בוקר טוב ואלפי ברכות

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ואלפי ברכות ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif

בוקר טוב לישנים.
קוראת לצופים להצטרף
בצורה אקטיבית, יש לנו ממיטב אומני ישראל פה. אנשים ברוכי כשרונות וברוכי רוחב לב. נשמח אם תצטרפו, תתרמו ותיתרמו יעלי

maxima

New member
בוקר טוב לכולם.....הרהורים........B

הרהורים במוחי חולפים ללא סדר הרהורים, ילדים, נכדים, מתקרבים החגים, הסתיו הגיע נחליאלי הופיע, שכן גינתו משקה, מרחוק קול ילד בוכה, מטוס במרום מלחמה או שלום, הערב כבר ירד ואני כאן לבד מול החלון יושבת וחושבת…… לפגישה מה אלבש, מחר יום חדש…….

emmy5

New member
בוקר טוב יעלי ומקסימה LOL

אולי היתי 11-12 שנים התנדבתי לרקוד והציגו אותי "רקדנית מפורסמת מהאופרה רומניה " זה נכון ,ידעתי לרקוד אף רחוק להיות מהאופרה וגם לא מפורסמת ....היום היגעתי להיות אומן ישראלLOL נחמד מאוד ותודה לך. איזה כבוד גדול לי .זה נכון שאני בחברה טובה .ומאוד גהה על זה .. אז שיהיה שמח

emmy5

New member
בוקר טוב יעלי ומקסימה LOL

אולי היתי 11-12 שנים התנדבתי לרקוד והציגו אותי "רקדנית מפורסמת מהאופרה רומניה " זה נכון ,ידעתי לרקוד אף רחוק להיות מהאופרה וגם לא מפורסמת ....היום היגעתי להיות אומן ישראלLOL נחמד מאוד ותודה לך. איזה כבוד גדול לי .זה נכון שאני בחברה טובה .ומאוד גהה על זה .. אז שיהיה שמח פעם הריאשונה לא נפתח

באיה

New member
נענית לאתגר, שלום לכולם ../images/Emo142.gif

אני מודה שאני צופה מן הצד כמעט מיום פתיחתו של הפורום. אחת לכמה ימים אני נכנסת לכאן לקרוא. אכן יש כאן דברים מענינים, ומצחיקים לפעמים. לא פעם "גנבתי" לכם איזה קישור, כדי להעבירו ל2 פורומים אחרים שאני משתתפת בהם. אין לי קישרונות מיוחדים. יש לי קצת מכל דבר. הומור אני אוהבת יותר מכל. אני בת 64, לא מתביישת להודות, כי נגד זה אין מה לעשות. (זה מה יש) נחמד כאן, ואני מקוה שתאמצו אותי אליכם. יש לי מגרעת גדולה, שלפעמים אני עושה שגיאות כתיב נוראיות. בפרט אם לא עשיתי הגהה (גם אם כן) על מה שכתבתי מפאת חוסר זמן. כל זה משום שעברית היא שפה שלא למדתי בבית ספר, אלא הייתי אוטודידקט בה. אז מראש סליחתכם. המשך יום נעים לכולם

emmy5

New member
באיה,ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אז אני לא הייה לבד שלא יודעת טוב עיברית. ברוכה הבאה ,באיה .. ציורים למדנו לחפס או לצייר ...הומור בדיוק מה שחסר לנו ...יופי יופי

dani 123

New member
באיה, קבלי מוטו משכנע

גיל זה רק מספר השנים מאירוע הלידה. חשוב איך מרגישים מאחד זקן כמעט כמוך

באיה

New member
זה נכון דני, אתה צודק ../images/Emo142.gif

אני באמת בראש צעיר, למרות העצמות החורקות. בדרך כלל, אני גם נמצאת בחברת יותר צעירים, ואני והם מרגישים די טוב עם זה. היום דיברתי עם בחורה צעירה אולי בסביתות גיל שלושים, ואין לה אפילו מושג מה זה אינטרנט. יצאתי מה זה מרוצה.

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם .לידיעת באיה ואורה

א. באיה - ברוכה הבאה. ב. לאורה- כן. רק הקומבינציות הן שלי. את האותיות (הגופות) עשה מישהו אחר.(באנגלית) אבל,אני עשיתי גם כן אותיות גופן בעברית מכל מיני עצמים, למשל מפתחות ראי מה שעשיתי ללייציק ברכות לכולם

ora11

New member
ראחי גם ראתי סבאאורי

ראיתי את כל העבודות שלך בפורום. מקסים אני חושבת שכבר כתבתי לך . ערב טוב ותמשיך ליצור להנאתך ולהנאת כולנו.

yaely2

New member
מנהל
אם יש עוד מקום, באיה ../images/Emo47.gif../images/Emo142.gif

לבאיה שלום,
אם יש עוד מקום שבו לא נישקו וחיבקו אותך כאן אז אני שולחת לך לשם חיבוק חיבוק גדול
וגם נשיקה מצלצלת
ממני ומכולנו. ברוך בואך. יעלי

bimbo.

New member
באיה יופי שהצטרפת ../images/Emo24.gif

ומה יש להתבייש בגיל? לא פשענו ולא חטאנו. חוץ מזה, זה פורם ששים+, לא?

סבאאורי

New member
ערב טוב יעלי

היה נדמה לי שעשיתי שלט גופן לכולם ופתאום בא לי ספק שלך לא עשיתי. אם כן אז תני לי את השם לשלט שאת רוצה ואעשה לך. ברכות

yaely2

New member
מנהל
אוי לאותה בושה ../images/Emo88.gif ../images/Emo2.gif

שלום סבאאורי,
אוי לאותה בושה אך אינני יודעת למה אתה מתכוון. בהזדמנות זו אני רוצה לכתוב לך שאני כל כך מתפעלת מהיצירות שלך. לקחת בני אדם ועשית מהם אותיות. אנא הסבר לי מה בדיוק אני צריכה לכתוב, ואיך. יעלי

סבאאורי

New member
לכולם וליעלי

אני מצטער אם היתה כאן אי הבנה. א.את גופן בני האדם לא אני עשיתי אני בניתי מהם רק את השמות באנגלית של החברים/ות. אני עשיתי גופן רק בעברית ממפתחות מאטבים מפרחים ועוד ראי מה שעשיתי לאורה/יערה .באשר לך אני יכול לעשות גם כך וגם כך...אני חושב ש יעלי זה מספיק ולא צריך 2 (לזה התכוונתי) והנה דוגמה שאני עשיתי

סבאאורי

New member
ליעלי

שוב פעם שלא תהיה אי הבנה - מפרחים למשל,אין לי את כל האותיות העבריות. וסליחה שאני כבר מבלבל ת'מוח ברכות

yaely2

New member
מנהל
סבאאורי תודה רבה ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

שלום סבאאורי, ממש נעים לי לראות את יצירותיך שלך ושל כל שאר החבר'ה. תאר לך שגם עכשיו לא כל כך הבנתי. משאירה לך את השיפוט יעלי

לייציק

New member
סבאאורי, רעיון יצירתי ןמקסים ../images/Emo6.gif

יש לך כבר את כל האותיות מפרחים ??? הייתי מאד רוצה לראות ...

סבאאורי

New member
אין לי מפרחים את הכל רק התחלה

כשהנכדה שלי היתה בכתה א עשיתי את ה א הזה לדלת כתה וזה חזר גם בכתה ב וזהו כרגע התחלתי בפורומים אז אני פחות יוצר ברכות

למעלה