסי עם כל כמה שהמילה נשמעת רעה, אבל זו ההתייחסות ליותר משני מליון אנשים, ואחר כך
מתפלאים שהעולם שונאי אותנו.
למה קמה תנועת בי-די-אס ???
יתרה מזו.
משקיעים מיליארדים רבים בפיתוח קרקע שאיננה שייכת למדינה, סוללים כבישים, בונים בתים שלא בשטח המדינה, ומדכאים אוכלוסיה שאיננה תושבי המדינה, וכך ישראלים מתיישבים על קרקעות שלא שייכות להם והם גרים מחוץ למדינה.
והמיסים שלי הולכים להתנחלויות במקום להשקיע בצרכיה הדחופים של המדינה , את כל זה היו צריכים להשקיע בפיתוח הגליל והנגב, ולא למנות שר לגליל ונגב, שלא עושה שום דבר, בעוד החקלאות והבריאות גוססות עוד.
עצוב לי כצבר לראות בכל רחבי הארץ מאות ויותר משקים ננטשים כי הממשלה לא שמה עליהם, כי את הפוליטיקאים הנוכלים השקרנים הרמאים והגנבים אנחנו לא מעניינים אותם (ראה סיפור ק.שמונה) אלא רק כאצבע אלקטוראלית בבחירות..
אני עובר ביבנאל המושבה הוותיקה ביותר בארץ, והמקום דומם מעשיה חקלאים והומה חרדים שונאי המדינה, וכמי שגדל של על ציונות ואהבת הארץ, הלב נחמץ.
זו עמדתי.
פעם שאלתי מישהו היכן הוא גר ואמר לי שם של ישוב בשטחים, הגבתי:"אה, מעבר לקו הירוק", הוא ברוב חוצפתו ענה לי :"אתה גר מעבר לקו הירוק".....
מדינת ישראל קמה על הציונות, אנשים השקיעו את כוחם וחייהם בהקמת המדינה והגענו לתוצאות מופלאות. האדמות עליהן התיישבנו נקנו כחוק (למעט בירעם/איקרית שפונו מסיבה בטחונית, ו-13 שבטי השראשין בעמת בית שאן שהועברו אל מעבר לירדן כאשר המוסדות המיישבים בנו להם שם בתים ממש במקום החושות שלהם העשויות בוץ קש וחרה), למרות זאת אנחנו סובלים מהתקפות הערבים שלמרות הקושאני טוענים שלא מכרו אדמות אלא אנחנו השתלטנו עליהן.
מה שמסייע בידי הערבים היא העובדה שבשני הצדדים (ישראל והערבים) הספרים "הקדושים" שלהם אוסרים להתחבר אחד עם השני (הקוראן סורה השולחן פסוק נו, התורה הדיבר הראשון , ספר שמות לד יב).
וכך, לעולם תהיה פה מלחמה כל עוד הדתיים בשלטון, וכל הדיבורים על שלום הם "עורבא פאראח"..... (בערבית "קלאם פאדי" - דיבורים ריקים)
אני צבר יליד הארץ, נלחמתי עבורה, ואני מגדל בה משפחה -
"אין לי מולדת אחרת - גם אם אדמתי בוערת".