בוקר טוב. היום ריקודי עם בגבעתיים הנחמדה.

נוגהה1

New member
אל תכעסי זה היה קורה בכל ממשל,,ובעצם בממשל

שהחזיר שטחים,,,לא קשור לממשל ולמצביעים

נוגהה1

New member
תשובתי נזרקת למקום שלא מתאים עניתי לאפרת

שכועסת על המצבייעים

הכל באשמת הרוב החילוני השפוי

היתה הזדמנות פז לשנות את מהלך החיים במדינה, אבל הם העדיפו לצאת לטייל במקום לבחור,
או לבחור במפלגות הזויות (ברית עולם, איחוד בני ברית של רב החובל בשארה, כלכלה ירוקה, מנהיגות חברתית, חינוך, שווים, אני ואתה, כבוד האדם, פשוט אהבה, מהתחלה, הפיראטים, כל ישראל אחים, זכויותינו בקולנו, ישר, אורן חזן, מגן של גל הירש, צדק לכל ועוד רבים אחרים...)

אז כמו שתושבי עזה לא יכולים להתלונן על החמאס שבו בחרו, כך אזרחי ישראל (הצביעו 4.335.320 מתוך 6.339.729 בעלי זכות בחירה מתוך 8.973.000 אזרחי המדינה)

אין להם שום סיבה להתלונן, כאשר 1.138.772 הצביעו לליכוד ולנתניהו, כשיודעים בדיוק מה קורה ומה המצב ושיש ממשלה שעבריינים מכהנים בה כשרים בכירים, ראש ממשלה שקרן כרוני ומעורב בפרשיות שחיתות ועושה הכל כדי להרוס את מערכת המשפט כדי שהוא לא יתן את הדין.

הכל פוליטיקה ומסחרה של רמאים שקרנים נוכלים וגנבים.
אם אחוז החסימה הוא 3.25 ,
איך פייגלין (2.73%) בכל זאת בפנים ?
קומבינות ???

טעות שלי, בלבלתי עם סמוטריץ', זה..... וזה......

אבל המפלגה של סמוטריץ עברה את אחוז החסימה
איחוד מפלגות הימין
ובנוסף היה להם עוד חבר שהיה משובץ בליכוד - בן דהאן...
בתמורת לשריון ברשימת הליכוד, שוריין בן-דהן במקום ה-28 ברשימת הליכוד. לצורך כך התפטר בן-דהן באופן פורמלי מהבית היהודי והתפקד למפלגת אח"י.
הוא התקדם למקום ה-27, לאחר התפטרותו של פנחס עידן מהרשימה. לאחר הבחירות נכנס לכנסת והוא צפוי לעבור לסיעת איחוד מפלגות הימין.
5 מנדטים (159,468 קולות):
הבית היהודי: הרב רפי פרץ, מוטי יוגב, עידית סילמן
האיחוד הלאומי - תקומה: בצלאל סמוטריץ', אופיר סופר
עוצמה יהודית: לא נכנסה כי בן גביר היה במקום ה-7 לאחר שבן ארי ניפסל.

tamarsharoni

New member
בחזירה למזרע .

אחי , שנוהג לקנות במזרע קורא לזה "בשר לבן", או "בשר אחר" .
אצל יהודים רבים , ולא רק דתיים , הוא נחשב לתועבה . בארופה וארה"ב הוא לעיתים רבות חיית מחמד . ואפרופו חיות מחמד . מאחר ואני מאד אוהבת בעלי חיים וגם ביתי נדבקה באהבה זו . מה גם שאני חושבת שזה מאד חשוב לילדים שיש בעל חיים בבית . רוב השנים היו לנו כל מיני חיות , לתקופות שונות . החל מעכברים לבנים שהתרבו בצורה מדהימה , אפרוח של תרנגולת שכנראה ברח מאחת הבתים , צב , ארנב חרמן שניסה לאנוס את הקביה ,[שרקן] ,כדור צמר חום שהבת קבלה כמתנת ששחרור משכנה . כדור הצמר גדל להיות כלבלב שמן ופחדן שכשהגיע לגיל 13 היינו חיבים להרדים אותו . היתה גם פרגית לבנבנה ומתוקה , שיום אחד היא הופיע בגינה . ושמה בישראל היה קוקי . לקראת חשכה התמקמה קוקי על אחד העצים, וביום ניקרה בדשא . כמו שיום אחד הופיעה , כך יום אחד נעלמה , ואני עדין מקווה שלא סיימה חייה בצלחת המרק של אחד השכנים . והיו כמובן גם שלוש חתולות . אחת סיאמית , שביתי הקטנה קנתה בחנות לבעלי חיים בתחנה המרכזית בבאר שבע , כששבה מהבסיס באחד מחופשות סוף השבוע . השניה היתה פרסית כנראה מעורבת , חלשה וחולנית , אבל שרדה , אני מעריכה , 8 שנים . והיתה כמובן המלכה האם , חתולה גדולה , שחורה , שקיבלנו מתנה כגורה קטנה בת פחות משבוע . האכלנו אותה במזרק עד שגדלה . רק כשגדלה דייה , והגיע לגיל הטיפשעשרה , של החתולים כמובן, גילינו שהחתולה היא בכלל חתול .
כעת אין לי כח לטפל ולדאוג לבעלי חיים ,חוץ מאשר לבעלי ולי .
אבל לא אלמן ישראל , ג"וקים , פרפרי לילה , זבובים וברחשים יש לנו בשפע . טוב להם אינני צריכה לדאוג , הם עצמאיים . אה ,כן וגם יונים נודניקיות .
&nbsp

נימה3

New member
אני שומעת עכשיו בומים מרחוק לא יודעת מאין

נקוה לטוב. למרות שעם הממשלה החדשה הזו ובעיקר עם ביבי אין סיכוי למשהו טוב.

tamarsharoni

New member
כל אחר הצהרים והערב , כולל כעת נשמעים מטוסים בשמים ,

אבל נשמעים רחוקים .
אצל בני בבית , הממ"ד משמש כחדרו של הבן הבכור . לרגל הארועים , העבירו את ה"קטנים" 6+10 שנים לממ"ד ,ואת הבכור לחדר שלהם למטת הקומותיים. כך שאם תהיה אזעקה באמצע הלילה , לא יהיה צורך להעיר ולהעביר אותם . לילה טוב גם לכם .

אני מחזיק במחשב קובץ של הסברה על המצב

אני מדבר עם אנשים בחו"ל והם לא מאמינים שיש מדינה שמופצצת כל יום 70 שנה ולא מוחקים את האוייב.

יש גם ספקנים שלא יודעים שום דבר ומצטטים רשתות טלויזיה ששונאות את ישראל וטוענים שאנחנו גזלנו אדמות מהערבים ולכן הם לוחמים בנו כי הם רוצים את אדמתם בחזרה.

אין לי כח וחשק להיכנס לויכוחים מיותרים, אלא אם אלו אנשים שמתאימים לדיון.
אז אני שואל בפשטות:
- אתה מאמין בתנ"ך ובאלוהים ?
- כן
- מתי קם האיסלאם ?
- 622 לספירה
- מתי חי אברהם .
- בערך 1900 לפנה"ס
- אתה מכיר את בראשית פרק יג ?
- ?
- יד וַיהוָה אָמַר אֶל-אַבְרָם, אַחֲרֵי הִפָּרֶד-לוֹט מֵעִמּוֹ, שָׂא נָא עֵינֶיךָ וּרְאֵה, מִן-הַמָּקוֹם אֲשֶׁר-אַתָּה שָׁם--צָפֹנָה וָנֶגְבָּה, וָקֵדְמָה וָיָמָּה. טו כִּי אֶת-כָּל-הָאָרֶץ אֲשֶׁר-אַתָּה רֹאֶה, לְךָ אֶתְּנֶנָּה, וּלְזַרְעֲךָ, עַד-עוֹלָם. טז וְשַׂמְתִּי אֶת-זַרְעֲךָ, כַּעֲפַר הָאָרֶץ: אֲשֶׁר אִם-יוּכַל אִישׁ, לִמְנוֹת אֶת-עֲפַר הָאָרֶץ--גַּם-זַרְעֲךָ, יִמָּנֶה. יז קוּם הִתְהַלֵּךְ בָּאָרֶץ, לְאָרְכָּהּ וּלְרָחְבָּהּ: כִּי לְךָ, אֶתְּנֶנָּה. (בראשית יג)

אז איך אנחנו תופסים את אדמתם אם היא שלנו ???
- ......... אין מילים בפיהם...

נימה3

New member
שפירא, אני מתפלאה עליך אתה שלא מאמין באלוהים

ושולל את כל מה שכתוב בתנ"ך מביא להם ציטוטים מהתורה להצדקת הכיבוש?

הם מאמינים בזה לא אני.......

לא התחלתי באמירה שאני שואל אם הם מאמינים בחבר הדמיוני ובתנ"ך ?
לא יותר טוב ככה מאשר לפתוח בויכוח בהסבר מפורט למה ומה וכו שעלול להתפתח למריבה ויותר מזה ?

על בית האריזה ברחובות לפני 50 שנה היה כתוב:"היה חכם, לא צודק גם אם אתה צודק"
(היה כתוב גם:"מוטב לאבד רגע בחיים מאשר חיים ברגע")
אלו אגב ציטטות של הקיסר הרומי החכם מרקוס אורליוס.

תקראי בעיון -
ולגבי הכיבוש כבר הבעתי את דעתי לא פעם.
הכיבוש היה בזמנו כורח בל יגונה.
אולם ההמשך היה רע (מילה אחרת במקום קלגסי / אסון / בלתי חוקי)

החוק הבינלאומי שישראל חתומה עליו, קובע במפורש שכאשר אומה חייבת לכבוש שטח, היא מנהלת בו ממשל צבאי. כעבור שנה ממנים מינהל אזרחי שפועל שנתיים ואז, בתום 3 שנים, צריך להחליט: יוצאים או מספחים.

כל ממשלות ישראל לא החליטו וממשיכות לשלוט בגדה.
אני לא נכנס למה שתהיה ההחלטה לכאן או לכאן, אבל העובדה שלא החליטו היא אם כל חטאת.

מה שעושים כעת בכל מיני שמות מפוצצים כמו הסדר, הסדרה וכו, הם כיסוי למעשה נפשע לחלוטין, של השתלטות על קרקעות שאינם שייכים למדינה, תוך כדי דחיקת הערבים פעמים רבות מידי מבתיהם ומשטחי פרנסתם (ואחר כך מתפלאים שקמו מחבלים שלא היו מחבלים לפני כן)

במטרה לגרום להם לעבור לארצות אחרות. זהו בהחלט צעד קלגסי עם כל כמה שהמילה נשמעת רעה, אבל זו ההתייחסות ליותר משני מליון אנשים, ואחר כך
מתפלאים שהעולם שונאי אותנו.
למה קמה תנועת בי-די-אס ???

יתרה מזו.
משקיעים מיליארדים רבים בפיתוח קרקע שאיננה שייכת למדינה, סוללים כבישים, בונים בתים שלא בשטח המדינה, ומדכאים אוכלוסיה שאיננה תושבי המדינה, וכך ישראלים מתיישבים על קרקעות שלא שייכות להם והם גרים מחוץ למדינה.

והמיסים שלי הולכים להתנחלויות במקום להשקיע בצרכיה הדחופים של המדינה , את כל זה היו צריכים להשקיע בפיתוח הגליל והנגב, ולא למנות שר לגליל ונגב, שלא עושה שום דבר, בעוד החקלאות והבריאות גוססות עוד.

עצוב לי כצבר לראות בכל רחבי הארץ מאות ויותר משקים ננטשים כי הממשלה לא שמה עליהם, כי את הפוליטיקאים הנוכלים השקרנים הרמאים והגנבים אנחנו לא מעניינים אותם (ראה סיפור ק.שמונה) אלא רק כאצבע אלקטוראלית בבחירות..
אני עובר ביבנאל המושבה הוותיקה ביותר בארץ, והמקום דומם מעשיה חקלאים והומה חרדים שונאי המדינה, וכמי שגדל של על ציונות ואהבת הארץ, הלב נחמץ.

זו עמדתי.

פעם שאלתי מישהו היכן הוא גר ואמר לי שם של ישוב בשטחים, הגבתי:"אה, מעבר לקו הירוק", הוא ברוב חוצפתו ענה לי :"אתה גר מעבר לקו הירוק".....

מדינת ישראל קמה על הציונות, אנשים השקיעו את כוחם וחייהם בהקמת המדינה והגענו לתוצאות מופלאות. האדמות עליהן התיישבנו נקנו כחוק (למעט בירעם/איקרית שפונו מסיבה בטחונית, ו-13 שבטי השראשין בעמת בית שאן שהועברו אל מעבר לירדן כאשר המוסדות המיישבים בנו להם שם בתים ממש במקום החושות שלהם העשויות בוץ קש וחרה), למרות זאת אנחנו סובלים מהתקפות הערבים שלמרות הקושאני טוענים שלא מכרו אדמות אלא אנחנו השתלטנו עליהן.

מה שמסייע בידי הערבים היא העובדה שבשני הצדדים (ישראל והערבים) הספרים "הקדושים" שלהם אוסרים להתחבר אחד עם השני (הקוראן סורה השולחן פסוק נו, התורה הדיבר הראשון , ספר שמות לד יב).

וכך, לעולם תהיה פה מלחמה כל עוד הדתיים בשלטון, וכל הדיבורים על שלום הם "עורבא פאראח"..... (בערבית "קלאם פאדי" - דיבורים ריקים)

אני צבר יליד הארץ, נלחמתי עבורה, ואני מגדל בה משפחה -
"אין לי מולדת אחרת - גם אם אדמתי בוערת".

נימה3

New member
שפירא אני מסכימה עם כל דבריך אבל אברהם אבינו

לא שייך לענין.

שוב, הם מאמינים בזאת, לא אני.

זה פשוט נועד למנוע קטטות.....
כי סיפורים מהמיתולוגיה היהודית אינה הוכחה לשום דבר.

מדינת ישראל הוקמה על ידי ציונים שהשקיעו מנפשם ומדמם לבנות את המדינה, אחרי שקנו את האדמות בכסף מלא, ופעלו לשם כך יהושע חנקין וחבריו, ולכן מי שהקים את המדינה זה לא "זכות אבות" ואברהם אבינו, אלא הציונות שלקחה יש מאין, ארץ ריקה מאנשים למעט בדואים בודדים מוכי כינים וקדחת שישבו בין הביצות והחולות בעוני מופלג (תקראו את מסעותיו של מארק טווין בארץ ישראל...)

לכן המדינה הוקמה לא על ידי עבדי החבר הדמיוני שלא מכירים במדינה ומתנחלים מחוץ לשטחה, אלא על ידי הציונים האמיתיים (בוודאי שלא על ידי הציונות הדתית שאי אפשר לחבר את שתי המילים ציוני ו-דתי) רק מעט יישובים הוקמו על ידי הדתיים.

מה זה טיעון קלוש ? אני כתבתי את התנ"ך ?

ישמעאל הוא לא הערבים, הוא עם שהיה ממזרח לכנען ואחר כך ירדו למצרים ושם השתקעו.
האיסלאם קם ב-622 והחל את תפוצתו ב-640.
האיסלם החל בערב הסעודית ומשם נפוץ לכל המזרח התיכון.
בדיבר הראשון נאמר במפורש שלא להתחבר לעמים שמסביב (ממשפחת ישמעאל) שמאוחר יותר השתלטו עליהם הערבים.

למעלה